Mano mama tai visada slepia nuo manęs ir visų kitų dovanas kambaryje kuriame guli visi pinigai ir dokumentai ,o raktą turi tik mama.
Slepkite kur nors kur butu sunku pasiekti, kur nors aukštai. Na nezinau, bent jau is savo patirties vaikysteje atsimenu, kad ir kur tevai paslepdavo-as visada rasdavau tokia jau esu, smalsi šarkute
kai buvau vaikas,su sese numanem,kur yra dovanos,bet nezinau kodel susilaikydavom neziureti.galbut ju ten ir nebudavo,bet mes itardavom ir itarimu stengdavomes nepatvirtinti.net keista,vaikai juk tokie nekantrus buna o dabar viska slepiu po lova.ja atidaryti labai sunku(ypac,kai as ant jos kryzium guluos ir ginu savo teritorija ),daug sveria,tai kazkaip niekas per daug ir nesikesina krapsyti.na,priesingu ateju tektu su manim susigrumti tiems smalsuoliams
manau, kai mažas jau jų ieškos, tai slėpsiu pas mamą - užtikrintai neras
o mb tai dovaną tarp vaiko rūbų įdėjau - gyvenime ten neieškos
o mb tai dovaną tarp vaiko rūbų įdėjau - gyvenime ten neieškos
QUOTE(lengvute @ 2004 12 05, 15:53)
ir aš, nors yra šiokia tokia rizika, kad vyras ras, jei maišan neįkišiu (jo daiktai lentyna žemiau toj pačioj antresolėj )
Tema tai super
Tema tai super
Tikrai gera idėja slėpti pianine aš taippat turiu ir šiais metais tikrai slėpsiu jame
kaip tik tėvai vaikystėj neslėpdavo, mes su sese viską išknisdavom. kad ir kiek suaugę gėdindavo, kad negerai taip, nebus staigmenos -- dzin viskas. kaip tik papildoma atrakcija ir savotiškos varžybos su draugais -- kas greičiau išknis kalėdines dovanas. ir ne tik dovanas, dar visokius pikantiškus žurnalus ar kitokius suaugusių žaislus.
šiaip pati dovanų neslepiu. guli jos padėtos spintoj visiems ant akių. bet jos visos supakuotos. ir vyras, ir sūnus pačiupinėja, patyrinėja, bet supakuota taip, kad nebūtų aišku. o įpakavimų plėšyt nedrįsta
šiaip pati dovanų neslepiu. guli jos padėtos spintoj visiems ant akių. bet jos visos supakuotos. ir vyras, ir sūnus pačiupinėja, patyrinėja, bet supakuota taip, kad nebūtų aišku. o įpakavimų plėšyt nedrįsta
Atsimenu vaikysteje visada ieskodavom su broliu dovanu Kazkokia privaloma atrakcija... Kur tik nerasdavom - tecio sautuvo seife, salione sofos patalynes dezeje, palepeje senam lagamine .... Taip linksma dabar prisiminus Tik viena karta neradau, kai jau buvau didesne mama nupirko auskarus ir imete sekcijoj i arbatinuka kazkoki.. Tai iki pat Kaledu jie vargsai tunojo neatrasti tam arbatiny
Čia prisiskaičiusi nusprendžiau dovanas pakuoti ir laikyti pas netoliese gyvenančią draugę o Kūčių išvakarėse pasiimsiu
QUOTE(Skinte @ 2008 10 03, 20:27)
Kur tik nerasdavom - tecio sautuvo seife,
tai,kam tas seifas ginklams,.jei jis vaikams prieinamas
Vienais metais likus porai dienu iki Kaledu dovanas sukrovem garaze, vaikai vieni ten nevaiksto. Nu kazkaip pamirsau, kad jos ten ir paprasiau sunaus parnesti bulviu is garazo. Parejo vaikas su glebiu dovanu: "Senelis dovanas kazkodel garaze padejoooo!!!". Teko pasitelkti fantazija ir suktis is padeties...
QUOTE(Sisi @ 2008 11 12, 14:11)
Vienais metais likus porai dienu iki Kaledu dovanas sukrovem garaze, vaikai vieni ten nevaiksto. Nu kazkaip pamirsau, kad jos ten ir paprasiau sunaus parnesti bulviu is garazo. Parejo vaikas su glebiu dovanu: "Senelis dovanas kazkodel garaze padejoooo!!!". Teko pasitelkti fantazija ir suktis is padeties...
cia,tai..papasakokite,kaip issisukote is padeties ar dovanos buvo supakuotos
QUOTE(mergina @ 2006 12 19, 00:49)
O aš savo mašinos bagažinėj vežiojuosi.
mano mama nuo manes bagazinei slepdavo. dabar as bagazinei iki kaladu veziojusi. ner ten sansu rasti.