O aš savo mašinos bagažinėj vežiojuosi.
QUOTE(mergina @ 2006 12 18, 22:49)
O aš savo mašinos bagažinėj vežiojuosi.
kelias dienas ir as bagazineje veziojau, bet dabar pernesiau i namus ir uzkeliau ant spintos, praktiskai palubeje, nes is bet kur zemiau tikrai mano berniokas isknistu Kitiems asmenims pirktas dovanas irgi iskaisiojau kur auksciau, tai kai reikes pradeti pakuoti, kol atsiminsiu kur ka ikisau, turesiu nemazai darbo.
Mnao krišto vaikai tokie apsukrūs tad namuose jau nėr šansų paslėpti, tad viską šį kartą sudėjau įdėžę ir paslepiau lauko sandėliuke, gal šį kartą neras
dovanos tėvams jau supakuotos, o MB nepakuotos, taip lengviau paslėpiau skirtngose vietose
As pati tevu dovanu neieskodavau, kazkaip geda budavo, bet uztat pas senelius tai visada rasdavau Dabar pati dovanas slepiu savo spintoj MB dazniausiai neistveriu ir pasakau anksciau
jaučiu reikės slėpti kokiam rūsy
Tikriausiai, kad reiktu slepti rusyje, nes beveik visada rasdavau viska, jei tik namie budavo paslepta
O as kai vaikas buvau niekada dovanu nerasdavau teveliai mano slepdavo ne manie,pas save darbe arba tetsi savo garaze
O mes su vyru slepiame aukstai tamsiame kambaryje padeje ir jei jau nuperkame,o perkame is anksto tai supatuotas padedame ir uzdengiame.
Beje jau pradedu ieskoti dovanu visiems,man patinka is anksto apgalvotai visiems supirkti ir islaidu ta menesi maziau ir siaip ramiau.
Dukrytei jau turiu viena dovana siandien ar ryt jau tureciau gauti atsiusta
O mes su vyru slepiame aukstai tamsiame kambaryje padeje ir jei jau nuperkame,o perkame is anksto tai supatuotas padedame ir uzdengiame.
Beje jau pradedu ieskoti dovanu visiems,man patinka is anksto apgalvotai visiems supirkti ir islaidu ta menesi maziau ir siaip ramiau.
Dukrytei jau turiu viena dovana siandien ar ryt jau tureciau gauti atsiusta
O aš tai nupirktas dovanas nunešu kaimynui "pasaugot" . Tada esu visiškai garantuota kad vaikai neras ir jos sulauks švenčių
O tai dovanas slėpti reikia kad šiaip nerastų (na, ne ant stalo jas laikyti), ar rimtai, vaikai knisasis visur ir ieško. Juk po to nebus įdomu per Kalėdas...
QUOTE(Saulės pūga @ 2007 10 29, 17:30)
O tai dovanas slėpti reikia kad šiaip nerastų (na, ne ant stalo jas laikyti), ar rimtai, vaikai knisasis visur ir ieško. Juk po to nebus įdomu per Kalėdas...
na vaikai juk smalsus,o ypa,kai paauga ir supranta,kad dovanas nesa.......teveliai kadangi kantrybes neturi ir vedami smalsumo...iesko