Slepiu tarp savo daiktu Bet rizika vistiek yra, kad kas nors suras, tai siemet as is anksto supakavau dovanas, tai jei ir rastu, negaletu suzinoti, kas viduje...
pirmasis mano pranesimas mano tewai tai wisada sawo spintoj slepia, o as aisku wisad randu, jie tikriausiai nesupranta to ir wistiek kiekwienais metais ten pat deda as tai wisur slepiu tai tarp rubu tai ant spyntos dezese, priklauso nuo dowanu dydzio:)))
as taoi atsilaisvinau savo viena rubu lentyna ir ikisau dovanas supakuotas ir apkroviau savo rubais jau ten ,tai osiu nekis niekas
Galima lovos patalynės dėžėje paslėpti (jei vietos yra pakankamai )
na mes tai vaiku neturim, tik su mb vienas nuo kito slepdavom. as rasdavau. tai dabar nebeslepiam, supakiuojam ir po egle... pasikankinam iki kaledu matydami ten savo dovaneles.
tik prieš įventę parsivežu į namus, nes kitaip atrastų, bet vienais metais, užmigau ir pamiršau vaikams padėti po egle dovanėles. mažiukas gal apie 3 val. prikėlė su verksmais, kad kalėdų senis pas jį neatėjo, o aš galvojau prasmegsiu skradžiai žemę, tad teko užliuliuot vaiką ir eit traukt dovanas patyliukais. Tai tokios buvo vienais metais mūsų kalėdos
O as visada zinojau ka gausiu kaledoms, nes jau antroj klasej bernai pasake kad senio nera, aisku tevai dar neige, bet isaiskejo o brolis su sese iki 6 klases tikejo.
Tai vat vienais metaos, mamai buvo daroma daug operaciju pinigeliu zinojau kad neturim tai kaledoms mama buvo nuteikus kad nebus dovanu, aisku pasniukstinejau visur ir tarp mamos ir tecio daiktu ir nieko jau 100 % buvau isitikinus kad dovanu nebus, nu ir ka jus manot ryte atsikelus dovanos yra, (buvau 14 metu) ir jau isnaujo buvau bepradedanti patiket kaledu seneliu.
O pasirodo mama atrado sleptuve grindyse yra tokie kaip dangciai, o ten tuscios kiaurymes tai jinai ten sukiso ir kilima uztrauke
Tai vat vienais metaos, mamai buvo daroma daug operaciju pinigeliu zinojau kad neturim tai kaledoms mama buvo nuteikus kad nebus dovanu, aisku pasniukstinejau visur ir tarp mamos ir tecio daiktu ir nieko jau 100 % buvau isitikinus kad dovanu nebus, nu ir ka jus manot ryte atsikelus dovanos yra, (buvau 14 metu) ir jau isnaujo buvau bepradedanti patiket kaledu seneliu.
O pasirodo mama atrado sleptuve grindyse yra tokie kaip dangciai, o ten tuscios kiaurymes tai jinai ten sukiso ir kilima uztrauke
aš tai duodu savo draugei saugot, kuri vaikų neturi tai tada niekas neranda
Pas mane jos guli kambaryje, matomoje vietoje. Viename kambario kampe-supakuotos dovanos, kitame-nesupakuotos. Niekas prie jų nelenda. Labiausiai tai mano tėtis norėjo sužinoti kuri yra jo(nes db kambaryje daug maišelių, popieriukų:pavargsi kol surasi) bet aš paėmiau ir supakavau tą jo dovaną ir padėjau į tą kampą, kuriame gatavos dovanos, o tėtis ne tas žmogus, kad eitų ir plėšytų norėdamas sužinoti.
o aš nebeslepiu dovanų, niekada.Muitininkai visam gyvenimui nuo to atpurtė, net tokias mintis.
Viskas nuo to lagamino ir prasidėjo .Paslėpiau ten vyui nupirktus kolionikus ir kaklaraiščio sektuką, auksinuis.Įkišau į lagamino kišenėlę ir jau laiminga-neras.Ir ieškojęs nebūtų, nu bet visos slepia, o aš ką kitokia.Sėdžiu pamenu laiminga prie Kalėdų stalo, pilna paslapties ir savo vertės supratimo.Pavalgėm, atsigėrėm, miegot jau laikas.Vyras miega, o aš jau prie lagamino į spintą šliaužiu- atidarau -nėra, lagamino nėra- tuščia.Puoliau čia, ar ten- tuščia.Nu ką, negi vyras be dovanų liks-žadinu, kur lagaminas???Nu žinai , kaip žiūrėjo jis į mane, gerai kad prieš atsakydamas greitosios nepakvietė, nu tos, kur marškinius vežioja.Sako , kaimynams paskolinau, jie išvažiavo pas gimines , į Rusiją.Maniau mirsiu.Teko vyrui paaiškint kas ir kaip.KĄ jis apie mano išradingumą nesakysiu, ką kaimynai apie mane sakė areštinėj šventes už kontrabandą , ir bandymą juvelyrinius dirbinius per sieną gabenti, pasakė juo labiau nutylėsiu, bet dovanų gyenime nebeslepiu ir neslėpsiu.
Viskas nuo to lagamino ir prasidėjo .Paslėpiau ten vyui nupirktus kolionikus ir kaklaraiščio sektuką, auksinuis.Įkišau į lagamino kišenėlę ir jau laiminga-neras.Ir ieškojęs nebūtų, nu bet visos slepia, o aš ką kitokia.Sėdžiu pamenu laiminga prie Kalėdų stalo, pilna paslapties ir savo vertės supratimo.Pavalgėm, atsigėrėm, miegot jau laikas.Vyras miega, o aš jau prie lagamino į spintą šliaužiu- atidarau -nėra, lagamino nėra- tuščia.Puoliau čia, ar ten- tuščia.Nu ką, negi vyras be dovanų liks-žadinu, kur lagaminas???Nu žinai , kaip žiūrėjo jis į mane, gerai kad prieš atsakydamas greitosios nepakvietė, nu tos, kur marškinius vežioja.Sako , kaimynams paskolinau, jie išvažiavo pas gimines , į Rusiją.Maniau mirsiu.Teko vyrui paaiškint kas ir kaip.KĄ jis apie mano išradingumą nesakysiu, ką kaimynai apie mane sakė areštinėj šventes už kontrabandą , ir bandymą juvelyrinius dirbinius per sieną gabenti, pasakė juo labiau nutylėsiu, bet dovanų gyenime nebeslepiu ir neslėpsiu.