Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dovanos yra saugios?

nors nuo suaugusiu ir nereik labai slept - pakanka tarp savo daiktu padet, bet kaip rodo patirtis, kartais ir netycia aptinka, beieskodami pvz. zirkluciu n laiko nenaudotu, bet tarp mano daiktu esanciu smile.gif
Atsakyti
Slepiu tarp savo daiktu 4u.gif Bet rizika vistiek yra, kad kas nors suras, tai siemet as is anksto supakavau dovanas, tai jei ir rastu, negaletu suzinoti, kas viduje... wub.gif
Atsakyti
pirmasis mano pranesimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif mano tewai tai wisada sawo spintoj slepia, o as aisku wisad randu, jie tikriausiai nesupranta to ir wistiek kiekwienais metais ten pat deda biggrin.gif biggrin.gif as tai wisur slepiu tai tarp rubu tai ant spyntos dezese, priklauso nuo dowanu dydzio:)))
Atsakyti
Visas su artejanciom sventem newyear.gif newyear.gif newyear.gif
As tai sunesiau visas dovanas i sklepa,ten patikimiausia vieta,nes vaikai ten nesilanko megalol.gif ten jiems grieztai draudziama,kadangi rusys yra pozemy,o ten status laiptai ir ner ko kaisiot nosiu wink_3.gif be to,dideliu deziu niekaip i spinta nesugrusciau santa2.gif
Atsakyti
as taoi atsilaisvinau savo viena rubu lentyna ir ikisau dovanas supakuotas ir apkroviau savo rubais ax.gif jau ten ,tai osiu nekis niekas biggrin.gif
Atsakyti
Galima lovos patalynės dėžėje paslėpti (jei vietos yra pakankamai mirksiukas.gif )
Atsakyti
na mes tai vaiku neturim, tik su mb vienas nuo kito slepdavom. as rasdavau. tai dabar nebeslepiam, supakiuojam ir po egle... pasikankinam iki kaledu matydami ten savo dovaneles.
Atsakyti
tik prieš įventę parsivežu į namus, nes kitaip atrastų, bet vienais metais, užmigau ir pamiršau vaikams padėti po egle dovanėles. mažiukas gal apie 3 val. prikėlė su verksmais, kad kalėdų senis pas jį neatėjo, o aš galvojau prasmegsiu skradžiai žemę, blush2.gif blush2.gif tad teko užliuliuot vaiką ir eit traukt dovanas patyliukais. Tai tokios buvo vienais metais mūsų kalėdos lotuliukas.gif
Atsakyti
O as visada zinojau ka gausiu kaledoms, nes jau antroj klasej bernai pasake kad senio nera, aisku tevai dar neige, bet isaiskejo o brolis su sese iki 6 klases tikejo.
Tai vat vienais metaos, mamai buvo daroma daug operaciju pinigeliu zinojau kad neturim tai kaledoms mama buvo nuteikus kad nebus dovanu, aisku pasniukstinejau visur ir tarp mamos ir tecio daiktu ax.gif blush2.gif ir nieko jau 100 % buvau isitikinus kad dovanu nebus, nu ir ka jus manot ryte atsikelus dovanos yra, (buvau 14 metu) ir jau isnaujo buvau bepradedanti patiket kaledu seneliu.
O pasirodo mama atrado sleptuve thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif grindyse yra tokie kaip dangciai, o ten tuscios kiaurymes tai jinai ten sukiso ir kilima uztrauke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexx: 15 gruodžio 2006 - 15:31
aš tai duodu savo draugei saugot, kuri vaikų neturi tai tada niekas neranda tongue.gif
Atsakyti
Pas mane jos guli kambaryje, matomoje vietoje. Viename kambario kampe-supakuotos dovanos, kitame-nesupakuotos. Niekas prie jų nelenda. Labiausiai tai mano tėtis norėjo sužinoti kuri yra jo(nes db kambaryje daug maišelių, popieriukų:pavargsi kol surasi) bet aš paėmiau ir supakavau tą jo dovaną ir padėjau į tą kampą, kuriame gatavos dovanos, o tėtis ne tas žmogus, kad eitų ir plėšytų norėdamas sužinoti. smile.gif
Atsakyti
o aš nebeslepiu dovanų, niekada.Muitininkai visam gyvenimui nuo to atpurtė, net tokias mintis.
Viskas nuo to lagamino ir prasidėjo doh.gif .Paslėpiau ten vyui nupirktus kolionikus ir kaklaraiščio sektuką, auksinuis.Įkišau į lagamino kišenėlę ir jau laiminga-neras.Ir ieškojęs nebūtų, nu bet visos slepia, o aš ką kitokia.Sėdžiu pamenu laiminga prie Kalėdų stalo, pilna paslapties ir savo vertės supratimo.Pavalgėm, atsigėrėm, miegot jau laikas.Vyras miega, o aš jau prie lagamino į spintą šliaužiu- atidarau -nėra, lagamino nėra- tuščia.Puoliau čia, ar ten- tuščia.Nu ką, negi vyras be dovanų liks-žadinu, kur lagaminas???Nu žinai , kaip žiūrėjo jis į mane, gerai kad prieš atsakydamas greitosios nepakvietė, nu tos, kur marškinius vežioja.Sako , kaimynams paskolinau, jie išvažiavo pas gimines , į Rusiją.Maniau mirsiu.Teko vyrui paaiškint kas ir kaip.KĄ jis apie mano išradingumą nesakysiu, ką kaimynai apie mane sakė areštinėj šventes už kontrabandą , ir bandymą juvelyrinius dirbinius per sieną gabenti, pasakė juo labiau nutylėsiu, bet dovanų gyenime nebeslepiu ir neslėpsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytukas: 18 gruodžio 2006 - 22:17