Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dovanos yra saugios?

Atsimenu, tik pradėjau dirbti, užsidirbau pinigų ir nusprendžiau padaryti tėveliams staigmeną - nupirkau šampano taurių komplektą, įpakavau ir "Kalėdiniu" raštu užrašiau atviruką. Paslėpiau toli toli. O tėtis taip ir neatspėjo, kas padėjo tą dovaną po eglute... Niekas neprisipažino.
Atsakyti
tai aiskus dalykas kad slepti dovanas tik ten kur vaikai neprigauna, nes kitur bus viskas issniukstineta, jei ne specialiai ju ieskos, tai netycia vistiek atras, kur tik jie neislandzioja lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkaip dauguma pasisakiusiu megsta slepti antresolese g.gif Argumentas - nepasieks, nes ir paciai norint ten padeti dovanas reikia ant kedes uzsilipti...
Na nezinau g.gif Pvz, man bunant vaikui antresoles nesudarydavo jokiu problemu. As is kedziu pasistatydyvau piramide ir vis tiek uzlipdavau pasiknisti ir paieskoti dovanu. Kai dabar pagalvoju apie ta kedziu piramide, tai net baisu darosi doh.gif Pradzioje pasistatydavau kede su atlosu, ant jos statydavau taburete, o jei vis tiek nepasiekdavau, tai dar trecia auksta - toki medini kubika rolleyes.gif Vaikai juk isradingi biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu skaitineti kaip jus tu dovanu ieskodavot. lotuliukas.gif Man tai niekada nesaudavo i galva, kad ju REIKIA ieskoti. Viena karta radau saldumynus, nes tevai vaziavo i Estija ir pripirko saldainiu kokiu pas mus nebuvo (va ka reiskia seni laikai ) Bet dovanos ne- tetis turejo talenta pakavoti. O dabar nuo savo vaiku paslepiu taip, kad pernai net pati neradau - neprisiminiau kur padejau. ax.gif As niekada neslepiu visu dovanu vienoj vietoj. Asaros riedejo - vaikai miega, atsikels Kaledu ryta ir neras dovanu doh.gif Bet paskui atsirado biggrin.gif buvau ant virtuves baldu virsuje paslepusi. Gera sleptuve buvo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 11 30, 13:32)
Kazkaip dauguma pasisakiusiu megsta slepti antresolese  g.gif Argumentas - nepasieks, nes ir paciai norint ten padeti dovanas reikia ant kedes uzsilipti...
Na nezinau  g.gif  Pvz, man bunant vaikui antresoles nesudarydavo jokiu problemu. As is kedziu pasistatydyvau piramide ir vis tiek uzlipdavau pasiknisti ir paieskoti dovanu. Kai dabar pagalvoju apie ta kedziu piramide, tai net baisu darosi  doh.gif Pradzioje pasistatydavau kede su atlosu, ant jos statydavau taburete, o jei vis tiek nepasiekdavau, tai dar trecia auksta - toki medini kubika  rolleyes.gif Vaikai juk isradingi  biggrin.gif

As lygiai toki pat metoda turejau - pasistatyti piramide is kedziu. Tik dar geriau - pirmiausia dedavau kede su atlosu, o ant jos tokia kede kur seniau prie pianino budavo - sukama, kur gali pasiaukstinti kiek nori. Nu tai issiaukstindavau iki maximumo. smile.gif Ir niekad darbas nebudavo begzdzias - visad antresolese rasdavau dovanu smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Pritariu, kad antresolese vieta dovanoms nesaugi smile.gif As vaikystej irgi ten kardavausi ir budaco, kad rasdavau. Tik mama jas budavo jau maisuose supakavus, uzklijavus, kad nesimatytu kas per dovanos. Zinodavau, kad jos ten yra, bet nezinodavau ka gausiu.
O gera vieta turbut nestis i darba arba lovoj, kur vaikai nedarineja ir patalu netikrina. Niekada tevu pataluose dovanu neieskojau smile.gif
Atsakyti
Garaže, darbe ir parveži tik paskutinę dieną biggrin.gif
Atsakyti
Mama irgi slėpdavo visur, antresolėse irgi, nu bet kad lengva buvo rasti... lotuliukas.gif
Daugiau pradėjo dėti į sekciją kur kokie indai jei stovi, troškiniams ar pan, tokie didesni, su dangčiu, ilgą laiką nekilo mintis man ten pažiūrėti doh.gif arba virtuvėje į kokią vazą, nžn ar vaiaki ieško po spinteles pvz virtuvėj..
Arba geriausiai visai nelaikyti namie.
Atsakyti
Antresolėse, nes jų be kopėčių nepasieksi niekaip. Ten kelinti metai saugiai guli vaikų dovanos, o visos kitos keliauja laukti Kalėdų į sandėliuką, kur niekas visai nekiša nosies. biggrin.gif
Atsakyti
ziurint nuo ko slept. jei nuo vaiku -- tik neslepkit namie. atsimenu, kaip mes su pusbroliu vaikystej akcija-atrakcija pasidarydavom -- tevu namie ner, tai davai isknisam visas tevu spintas, stalcius, antresoles ir kitka. nu ir ko tik nerasdavom. ir dovanas menesiui i prieki, ir kitokias gerybes.
o va mano tevai protingiau darydavo. nupirkdavo dovanas arba pacia paskutine diena, arba darbe pasidedavo.
o jeigu slepiat nuo suaugusiu seimos nariu, pasidekite grynai tarp savo daiktu, kur kitiems seimos nariams nieko nereikia.
Atsakyti
Na kadangi maniškis net neįtaria kad kalėdų senio nėra tai ir dovanų slėpti nereikia,palieku maišelyje kur nors spintoje.Nuo vyro irgi neslepiu ax.gif
Atsakyti
aš dovaną cool.gif slepiu savo apatinių stalčiuje smartass.gif: smile.gif na, aišku, jei dovana į tą stalčių telpa.
o nuo vaikio kol kas dar nereikia slėpti, bet ateityje, manau, teks pasinaudoti patarimu ir iki kalėdų į namus nenešti g.gif
Atsakyti