Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dovanos yra saugios?

QUOTE (Koste @ 2004 12 05, 14:51)
cool.gif nuperku kelios dienos iki svenciu ir neiskentusi padovanoju rolleyes.gif

Vat ir man labai daznai taip buna rolleyes.gif
Netveriu savo kailyje, noriu greiciau atiduoti ir pamatyti reakcija smile.gif
Atsakyti
pas mane dovanos saugiai guli tik parduotuvej biggrin.gif
Visur randa arba vaikas, arba vyras arba mama. Kitu variantu nera, todel galiu pirkti tik tik pries kaledas. Tarkim susigundziau ir nupirkau vyrui kvepalus siemet lapkricio pradzioje, galvojau kaledoms bus, tai po 2 dienu vyras jau jais kvepinosi biggrin.gif
Taip kad pas mus be sansu paslept unsure.gif
Atsakyti
kazkas siule slepti bagazinej ar pas kaimynus, perskaicius tai pagalvojau kad butu galima paslepti saldymo kameroje (zinoma jei dovano ne kokiekvepalai ar pan) biggrin.gif ir jeigu vyras ne kulinaras smile.gif . as tai visada rasdavau dovaneles, kurias mama visur slepdavo, bet as taip atkakliai isknisdavau visas spintas ir spinteles rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
bet is dalies, kokio velnio knistis po namus huh.gif jei nori staigmenos, juk paskui pacioms neidomu tongue.gif
Atsakyti
Vat aš jau šįmet palikau dovanas darbe, nes dukra po mokyklos viena namie sėdi, tai prisimindama save esu garantuota, kad kuičiasi visur biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane dovanos saugiausios - darbe mano seife laugh.gif
O dar slepdavau miegamajam i lova, ji dvigule, vaikai tikrai nepakels, o vyras pamirso kad ji galima pekelti ir ten ka nors deti tongue.gif Siaip nieks specialiai aisku tu dovanu neiesko po namus, tiesiog as viena karta savo gimtadienio dovana radau netycia, vyro instrumentu dezeje, nes man reikejo plaktuko wink.gif Kazkaip nefaina po to buvo wink.gif
Atsakyti
O as dovanas "slepiu" darbe, pas kaimynus (kurie neturi mazu vaiku) - pas juos dazniausiai ir pakuoju. Kazkada slepem nuo vaiku lovoj ir spintoj. Siaip jau nuo vyro galeciau slepti tarp savo daiktu, nes vienas kito daiktu netikrinam.
Atsakyti
as dovanas slepdavau pas save lovoj.Na isivaizduojat kaip atrodo takta.Atidarai pakisi po patalyne ir nematyt ir negirdet. Taipogi turiu spintele ant rakciuko o cia tai mano tvirtove nieks dar isibroves nebuvo. thumbup.gif
Atsakyti
o as visada jas rasdavau kad ir kur bebutu pasleptos ir beveik visada tai budavo atstiktinai o vat kai specialiai ieskodavau tai nerasdavau

atsimenu is vaikystes vienais metais ieskojau ieskojau nu ir niekur neradau jau galvojau kad man nieko nepadovanos ir sumasciau kamuoly pametyt ir aisku kamolys uzkrito uz televizoriaus o televizorius pas mus stovejo kampe ant tokio didziuuuulio staliuko ir gale ten lentynos buvo ir ant tu lentynu sudeliotos visos dovanos aisku tada dziaugsmo clap.gif daug buvo ir dar pazaist spejau su tom dovanytem
bet uztat kaip neidomu buvo per kaledas jas gaut unsure.gif
Atsakyti
pasmane tai po banku as ji atidarau o ten ira pinigai tai tuos pinigus padedu ant dovanu ir idedu i seifa o veliau kai sudusta as jas ismetu i lauka su pinigais biggrin.gif

Ho Ho Ho linksmu kaledu biggrin.gif
lithuania.gif frusty.gif frusty.gif lithuania.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif ir tada vagis ateina ir aaaaaaaa gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif ph34r.gif o tada as svenciu su draugais kaledas gathering.gif gathering.gif ir tada mes prisigereme drinks_cheers.gif o veliau vaziuoju i ligonine nors galima pasakyti kad isveza doctor.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskiukas: 08 gruodžio 2004 - 19:43
as visu pirma pasirupinu supakuoti taip, kad jokiu budu nebutu galima itarti kas ten supakuota (tada jeigu ir ras, nesupras biggrin.gif ) o tada jau keliauju i naujos patalynes spinta, kur tik mano vienos karalija, ir uzkisu uz visu paklodziu ranksluosciu ir t.t. nu jau ten tai tikrai niekad niekam nieko nereikia, nes naudojama patalyne laikom visai kitur, o ta spinta atidaroma itin retais atvejais (vienas is ju-pries sventes laugh.gif )
Atsakyti
mano dovana saugiai guli mano apatiniu stalciuj biggrin.gif vyras ten tikrai neieskos. vaiku nera, tad ner ir baimes, kad kazkas gali knistis. atsimenu, kaip budama vaikas netycia radau dovanas. tiesiog prireike kazko, nuejau ieskoti to daikto i spinta ir radau, ko nereikejo rasto. oj kokios liudnos kaledos buvo. po to karto jei ko reikedova, desimt kartu mamos atsiklausdavau ar galiu listi i ta spinta tongue.gif
Atsakyti