QUOTE (Koste @ 2004 12 05, 14:51) |
nuperku kelios dienos iki svenciu ir neiskentusi padovanoju |
Vat ir man labai daznai taip buna
Netveriu savo kailyje, noriu greiciau atiduoti ir pamatyti reakcija
pas mane dovanos saugiai guli tik parduotuvej
Visur randa arba vaikas, arba vyras arba mama. Kitu variantu nera, todel galiu pirkti tik tik pries kaledas. Tarkim susigundziau ir nupirkau vyrui kvepalus siemet lapkricio pradzioje, galvojau kaledoms bus, tai po 2 dienu vyras jau jais kvepinosi
Taip kad pas mus be sansu paslept
Visur randa arba vaikas, arba vyras arba mama. Kitu variantu nera, todel galiu pirkti tik tik pries kaledas. Tarkim susigundziau ir nupirkau vyrui kvepalus siemet lapkricio pradzioje, galvojau kaledoms bus, tai po 2 dienu vyras jau jais kvepinosi
Taip kad pas mus be sansu paslept
kazkas siule slepti bagazinej ar pas kaimynus, perskaicius tai pagalvojau kad butu galima paslepti saldymo kameroje (zinoma jei dovano ne kokiekvepalai ar pan) ir jeigu vyras ne kulinaras . as tai visada rasdavau dovaneles, kurias mama visur slepdavo, bet as taip atkakliai isknisdavau visas spintas ir spinteles
bet is dalies, kokio velnio knistis po namus jei nori staigmenos, juk paskui pacioms neidomu
Vat aš jau šįmet palikau dovanas darbe, nes dukra po mokyklos viena namie sėdi, tai prisimindama save esu garantuota, kad kuičiasi visur
Pas mane dovanos saugiausios - darbe mano seife
O dar slepdavau miegamajam i lova, ji dvigule, vaikai tikrai nepakels, o vyras pamirso kad ji galima pekelti ir ten ka nors deti Siaip nieks specialiai aisku tu dovanu neiesko po namus, tiesiog as viena karta savo gimtadienio dovana radau netycia, vyro instrumentu dezeje, nes man reikejo plaktuko Kazkaip nefaina po to buvo
O dar slepdavau miegamajam i lova, ji dvigule, vaikai tikrai nepakels, o vyras pamirso kad ji galima pekelti ir ten ka nors deti Siaip nieks specialiai aisku tu dovanu neiesko po namus, tiesiog as viena karta savo gimtadienio dovana radau netycia, vyro instrumentu dezeje, nes man reikejo plaktuko Kazkaip nefaina po to buvo
O as dovanas "slepiu" darbe, pas kaimynus (kurie neturi mazu vaiku) - pas juos dazniausiai ir pakuoju. Kazkada slepem nuo vaiku lovoj ir spintoj. Siaip jau nuo vyro galeciau slepti tarp savo daiktu, nes vienas kito daiktu netikrinam.
o as visada jas rasdavau kad ir kur bebutu pasleptos ir beveik visada tai budavo atstiktinai o vat kai specialiai ieskodavau tai nerasdavau
atsimenu is vaikystes vienais metais ieskojau ieskojau nu ir niekur neradau jau galvojau kad man nieko nepadovanos ir sumasciau kamuoly pametyt ir aisku kamolys uzkrito uz televizoriaus o televizorius pas mus stovejo kampe ant tokio didziuuuulio staliuko ir gale ten lentynos buvo ir ant tu lentynu sudeliotos visos dovanos aisku tada dziaugsmo daug buvo ir dar pazaist spejau su tom dovanytem
bet uztat kaip neidomu buvo per kaledas jas gaut
atsimenu is vaikystes vienais metais ieskojau ieskojau nu ir niekur neradau jau galvojau kad man nieko nepadovanos ir sumasciau kamuoly pametyt ir aisku kamolys uzkrito uz televizoriaus o televizorius pas mus stovejo kampe ant tokio didziuuuulio staliuko ir gale ten lentynos buvo ir ant tu lentynu sudeliotos visos dovanos aisku tada dziaugsmo daug buvo ir dar pazaist spejau su tom dovanytem
bet uztat kaip neidomu buvo per kaledas jas gaut
pasmane tai po banku as ji atidarau o ten ira pinigai tai tuos pinigus padedu ant dovanu ir idedu i seifa o veliau kai sudusta as jas ismetu i lauka su pinigais
Ho Ho Ho linksmu kaledu
ir tada vagis ateina ir aaaaaaaa o tada as svenciu su draugais kaledas ir tada mes prisigereme o veliau vaziuoju i ligonine nors galima pasakyti kad isveza
Ho Ho Ho linksmu kaledu
ir tada vagis ateina ir aaaaaaaa o tada as svenciu su draugais kaledas ir tada mes prisigereme o veliau vaziuoju i ligonine nors galima pasakyti kad isveza
as visu pirma pasirupinu supakuoti taip, kad jokiu budu nebutu galima itarti kas ten supakuota (tada jeigu ir ras, nesupras ) o tada jau keliauju i naujos patalynes spinta, kur tik mano vienos karalija, ir uzkisu uz visu paklodziu ranksluosciu ir t.t. nu jau ten tai tikrai niekad niekam nieko nereikia, nes naudojama patalyne laikom visai kitur, o ta spinta atidaroma itin retais atvejais (vienas is ju-pries sventes )
mano dovana saugiai guli mano apatiniu stalciuj vyras ten tikrai neieskos. vaiku nera, tad ner ir baimes, kad kazkas gali knistis. atsimenu, kaip budama vaikas netycia radau dovanas. tiesiog prireike kazko, nuejau ieskoti to daikto i spinta ir radau, ko nereikejo rasto. oj kokios liudnos kaledos buvo. po to karto jei ko reikedova, desimt kartu mamos atsiklausdavau ar galiu listi i ta spinta