pasakykit, kur slepiat dovanas? nes mama turi savybe ko nors ieskodama netycia rasti tai kas turetu buti randama tik per
Slepiu antresolėse, kur yra tik mano vienos tvarka ir daiktai.
Sveikute, manau geriausia dovaneles paslepti savo daigtuose ir kuo auksciau
ash vyrui dovana paslepiau tarp daiktu kurie bus ishemami tik pavasari ten paprasciausiai nera ko jam lysti ir todel tikrai neras
nu kur tik mano mama nepaslepdavo, visad rasdavau Taip vienakart lipdama spintos lentynom i antresoles, ir islauziau lentyna
Jei dovanai nekenkia - galima slepti savo masinos bagazineje arba bardacioke
Galima ir pas kaimynus
QUOTE (Baltupyte @ 2004 12 04, 22:13) |
Galima ir pas kaimynus |
paskui eini pries kaledas ir sakai "atiduokit dovanas"
QUOTE (Laisvė @ 2004 12 04, 18:49) |
Slepiu antresolėse, kur yra tik mano vienos tvarka ir daiktai. |
ir aš, nors yra šiokia tokia rizika, kad vyras ras, jei maišan neįkišiu (jo daiktai lentyna žemiau toj pačioj antresolėj )
Tema tai super
atsimenu nuo manes mama niekada nepaslepdavo dovanu, visad rasdavau... net jei ir i darba issinesdavo, man visai netycia gaudavos, kad vistiek rasdavau dabar turiu keleta slaptu vieteliu: kadangi turiu pianina namuose ir jei dovana lengva, kaip pvz. papuosaliukai, tai slepiu pianine dar slepiu savuose daiktuose, tarp rubu... jei dovana didele, tai jau tada sunkiau...atsimeu vienais metais lagamine slepiau, zinojau kad nieks neatdarys, o jis po musu lova, tai ir paslepiau ir visus kartus nerado
Dovana nuo vyro slepiu darbe, jei bunu ja nupirkus is anksciau, o dazniausiai slepti dovanos nereikia, nes:
a) nuperku ja paskutine diena;
nuperku kelios dienos iki svenciu ir neiskentusi padovanoju
c) esant reikalui galiu ikisti i stalciu su mano apatiniais (ten vyras niekada nelenda ir apskritai mano vyras nesiknaisioja po mano daiktus)
a) nuperku ja paskutine diena;
nuperku kelios dienos iki svenciu ir neiskentusi padovanoju
c) esant reikalui galiu ikisti i stalciu su mano apatiniais (ten vyras niekada nelenda ir apskritai mano vyras nesiknaisioja po mano daiktus)
Vienais metais nežinau tiksliai kur buvo paslėpta dovanėlė man, bet kai vyras įėjo į vonią-išlindo tik po pusvalandžio -įtariu buvo oro ventiliacijos angoj "pakavojęs"