Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

Ten, tikriausiai, buvo amarai, o kalio permanganatas tikrai nepadėtų, nes jis tik dezinfekuoja, o ne vabzdžius naikina. Bet dabar gėlytės jau vėl klesti kaip supratau. thumbup.gif
O kokias daugiametes sodinsi į balkoną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 10 rugsėjo 2007 - 21:20
QUOTE(snaige @ 2007 09 10, 22:08)
Niekas balkonu nebepuosia,kad tokia tyla cia  g.gif as vis dar grazinu,nupirkau geliu zieminiu,atspariu salciui. biggrin.gif

Visos, ko gero, papuose savo balkonus, didziulis darbas jau padarytas ir dabar tik grozisi smile.gif

O tai kokios ziemines gelytes bigsmile.gif ? Jos augs atviram balkone? loveliose?
Labai idomu butu apie tai suzinoti ax.gif

Esu pirmoke, t.y. tik pirmi metai, kai papuosiau savo balkoneli (nes tik siais metais jis atsirado lotuliukas.gif ) tai dar daaaaauuuug ko nezinau.

Seip esu labai dekinga sitam skyreliui, nes padejo susigaudyt, pasirinkti ir isauginti savo balkonini gelyna wub.gif Kaip pirmam kartui esu ir savim, ir gelytem patenkinta thumbup.gif ax.gif Tai kad pirmas blinas neprisvylo thumbup.gif
Atsakyti
Vasara baigėsi, kol aš prisiruošiau parodyti savo terasą:foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretoidas: 15 rugsėjo 2007 - 22:30
Loretoidai, nuoroda rašo forbidden sad.gif
Atsakyti
Gal dabar rodys: terasa
Atsakyti
rodo biggrin.gif kokia įvairovė augalų bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Dar šiek tiek nuotraukyčių iš mano terasos: gėlės
Atsakyti
merginos,o kaip ziemai puosiate balkonus,gal ka jau pasodinote?
Atsakyti
Kol prisiruosiau savo nuotraukytes ikelti, tai jau ir abejoju ar rodysiu ax.gif .... po Loretoido tokios gausybes geliu, ju deriniu ir spalvu... grazu 4u.gif

O ka jus darot su savo gelemis, kai ateina rudens salnos. Tai gi taip gaila ta isauginta grozi prarasti ax.gif Ar nesat i vidu? Nors, kai pagalvoju apie savo geliukus loveliose, nelabai ir nukabinsiu jau ir prinesiosiu doh.gif gal vazonus ir galima butu?
O kaip is praktikos?

Ir idomu, ka gi ziema daryti su tais balkonais biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 09 17, 18:20)
Kol prisiruosiau savo nuotraukytes ikelti, tai jau ir abejoju ar rodysiu  ax.gif .... po Loretoido tokios gausybes geliu, ju deriniu ir spalvu... grazu  4u.gif

O ka jus darot su savo gelemis, kai ateina rudens salnos. Tai gi taip gaila ta isauginta grozi prarasti  ax.gif  Ar nesat i vidu? Nors, kai pagalvoju apie savo geliukus loveliose, nelabai ir nukabinsiu jau ir prinesiosiu  doh.gif gal vazonus ir galima butu?
O kaip is praktikos?

Ir idomu, ka gi ziema daryti su tais balkonais  biggrin.gif ?

Aš tai irgi vargstu rudenį, kai viską reikia sutvarkyti doh.gif Vienmetes išraunu, o daugiametes išnešu į laiptinę. Bet deja ne visos sulaukia pavasario verysad.gif ,labai kaimynai mėgsta langus atidaryti, tai būna, kad sušąla...
O nuotraukytes tai įdėk, labai smalsu pažiūrėti 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti