Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

QUOTE(poeme @ 2007 07 30, 17:46)
Sveikos mergaites  4u.gif
Noriu patarimo, gal kas zinot kaip gelbeti lauko rozes, visi lapai juodais taskuciais.  g.gif

Pasiskaitinek siame forume, gal rasi riziu ligos
Atsakyti
QUOTE(ifigenija @ 2007 08 01, 21:21)
Pasiskaitinek siame forume, gal rasi riziu ligos

Oi labai labai aciu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
šiemet mes niekaip ypatinkai balkono nepuošėme, bet kitais metais tai puosim ;DD user posted image
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2007 07 25, 08:14)
Aš nusipirkau surfiniją labai didelę.Bet po 2 savaičių pastebėjau,kad labai ji pasidarė lipni.Čia tikriausiai užpuolė ją kokia liga.Patarkit kuom ją nupurkšti? g.gif

Manoji irgi lipni, bet tas visai netrukdo jai sėkmingai žydėti biggrin.gif
Atsakyti
Mano surfinija nuo pat pradžių lipni buvo. Aš visada maniu, kad čia jinai tokia ir turi būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2007 08 14, 14:49)
Mano surfinija nuo pat pradžių lipni buvo. Aš visada maniu, kad čia jinai tokia ir turi būti  g.gif

paziurek surfinijos lapu apacia ir pamatysi, jog yra mazu musyciu. Tai jau yra kazkokia liga. Man irgi taip buvo
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 08 19, 11:05)
paziurek surfinijos lapu apacia ir pamatysi, jog yra mazu musyciu. Tai jau yra kazkokia liga. Man irgi taip buvo

Ne, musytės ar kokie vabaliukai tai ne liga, o kenkėjai (jiems naudojami kitokie chemikalai, nei ligoms gydyti), o ir sveikų surfinijų lapai būna kartais lipnūs. Tai nieko blogo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkodėl mano svyrančios palergonijos šiemet nekokios... Nė vienais metais taip nebuvo, skursta, neauga sad.gif
Atsakyti
kaip grazu pas visas cia wub.gif pas manetai uzgriozdintas balkona stai nera net kur geles pastatyti..o taip noretusi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 08 19, 13:44)
Kažkodėl mano svyrančios palergonijos šiemet nekokios... Nė vienais metais taip nebuvo, skursta, neauga sad.gif

O mano kol kas neblogos
Papildyta:
antra
Papildyta:
dar viena
Papildyta:
QUOTE(MELDA @ 2007 07 06, 14:56)
mano bacopa nugelto verysad.gif , persodinau, gal atsigaus. unsure.gif

Manoji va kokia, bet jos mėgsta drėgmę
Atsakyti
OHOOOOOOOOOOOOOOOO, koks grozis bigsmile.gif swoon.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 08 20, 00:09)
O mano kol kas neblogos
Papildyta:
antra
Papildyta:
dar viena
Papildyta:
Manoji va kokia, bet jos mėgsta drėgmę

ooooooooooo blink.gif blink.gif kaip tokia bakopa uzaugint???? Mamamija, grazumelis, be zodziu...
tai papasakokit kaip tokio grozio geles uzaugint??? wub.gif Ir siaip apie bakopas mazai info randu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devyndarbe: 20 rugpjūčio 2007 - 09:41