Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

QUOTE(Sprigė @ 2007 07 10, 16:56)
Noriu parodyti palyginimui Tunbergiją, kokią nusipirkau ir kaip dabar gražiai išbujojo  thumbup.gif

grozis koks wub.gif
Atsakyti
O mano bakopos auga smile.gif ir gana neblogai. Nors krumeliai ir ne per didžiausi, bet gėlytės tokios stambios.

Kokia Tunbergija wub.gif

O aš sugalvojau dar kokią gėlytę į balkoną nupirkti ax.gif , radau vieta nu taip ten truksta man gėlytės biggrin.gif , vakar žiūrėjau - tai lobelija patiko. Nelabai žinau, kaip jos perneša saulę, bet ko gero nupirksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 12 liepos 2007 - 19:55
user posted image
Бегония моей бабушки
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 07 10, 18:53)
Fuksiją užpuolė voratinklinė erkė (pelargonijų jos nemėgsta). Reikia nupurkšti fitovermu arba neemazliu (o geriausiai abiem kartu) ir po 5 dienų pakartoti purškimą. Tik reikia, kad nors kelias valandas po purškimo nelytų, nes lietus nuplaus chemikalus. Šiaip voratinklinės erkės labai nemėgsta drėgno oro, tai dabar kai ištisai lija, tai nors šitų parazitų turėtų sumažėti.

Dėkui 4u.gif bandysiu gelbėti, jei dar pavyks, nes buvau išvykus, tai per tą laiką visai gėlytės suvargo. verysad.gif
Atsakyti
Tunbergija istiesu puiki. Kiek supratau ji ne po atviru dangum. Manosios nors po stogu pakisau per liutis. bet apstojo augusios ir zydet gausiai nustojo. Gal sios dieneles pagelbes ir vel atsigaus. O Tunbergija tai super vijokliukas man tai labai patinka ypac ziedeliai(spalva, forma ir tas juodas burbuliukas, kaip nupiestas smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sprigė @ 2007 07 10, 18:56)
Noriu parodyti palyginimui Tunbergiją, kokią nusipirkau ir kaip dabar gražiai išbujojo  thumbup.gif

user posted image

user posted image

Nu labai labai gražu, jau ir aš tokios užsimaniau.
O ją ar sunku prižiūrėti (ar lepi?)? Kiek ilgai jinai žydi?
Atsakyti
Noriu Jūsų patarymo, gėlių mylėtojos,

Nupirkau šiandien tokių smulkių rožyčių krūmelį ir noriu pasodinti į lovelį kartu su chlorofitumu (gal netiksliai pavadinimą parašiau). Dar liks vietos, be to turiu pelargonijos šakelę.

1. KAip Jūs manot ar galiu pasodinti šalia rožytės pelargoniją, ar rožei nepatiks g.gif ? Kažkodėl galvoju, kad rožės nemėgsta būti šalia kitu gėlių, t.y. tų kurios kvepia, o pelargonijos krūmelis tai gi turi tokį specifinį kvapą g.gif ?

2. Nors dar neaišku ar aplamai prigys pelargonija, nes turiu tik šakelę, kurį pastovėjo vandenį kelias dienas, nėra jokių šaknų. Noriu tokia įkišti į žemę, lyg tai kažkas sakė, kad turėtų prigyti g.gif ?

P.S. va tiek ir žinau, kažką, kažkada, kažkur iš kažko lotuliukas.gif girdėjau ar skaičiau, bet konkrečiai rolleyes.gif .....

Patarkyt, prašau, noriu šiandien jau pasodinti wub.gif
Atsakyti
Kokia graži tunbergija wub.gif
Manoji pagaliau jau vieną žiedą parodė tongue.gif Bet sukučiai(ipomėja)net nežada žydėti,nors ir tręšiu,gal reik lapus apskabyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 07 17, 15:01)
Nu labai labai gražu, jau ir aš tokios užsimaniau.
O ją ar sunku prižiūrėti (ar lepi?)? Kiek ilgai jinai žydi?

oho, koks grožis wub.gif ,o manoji mažai žydi, gal ko trūksta??
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2007 07 19, 10:21)
oho, koks grožis wub.gif ,o manoji mažai žydi, gal ko trūksta??

Pastebėjau, kad Tunbergijai saulė ir karščiai nelabai patinka. Kai buvo atšale ir lietingi orai, tai Tunbergija labai atsigavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 07 04, 11:08)
Balkone semka pradeda skleistis ax.gif

user posted image

swoon.gif sakes kaip grazu.. ir pati nuotrauka suoerine thumbup.gif uzsidejau ant desktopo blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 07 07, 13:20)
Vakar ryta savo geles radau apvemtas is virsaus gun_rifle.gif  na tiesio jau truksta zodziu bash.gif

Kažin tyčia taikė ar ne biggrin.gif Nenorėčiau tokios laimės, kažin ką reiktų daryt unsure.gif
Atsakyti