QUOTE(lilja @ 2007 07 01, 11:16)
o kas su pelargonijoms nesisekė? kas joms nepatiko, nes ruošiausi ir jas pirkti, tik šiandien nebuvo, turgus mažas
Ai nė nežinau, nepopinau gal aš jų visą parą

Gal perliejau, gal peržiūvo netyčia, paskui kažkokiais baltais apsinešė. Buvau pirkusi tokias nedideles, praktiškai viena šakelė, o aš sodinau į lovelius, tai man ir nelabai gražu buvo, nes reikėjo daug jų į tą lovelį prisodinti, kad būtų gražu
Papildyta:
QUOTE(Asio @ 2007 07 01, 11:11)
Na vien jau nuvaziavimas i turgu ir nusipirkimas uzims tikrai daugiau laiko, nei posto perskaitymas

tada dar pusvalandis pasodinimui, o jeigu prisisodini petuniju, ar surfiniju tai kiekviena ryta reikia nurinkti nuzydejusius ziedus, nepamirsti patresti (trasu iskojimas ir pirkimas) kiekviena vakara palaistyti, rupintis kad vejai ir lietus nenudraskytu( as nukabineju lovelius ir nesu po stogu) kas siemet labai aktualu

ir dar vienas galvos skusmas, kad jas priziures kai isvaziuosi atostogaut.

Zodziu rupesciu tikrai pakanka ypac su petunijom ir sufrfinijom

Nemanau, kad nors viena, kuri cia dziaugiasi ir rodo savo grozi, tik sukiso ir laiste
Nu jo, čia ir visos vasaros neužteks

(Asio, tik neįsižeisk

) Žinai, perskaičius atrodo, kad tau tas gėlių auginimas katorga, o ne malonumas

Važiuoji netyčia pro turgelį ir užsuki nusipirkti, skabyt tikrai nebūtina tik rytais ir kiekvieną rytą, aš skabau bet kuriuo paros metu, kai pamatau nuvytusį kokį ir nuskinu, o kam laukt ryto

Trašų nusiperki, kai nueini į Maximą duonikės... Tręšimas tai jau kiek čia užima, kai laistai, į tą patį laistytuviuką įsipili dangtelį trašų... O orai tai čia šiemet kažkokie bais vėjuoti, kai kam ir nuneša neaišku kur vazonėlius

Bet kiek save pamenu, tai jau kai smarkiau lyja ir matosi, kad lis ilgokai, tai tada nukabinu ir pastatau balkone žemai, kad neišplauktų tos mano gėlikės... Bet šiaip tai jos nelepios, jei ir gauna truputį daugiau to lietučio. O kai išvažiuoji kur, tai yra gerų kaimynkių, kurios ir pasirūpina. Vienžodž, ne problema