Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

QUOTE(lilja @ 2007 07 01, 11:16)
o kas su pelargonijoms nesisekė? kas joms nepatiko, nes ruošiausi ir jas pirkti, tik šiandien nebuvo, turgus mažas

Ai nė nežinau, nepopinau gal aš jų visą parą lotuliukas.gif Gal perliejau, gal peržiūvo netyčia, paskui kažkokiais baltais apsinešė. Buvau pirkusi tokias nedideles, praktiškai viena šakelė, o aš sodinau į lovelius, tai man ir nelabai gražu buvo, nes reikėjo daug jų į tą lovelį prisodinti, kad būtų gražu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Asio @ 2007 07 01, 11:11)
Na vien jau nuvaziavimas i turgu ir nusipirkimas uzims tikrai daugiau laiko, nei posto perskaitymas blink.gif tada dar pusvalandis pasodinimui, o jeigu prisisodini petuniju, ar surfiniju tai kiekviena ryta reikia nurinkti nuzydejusius ziedus, nepamirsti patresti (trasu iskojimas ir pirkimas) kiekviena vakara palaistyti, rupintis kad vejai ir lietus nenudraskytu( as nukabineju lovelius ir nesu po stogu) kas siemet labai aktualu doh.gif ir dar vienas galvos skusmas, kad jas priziures kai isvaziuosi atostogaut. cool.gif Zodziu rupesciu tikrai pakanka ypac su petunijom ir sufrfinijom  unsure.gif Nemanau, kad nors viena, kuri cia dziaugiasi ir rodo savo grozi, tik sukiso ir laiste g.gif

Nu jo, čia ir visos vasaros neužteks lotuliukas.gif (Asio, tik neįsižeisk mirksiukas.gif ) Žinai, perskaičius atrodo, kad tau tas gėlių auginimas katorga, o ne malonumas cool.gif Važiuoji netyčia pro turgelį ir užsuki nusipirkti, skabyt tikrai nebūtina tik rytais ir kiekvieną rytą, aš skabau bet kuriuo paros metu, kai pamatau nuvytusį kokį ir nuskinu, o kam laukt ryto ax.gif Trašų nusiperki, kai nueini į Maximą duonikės... Tręšimas tai jau kiek čia užima, kai laistai, į tą patį laistytuviuką įsipili dangtelį trašų... O orai tai čia šiemet kažkokie bais vėjuoti, kai kam ir nuneša neaišku kur vazonėlius unsure.gif Bet kiek save pamenu, tai jau kai smarkiau lyja ir matosi, kad lis ilgokai, tai tada nukabinu ir pastatau balkone žemai, kad neišplauktų tos mano gėlikės... Bet šiaip tai jos nelepios, jei ir gauna truputį daugiau to lietučio. O kai išvažiuoji kur, tai yra gerų kaimynkių, kurios ir pasirūpina. Vienžodž, ne problema yu.gif
Atsakyti
merginos juk svarbiausia mylėt gėles , norėt jas augint ,
na ir biški išmanyt, tam yra internetas ir SM
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2007 07 01, 11:34)
Ai nė nežinau, nepopinau gal aš jų visą parą  lotuliukas.gif  Gal perliejau, gal peržiūvo netyčia, paskui kažkokiais baltais apsinešė. Buvau pirkusi tokias nedideles, praktiškai viena šakelė, o aš sodinau į lovelius, tai man ir nelabai gražu buvo, nes reikėjo daug jų į tą lovelį prisodinti, kad būtų gražu  doh.gif
Papildyta:

Nu jo, čia ir visos vasaros neužteks  lotuliukas.gif  (Asio, tik neįsižeisk  mirksiukas.gif  ) Žinai, perskaičius atrodo, kad tau tas gėlių auginimas katorga, o ne malonumas  cool.gif  Važiuoji netyčia pro turgelį ir užsuki nusipirkti, skabyt tikrai nebūtina tik rytais ir kiekvieną rytą, aš skabau bet kuriuo paros metu, kai pamatau nuvytusį kokį ir nuskinu, o kam laukt ryto  ax.gif  Trašų nusiperki, kai nueini į Maximą duonikės... Tręšimas tai jau kiek čia užima, kai laistai, į tą patį laistytuviuką įsipili dangtelį trašų... O orai tai čia šiemet kažkokie bais vėjuoti, kai kam ir nuneša neaišku kur vazonėlius  unsure.gif  Bet kiek save pamenu, tai jau kai smarkiau lyja ir matosi, kad lis ilgokai, tai tada nukabinu ir pastatau balkone žemai, kad neišplauktų tos mano gėlikės... Bet šiaip tai jos nelepios, jei ir gauna truputį daugiau to lietučio. O kai išvažiuoji kur, tai yra gerų kaimynkių, kurios ir pasirūpina. Vienžodž, ne problema  yu.gif

Neisizeidziu irnesakyk.gif ne katorga, bet rupesciai bigsmile.gif taciau rupesciu buna dvejopu-maloniu ir ne, tai cia malonus rupesciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 01 liepos 2007 - 14:25
pavasry nusipirkau senukuose lobeliju, ir pasisejau pati. Mano tokios smulkios krumeliai nedideli, o is senuku tai ziedai sveisiai melyni krumai ohoo biggrin.gif auga tam paciam bliude visos. Tai va dabar pagalvojau ar imanoma butu prisirinkti seklu is tu pirktiniu ir pasiseti? Kazi ar iseis mano eksperimentas. O salavijai atvirksiai mano seti labai puikus. Tai dabar as ziuriu ir apie kitus metus pagalvojau. Kad gerai butu paciai pasirupinti seklomis aisku kaip jos sunoks g.gif
Atsakyti
Balkone semka pradeda skleistis ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 07 04, 11:08)
Balkone semka pradeda skleistis ax.gif

Kaip saulėta tavo balkone smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 liepos 2007 - 10:44
labai graži semkos nuotrauka thumbup.gif
tikriausiai taip gera prie tokios gražuolės pasėdėt, kavutę pagurkšnot smile.gif
Atsakyti
gera biggrin.gif semkos mano silpnybe tongue.gif pernai turejau 2 , simet 4 + 1 dekoratyvine maza. noreciau visa balkona uzgriozdint jomis wub.gif hihihi.gif
Atsakyti
labai gražu , thumbup.gif
patinka saulėgražos , bet pas mane tikrai jau nebetilptu schmoll.gif
Atsakyti
ajaj, koks grožis. Siracusa, o kur pirkai dekoratyvinę saulėgrąžą?
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2007 07 04, 11:10)
labai gražu ,  thumbup.gif
patinka saulėgražos , bet pas mane tikrai jau nebetilptu  schmoll.gif

nu jo, vazonu dydis atitinkamas doh.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 07 04, 11:12)
ajaj, koks grožis. Siracusa, o kur pirkai dekoratyvinę saulėgrąžą?

is pakeliu, maximoj ax.gif
Atsakyti
Tikrai labai gražu ir neįprasta saulėgrąža balkone thumbup.gif
Atsakyti