Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

QUOTE(lavaza @ 2007 06 13, 08:05)
Kur gi jus IPOMĖJŲ augintojos   mirksiukas.gif  ?
Taip užsimaniau šitų gėliukų   ax.gif

Aš tai nežinau kur paaugusių gaut,bet žinau tiek,kad jos labai greitai auga doh.gif Gegužės mėnesį pasėjau sėklytes,ir po 2 dienų jau išlindo daigeliai,na tikrai labai greit auga,tik joms iškart reikia sudaryti sąlygas kabintis.Dabar pas mane jau metro dydžio ir labai suvešėjo thumbup.gif Šiaip jos labai daigios (bent jau pas mane),išdygo visos,o iš tunbergijų 20 sėklų liko tik vienas 5cm.,nors sėjau kartu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 13 birželio 2007 - 08:44
Mano naslaites balkone kazko nuvyto cray.gif Gal kad vazonelis be skylutes? Gal jos vazonuose apskritai gyvent negali? Gal saules nemegsta?
Visos kitos geles balkone klesti...
Atsakyti
nesuprantu, kodėl jūs tų skylučių vazonuose nepasidarot, gi yra pažymėtos vietos, kur jos turi būti.
Atsakyti
Tame ir reikalas kad ne vazonas, o pintas is sakuciu vazonas su celofaninu ideklu, tik nelabai apgalvotas...
As irgi uz skylutes biggrin.gif , siaip visada jas prakrapstau...
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 06 13, 13:11)
Tame ir reikalas kad ne vazonas, o pintas is sakuciu vazonas su celofaninu ideklu, tik nelabai apgalvotas...
As irgi uz skylutes  biggrin.gif , siaip visada jas prakrapstau...

aaa, taigi čia ne vazonas augalui tongue.gif Reikia sodinti į vazoną su skylutėmis, o į tą pintą dėti su visu vazonu, jo funkcija kaip ir paslėpti plastmasinių vazonų grožį ir tuo pačiu, kad būtų į kur išbėgti vandens pertekliui wink.gif Va bigsmile.gif
Atsakyti
[attachmentid=101288]
\
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2007 06 13, 15:52)
[attachmentid=101288]
\
smile.gif

Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2007 06 13, 15:52)
[attachmentid=101288]
\
smile.gif

niam niam, labia gražu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2007 06 11, 08:52)
Persodinau savo petunijas į lovelius iš tų vazonėlių, kuriuose pirkau, tai nukrito visi žiedai verysad.gif
Kodėl? Kas jiems nepatiko g.gif
Ai, kol išmoksiu aš jas auginti...
O kai į jūsų nuotraukas pažiūriu, atrodo, kad pačios savaime auga  thumbup.gif

Gal kas patartumėt? blink.gif blink.gif blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2007 06 14, 13:26)
Gal kas patartumėt? blink.gif  blink.gif  blink.gif

Ar senai persodinai? Gal joms reikia adaptuotis? Aš kai sodinau, tia nebuvo kam nukrist, skleidėsi tik keli pumpurėliai, o dabar jau virsta iš vazono, krūmas didžiausias.
Gal mažai laistai? Nes reikia,kad nuolat drėgna būtų. Aš kiekvieną vakarą gerai prilieju (nes jos labai drėgmę myli), ir dar tręšiu beveik kasdien.
Ir joms netina pietinė pusė, geriausia rytai. Kad saulė būtų, bet kol dar nekaršta. Pietinėje pusėje ištveria tik pelargonijos.
Galiausiai gal loveliai be skylučių, ar žemė apačioje be drenažo sluoksnio?
matai, kiek viisokių variantų ir gal visi jie gali įtakoti - kad nukrito žiedeliai.
Atsakyti
nežinau, kokias pernai auginau petunijas ( ar surfinijas), bet joms net labai tiko pietų pusė. Išdžiuvo ir vos atgaivinau tik tada, kai per karščius buvom išvykę tik 4 dienoms. O šiaip vešėjo taip, kad vos spėdavau peržydėjusius žiedukus nurankiot, kai vėl jų prasiskleisdavo galybė.
Atsakyti
Kai gyvenom ankstesniame bute irgi buvo pietų pusė, bet augo petunijos. Tiesa tokios paprastos, kur pakelis apie 1,5Lt kainuoja. Jos gal atsparesnės nei kokios veislinės. g.gif
Svyrančių man taip ir nepavyko išdaiginti schmoll.gif Nors du kartus buvau nusipirkus...
Atsakyti