Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

Dalinamės išmintimi toliau smile.gif
Ir puoškime balkonus, kad džiuginti ne vien mus pačias bet ir aplinkinius 4u.gif
Senoji tema čia
Atsakyti
Atsiprašau biškutuka negerai išėjo su nuoroda senojoje temoje. blush2.gif
Noriu pasitarti. Kaip manot, ar gražiau kai vienas ilgas lovelis ar keli pet trumpesni. Na vizualiai kas gražiau atrodo g.gif
Atsakyti
Jolaxus, kazko mano elektroninis durnavoja, negaliu tau fotkiu atsiust g.gif , gal MB sutvarkys laiko turedamas blush2.gif .
Atsakyti
[quote=Jurgita&P,2007 03 12, 20:29]Atsiprašau biškutuka negerai išėjo su nuoroda senojoje temoje.  blush2.gif
Noriu pasitarti. Kaip manot, ar gražiau kai vienas ilgas lovelis ar keli pet trumpesni. Na vizualiai kas gražiau atrodo  g.gif
Vienas ilgas atrodys puosniau, bet tai tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 12 kovo 2007 - 21:48
man tai gal vienas graziau atrogo lovelis, bet kai uzaugs geles, tai gal net nesimatys, kad du mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko nebesuprantu doh.gif prieš savaitę pasėjau petunijas ir vijoklinę ipomėją. Ipomėjos išdygo, petunijos iš abiejų pokelių išdygo, o raudonos petunijos "Nojau sėklų" iki šiol nerodo jokių gyvybės ženklų blink.gif Nors visiems vienodai šviesos, šilumos ir drėgmės blink.gif Mėgstamiausios spalvos ir nebeišdygs jaučiu verysad.gif unsure.gif Gal senos sėklos buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2007 03 13, 11:48)
Nieko nebesuprantu  doh.gif prieš savaitę pasėjau petunijas ir vijoklinę ipomėją. Ipomėjos išdygo, petunijos iš abiejų pokelių išdygo, o raudonos petunijos "Nojau sėklų" iki šiol nerodo jokių gyvybės ženklų  blink.gif Nors visiems vienodai šviesos, šilumos ir drėgmės  blink.gif Mėgstamiausios spalvos ir nebeišdygs jaučiu  verysad.gif  unsure.gif Gal senos sėklos buvo  g.gif

niu as ir baigiu nusivilti nojaus seklom, nes pasisodinau naslaites keliu spalvu tai nei viena neisdygus, pskui kitokiu gelyciu ir nei viena nelenda lauk, na daugiau nojaus seklu tikrai nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
sugalvojau ir aš savo balkoną pasipuošti ax.gif pirmą kartą blush2.gif noriu paklausti apie tuos lovelius. na, jums gal ir durnas tas mano klausimas pasirodys. juk ne tiesiai į lovelį reikia gėlytes sodinti, o kažkokie specialūs vazonėliai yra? kaip jie atrodo, kur pirkti?
gal naudojot rutulines ilgai veikiančias trąšas Osmocate? Kur jų gauti?
va kiek klausimų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikusha: 13 kovo 2007 - 16:33
QUOTE(Samanta @ 2007 03 13, 11:48)
o raudonos petunijos "Nojau sėklų" iki šiol nerodo jokių gyvybės ženklų  blink.gif

Pernykštė istorija lotuliukas.gif Sėjau petunijas durpinėse tabletėse. Sąlygos vienodos, vienos išdygo, o kelios tabletės taip ir liko tuščios. Na pagailėjau mol tų petunijų nebematysiu ir tabletes dar kartą panaudojau. blush2.gif Į vieną įkišau dyvinukės sėklą, ta gražiai sudygo, augalėlis auga, jau ir į pastovų vazoną persodinau.... O vieną gražią dieną - žiū bigsmile.gif ėgi šalia dyvinukės ir petunija auga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 03 13, 16:08)
  noriu paklausti apie tuos lovelius. juk ne tiesiai į lovelį reikia gėlytes sodinti, o kažkokie specialūs vazonėliai yra? kaip jie atrodo, kur pirkti?
gal naudojot  rutulines ilgai veikiančias trąšas Osmocate? Kur jų gauti?

Galima tiesiai įlovelius (tik tada jų dugne būtina padaryti skyles) sodinti, o galima paprastus vazonėlius į juos sustatyti. Čia kaip kam patinka mirksiukas.gif O ilgai veikiančių trąšų turėtų būti kiekvienoj specializuotoj parduotuvėj. Manau, kad ir Senukuose bus.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 03 08, 23:14)
As pernai i loveli pasisodinau ziliu (pirkau daigelius), pirma karta tokias maciau - pilkos su gelsvais rusvais pakrasteliais, tai ir dabar tebeauga. Kazin ar tokiu margalapiu seklu nieks nematet g.gif ?

QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 08, 23:29)
Ar ten tikrai žilės? Man labai įdomu, bet apie tokias neteko girdėti. O pirkot Lietuvoje?
Papildyta:
Ar ten ne margalapiai šlamučiai (lapeliai beveik apvalūs pilki su geltonu)?

tai štai įdedu vaizdelius, tik dabar vida777 atsiuntė savo margą žilę, bet man atrodo, kad čia klasikinė žilė tik ar šiek tiek šaltuko gavusi ar kažkokių jai medžiagų per daug ar per mažai, o gal aš ir neteisi, kaip jūs manote? g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 13, 20:31)
Galima tiesiai įlovelius (tik tada jų dugne būtina padaryti skyles) sodinti, o galima paprastus vazonėlius į juos sustatyti. Čia kaip kam patinka  mirksiukas.gif  O ilgai veikiančių trąšų turėtų būti kiekvienoj specializuotoj parduotuvėj. Manau, kad ir Senukuose bus.

Ačiū už patarimus 4u.gif . Vakar viską susipirkau - lovelius, žemių, daigų ir skystų trąšų. Tik tie loveliai be skylių, tai ir nežinojau kaip čia sodinti ax.gif
Atsakyti