Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

QUOTE(daliagpr @ 2006 04 23, 14:01)
Tai va, pagaliau prisėdau parašyti, mūsų tyrimai kažkokie neįtikėtini, tai darėm 2 kartus - stafiloko rasta labai mažai, beveik norma, tai gerosios bakterijos mums padėjo  clap.gif 
Bet rado dar kažkokią ešeriche koli (taip tariasi) reikės paskaityti internete kas čia per velnias  g.gif
Mano pienukas švarus - jokių bakterijų jame nerasta, tai reiškia, kad stafilokoką parsivežėme iš ligoninės  dry.gif
Nusipirkome Lactikolį ir dabar geriam, visai neprastai gaunas, kai pauosčiau nusipirkusi, tai galvojau, kad tikrai negers, bet į švirkštą įsiurbiu 0,5 ml, tada vandenuko pora ml ir supurškiu, biški pasirauko, bet nuryja  thumbup.gif
Šiek tiek lengviau pasidarė sužinojus tyrimų ats, tik aišku simptomai nepraeina - pilvuką kaip diegia, taip diegia, tai raminuosi gal čia tie trijų mėnesių diegliukai, kurie netrukus mus paliks  bigsmile.gif , labai tikiuosi..............
Jei nepraeis dar ir po mėnesio, tai reikės vėl pasikartoti kakučio tyrimą, bet tikiuosi, kad neteks  ax.gif

Turėjo ir mano vaikas tokią bacilą. Begeriant gerąsias bakterijas ir ji dingo.
Atsakyti
sweikos...
Neramu ir man pasidare del savo kleckiaus.Jau kokias dvi savaites vis viduriuojam negraziai zalsvai su gleivem kazkokiom sad.gif Ryt veshiu kakuti tirti.O kur tiksliai ta laboratorija antakalny?Ar nereikia siuntimo?
Duodu mazuliui tu gefilus kapsuliu tris kart dienoj, gal daugiau reikia?Ir gal kokia dieta taikyt?ko pvz negalima viduriuojant?
Atsakyti
Geromeda yra berods Naugarduko gatvėje.
Siuntimo nereikia.
Nusipirk sterilų indelį vaistinėje- kitaip nepriima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 23 balandžio 2006 - 20:24
Bėdos niekur nepabėga verysad.gif
Rašau trumpai, nes nelabai turiu laiko - praeitą savaitę man išoperavo pūlinį pažastyje, po to ausyje... Padarė pūlinio pasėlį, o jame - stafilokokas fear.gif
Vakar pakilo temperatūra, vėl supūliavo pažastis unsure.gif
Reikia gerti antibiotikus verysad.gif , nes vis kyla naujose vietose, baigiu nuprotėti nuo tokių visai "neskausmingų" džiaugsmų.
Esu kažką girdėjusi apie naujos kartos antibiotikus, gal galite ką patarti, gydytoja sako duracef arba azitrox. Bet skaičiau apie abu, kad irgi patenka į motinos pieną verysad.gif
Patarkit, gal kuri gėrėte, labai prašau unsure.gif
Atsakyti
Labas.Mes planuojame turėti dar vieną vaikelį.Gal kas žino,kaip išvengti to auksinio stafilakoko?Nei vieno savo vaiko pati nemaitinau,tai dėl pieno trūkumo,tai dėl to nelemto stafilakoko.Labai norėčiau pati maitinti,gal kur sveikatą pasitikrinti,gal aš kokia nešiotoja šio parazito? doh.gif Ar tada iš viso galėčiau maitinti krūtimi?
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2006 05 14, 17:48)
Labas.Mes planuojame turėti dar vieną vaikelį.Gal kas žino,kaip išvengti to auksinio stafilakoko?Nei vieno savo vaiko pati nemaitinau,tai dėl pieno trūkumo,tai dėl to nelemto stafilakoko.Labai norėčiau pati maitinti,gal kur sveikatą pasitikrinti,gal aš kokia nešiotoja šio parazito? doh.gif Ar tada iš viso galėčiau maitinti krūtimi?

O kas tau trukdytų maitinti krūtimi, net jei piene yra auksinio stafilokoko? Tai geriau, nei maitinti vaiką mišiniais.
Išvengti neįmanoma- jis yra visur, ypač ligoninėse... Tik vienas užsikrečia, o kitas- ne, arba nežino, kad užsikrėtė...
Mano pažįstama gimdė privačioje klinikoje. Ir iš ten parsivežė...
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2006 05 14, 17:48)

Kokie jūs šaunuoliai, kad planuojat dar vieną vaikelį - super thumbup.gif
Aš irgi manau, kad reikia maitinti. Dėl to, ar neesi stafilokoko nešiotoja, manau, išsitirti galima ir poliklinikoj, ir privačiose klinikose ax.gif Aišku, greičiau bus privačiose tongue.gif

Aš tai antibiotikų nebegėriau schmoll.gif Prisikaičiau milijoną nuomonių ir taip nusprendžiau, nes vistiek atsinaujinimo tikimybė labai didelė, tai kam man savo vaikutį girdyti pienuku su antibiotikais g.gif
Geriu gerąsias bakterijas ir tokį super chlorofilą, jis tipo stiprina imunitetą, gerina laktaciją ir dar daug gerų dalykų atlieka bigsmile.gif žiūrėsiu, jei niekas nepadės, kai baigsiu maitinti, tai ir sudersiu unsure.gif
Stengiuos negalvot apie tą prakeiktą stafilokoką blink.gif
Vaikutis mano nurimęs, valgo dabar jau normaliai, nereikia minutę maitinti ir po to penkias laikyti verkiantį lotuliukas.gif Kartais vis dar paskausta pilvuką, bet dabar tai tik menkniekis, palyginus su tuo, kas būdavo anksčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 14, 21:16)
O kas tau trukdytų maitinti krūtimi, net jei piene yra auksinio stafilokoko? Tai geriau, nei maitinti vaiką mišiniais.
Išvengti neįmanoma- jis yra visur, ypač ligoninėse... Tik vienas užsikrečia, o kitas- ne, arba nežino, kad užsikrėtė...

Matai,man ligoninėje seselė pasakė,kad tipo jei esi stafilakoko nešiotoja,tai jo neišvengsi ir maitint negalėsi.Tai kai pagimdžiau taip pasimečiau,kad nutraukiau maitinimą,po to daug ašarų praliejau
Papildyta:
QUOTE(daliagpr @ 2006 05 15, 13:37)
Kokie jūs šaunuoliai, kad planuojat dar vieną vaikelį - super  thumbup.gif
Aš irgi manau, kad reikia maitinti. Dėl to, ar neesi stafilokoko nešiotoja, manau, išsitirti galima ir poliklinikoj, ir privačiose klinikose  ax.gif Aišku, greičiau bus privačiose  tongue.gif

Aš tai antibiotikų nebegėriau  schmoll.gif  Prisikaičiau milijoną nuomonių ir taip nusprendžiau, nes vistiek atsinaujinimo tikimybė labai didelė, tai kam man savo vaikutį girdyti pienuku su antibiotikais  g.gif
Geriu gerąsias bakterijas ir tokį super chlorofilą, jis tipo stiprina imunitetą, gerina laktaciją ir dar daug gerų dalykų atlieka  bigsmile.gif žiūrėsiu, jei niekas nepadės, kai baigsiu maitinti, tai ir sudersiu  unsure.gif
Stengiuos negalvot apie tą prakeiktą stafilokoką  blink.gif
Vaikutis mano nurimęs, valgo dabar jau normaliai, nereikia minutę maitinti ir po to penkias laikyti verkiantį  lotuliukas.gif Kartais vis dar paskausta pilvuką, bet dabar tai tik menkniekis, palyginus su tuo, kas būdavo anksčiau  doh.gif

Man tai labai smagu,kad jums geriau.Dažnai apie jus pagalvoju.Gal ir man pavyks nors vieną vaiką maitint.Šaunu būtų.
Gal jau ir gana tų vaikučių būtų,bet mano pirmos mergaitės iš pirmos santuokos,o su antru vyru turim vieną sūnelį,labai jau norisi dar vieno.Užteko duonos šitiems,užteks ir ketvirtam.
Papildyta:
QUOTE(daliagpr @ 2006 05 15, 13:37)
Kokie jūs šaunuoliai, kad planuojat dar vieną vaikelį - super  thumbup.gif
Aš irgi manau, kad reikia maitinti. Dėl to, ar neesi stafilokoko nešiotoja, manau, išsitirti galima ir poliklinikoj, ir privačiose klinikose  ax.gif Aišku, greičiau bus privačiose  tongue.gif

Aš tai antibiotikų nebegėriau  schmoll.gif  Prisikaičiau milijoną nuomonių ir taip nusprendžiau, nes vistiek atsinaujinimo tikimybė labai didelė, tai kam man savo vaikutį girdyti pienuku su antibiotikais  g.gif
Geriu gerąsias bakterijas ir tokį super chlorofilą, jis tipo stiprina imunitetą, gerina laktaciją ir dar daug gerų dalykų atlieka  bigsmile.gif žiūrėsiu, jei niekas nepadės, kai baigsiu maitinti, tai ir sudersiu  unsure.gif
Stengiuos negalvot apie tą prakeiktą stafilokoką  blink.gif
Vaikutis mano nurimęs, valgo dabar jau normaliai, nereikia minutę maitinti ir po to penkias laikyti verkiantį  lotuliukas.gif Kartais vis dar paskausta pilvuką, bet dabar tai tik menkniekis, palyginus su tuo, kas būdavo anksčiau  doh.gif

O kas ten per super chlorofilas?Kur tu jį pirkai?O gal man nėštumo metu kokias bakterijas gert,kad tų blogūjų neatsirastų?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 14, 21:16)

O tai maitinti esant A.S.galima?O jei vaikas viduriuotų arba vemtų,tai ką tada daryti.Man tai su tom bakterijom liga įvaryta. doh.gif Būtų gerai kaip nors nusiramint ir nebegalvot.
Atsakyti
Nusiramink: visus tris maitinau ir visi gražūs užaugo... bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai manau kad reiktu nėštumo pabaigoj gerasias bakterijas pagert, taip pat pagimdžius ir jie daktarai leidžia vaikučiui profilaktiškai gimus vieną kursą suduot.
Mes taip pat su šia bacila vargstam, tai taip pat pagalvoju ką reiks daryt kai antro leliuko lauksiuos.
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2006 05 22, 00:18)
Aš tai manau kad reiktu nėštumo pabaigoj gerasias bakterijas pagert, taip pat pagimdžius ir jie daktarai leidžia vaikučiui profilaktiškai gimus vieną kursą suduot.
Mes taip pat su šia bacila vargstam, tai taip pat pagalvoju ką reiks daryt kai antro leliuko lauksiuos.

Aš tai irgi galvoju,kad gersiu gerąsias bakterijas pabaigoj nėštumo.Gal ir maitinant galima gert.Reiks pasidomėt.O kas jums darėsi?Ar pati maitinai?
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2006 05 15, 18:40)
Papildyta:

Man tai labai smagu,kad jums geriau.Dažnai apie jus pagalvoju.Gal ir man pavyks nors vieną vaiką maitint.Šaunu būtų.
Gal jau ir gana tų vaikučių būtų,bet mano pirmos mergaitės iš pirmos santuokos,o su antru vyru turim vieną sūnelį,labai jau norisi dar vieno.Užteko duonos šitiems,užteks ir ketvirtam.
Papildyta:

O kas ten per super chlorofilas?Kur tu jį pirkai?O gal man nėštumo metu kokias bakterijas gert,kad tų blogūjų neatsirastų?
Papildyta:

O tai maitinti esant A.S.galima?O jei vaikas viduriuotų arba vemtų,tai ką tada daryti.Man tai su tom bakterijom liga įvaryta. doh.gif Būtų gerai kaip nors nusiramint ir nebegalvot.

Tą chlorofilą pirkau Kaune, kai išpjovė tą pūlinį klinikose, chirurgė patarė, ten labai gražiai apie jį rašo, bet apie nėštumą nieko nemini, maitinant galima, tai turbūt galima ir nėščiai (gal tik pirmus 3 mėnesius geriau negerti), šiaip reikėtų pasitari su gydytoja. Kol kas nelabai galiu pasakyti, ar jis ką padeda, nes ten 3 mėnesių kursas. Būtinai parašysiu, kai sugersiu mirksiukas.gif
Paisistenk negalvoti apie tas bacilas, aš kol nervinausi, buvo tik blogiau, galvojau jau visai nuprotėsiu, o po to nuėjom į santariškes pas vieną gydytoją, ji taip protingai pakalbėjo, nuramino ir kažkaip nuo to laiko praėjau žiūrėti ramiau - ir viskas lyg ir susitvarkė bigsmile.gif Šiaip gydytoja sakė, kad tas stafilokokas gyvena žarnų klostėse ir mažiukui gali bet kada, šiek tiek nusilpus, atsinaujinti, bet stengsimės, kad taip nebūtų schmoll.gif
O dėl maitinimo, jei vaikas vems ir viduriuos, tai gal ir nebereikėtų maitinti, bet nebūtinai taip turi būti, dauguma moterų net nežino, kad turi tą stafilokoką ir sau maitina patenkintos biggrin.gif
Tikiuosi, kad ir Jums taip bus thumbup.gif
Sėkmės tampant nestuke.gif

Aš irgi jau svajoju apie antrą, nors maniškiui dar tik 3 mėnesiai su biškiu lotuliukas.gif

Atsakyti