Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

Ačiū už atsakymus 4u.gif Bandysim gydytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 04 06, 17:25)
Ačiū už atsakymus  4u.gif  Bandysim gydytis  ax.gif

Maniškiui tai temperatūros nebuvo,o su valgymu tai ir aš taip pat vargau ,jei nenugąsdinsiu tai iki kokių 5 mėnesių.Pati jau buvau pradėjusi nieko nevalgyt,nes kai vaikas nevalgo,tai ir pačiai nesinori.Aš turiu tris vaikus,ir visiems tas pats buvo.Viena ką galiu paguost,tai kad tikrai praeis,tik iškęsti reikia tas laikas.Aš tai dar kreoną duodavau,espumizaną,o tų gerų bakterijų tai kokių tik rasdavau vaistinėje.Sėkmės
Atsakyti
Tas valgymas mane labiausiai ir neramina g.gif , nes baigiu nupušt, šiąnakt su vyru jau visai galvojom nuprotėsim, rėkė 6 valandas ir per jas nieko nevalgė, tik paima ir rėkia cray.gif, taip iki 2 nakties, tada prieš 5 pradėjo kniuksėti, tai miegantį pamaitinau 10 minučių ir nuo skausmo vėl pabudo.
Tai šiandien buvome dar pas vieną gydytoją infektologę (tokia jau išmananti savo sritį), norėjome sužinoti dar vieną nuomonę. Apžiūrėjo mūsų klecką ir nuramino, kad nėra taip blogai tongue.gif Apčiupinėjo, viską išsiklausinėjo ir dar kartelį paėmė pasėlį, tai pirmadienį žinosim atsakymus.
Ji patarė jokių antibiotikų, o žiūrėti ir ką pati valgau. Tai dabar pabandysiu keletą dienų nevalgyti pieno produktų, sakė, tokie baisūs pūtimai gali būti dėl karvės baltymų netoleravimo verysad.gif Pažiūrėsim, kas čia gausis bigsmile.gif cray.gif
O nuo skausmų mažiukui sakė duoti ketvirtadalį nošpos unsure.gif

jolitag, o kas tas kreonas?
Atsakyti
Kreonas tai virškinimo fermentai,tas pats kas visi pankretinai,pangroliai.Aš tai skaitau,kas pas tave vyksta,tai man buvo lygiai tas pats.Dar kol vaikas nevalgydavo,tai dar nieko,bet kai reikia pavalgyt,tai dieve mano...Vos stogas nenuvažiavo,maitidavau ir verkdavau...Baisu ir prisimint.Man tai visi sakydavo,kad praeis,kai košes pradės valgyt.Beveik taip ir buvo.Laikykis.
Papildyta:
Dar mėgink prieš valgįant ant pilvo guldyt,pamasažuot pilvelį,aš net masažistę buvau paprašius,kad masažo pamokytų.Man tai irgi miegantis truputi pavalgydavo,kol nesuskausdavo...
Atsakyti
Aš duodavau smasmomeną, o ne nošpą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2006 04 07, 16:31)
Kreonas tai virškinimo fermentai,tas pats kas visi pankretinai,pangroliai.Aš tai skaitau,kas pas tave vyksta,tai man buvo lygiai tas pats.Dar kol vaikas nevalgydavo,tai dar nieko,bet kai reikia pavalgyt,tai dieve mano...Vos stogas nenuvažiavo,maitidavau ir verkdavau...Baisu ir prisimint.Man tai visi sakydavo,kad praeis,kai košes pradės valgyt.Beveik taip ir buvo.Laikykis.
Papildyta:
Dar mėgink prieš valgįant ant pilvo guldyt,pamasažuot pilvelį,aš net masažistę buvau paprašius,kad masažo pamokytų.Man tai irgi miegantis truputi pavalgydavo,kol nesuskausdavo...

Kažkaip keletą dienų lyg ir geriau valgo lotuliukas.gif , bet labai dar nesidžiaugiu, nes buvo kelis kartus, kad geriau valgė, ant pilvuko guldau dažnai, o nuo kitos savaitės poliklinikoje išrašė masažus, tai reikės paprašyti, kad pamokintų pilvuką kaip masažuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vota @ 2006 04 06, 10:14)
Rasosi LACTICOL. jo sudetis is ivairiu mikroorganizmu, kopustu ir buroku sulciu ir tikrai labai neskanus. As mokejau 30,59 Lt.

O ar Lactikolį galima vartototi 7 savaičių leliukui? Ir kiek jo duoti (anotacijoje nieko neparašyta apie dozes g.gif )?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliagpr: 09 balandžio 2006 - 18:20
Manau, kad galima. Duočiau kelis lašus.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 04 09, 18:28)
Manau, kad galima. Duočiau kelis lašus.

O kiek laiko buvo jūsiškiams, kai davėte lactikolį? Ir po kiek duodavote?
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 04 09, 19:39)
O kiek laiko buvo jūsiškiams, kai davėte lactikolį? Ir po kiek duodavote?

Nebijok, tikrai galima. Mums buvo 4 sav. ir gydytoja liepe ji vartoti. Pas mane piene ir rado stafilokoka ir tada as geriau. Ir mes pasveikom per menesi.
Atsakyti
QUOTE(vota @ 2006 04 09, 19:01)
Nebijok, tikrai galima. Mums buvo 4 sav. ir gydytoja liepe ji vartoti. Pas mane piene ir rado stafilokoka ir tada as geriau. Ir mes pasveikom per menesi.

Pasveikot? Man visuomet įtartini tokie pasveikimai...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 04 03, 10:33)
Būk protinga ir pasimokyk iš mano- kvailės- klaidų:negirdyk vaiko antibiotikais ir maitink ilgai ilgai...
Kai auginau sūnus, buvau jauna ir kvaila ir klausiau medikų patarimų: mėginau išgydyti tą auksinį stafilokoką girdydama kelių rūšių stiprius antibiotikais. Rezultatas gavosi atvirkštinis- išnaikinau gerąsias bakterijas, susilpninau vaikų imunitetą. Ir jie sirgo, sirgo ir sirgo...Bronhitus keitė virusinės infekcijos, tas- anginos, plaučių uždegimai ir t.t. Tarp ligų- geriausiu atveju- būdavo mėnuo...
Dukrą auginau protingiau: daviau gerąsias bakterijas ir maitinau 1m7mėn. Ji yra nepalyginamai stipresnė, sveikesnė. O kiek broliai gavo antibiotikų  doh.gif

Na, aš tai neįvardinčiau antibiotikų kaip absoliutaus blogio blink.gif . Mano sūnų leidžiamais antibiotikais nuo AS pradėjo gydyt teturintį savaitę laiko unsure.gif ... Per 10metų galiu ant vienos rankos pirštų suskaičiuot kiek kartų jis sirgo cool.gif .
Atsakyti