Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

Puikiai suprantu, ką išgyvenai...
Atsakyti
Mes irgi turėjom AS, kurio nenustatė iki 5 mėnesių, taigi kaip ir daugumai - bemiegės naktys, vėmimas, viduriavimas, klykimas iki pamėlynavimo. Visa istorija, kurią iki šiol sapnuoju kaip košmarą
Pritariu anksčiau rašiusiai mamytei, kad neverta pasitikėti Žolyno labaratorija (Vilniuje). Ten mums nieko nerado.
AS ir daug visų kitų bacilų mums rado A.Bardzilauskienės TŪB "Mikrobiologijo labaratorijoje" (anksčiau buvusi Tilto g.).
O pagyti mums padėjo BIFOLAC milteliai.
Iki šiol gailiuosi taip ilgai delsus ir tikėjus gydytojų "Nieko tokio, viskas gerai".
Atsakyti
QUOTE(RutyteD @ 2006 03 29, 22:27)
Mes irgi turėjom AS, kurio nenustatė iki 5 mėnesių, taigi kaip ir daugumai - bemiegės naktys, vėmimas, viduriavimas, klykimas iki pamėlynavimo.  Visa istorija, kurią  iki šiol sapnuoju kaip košmarą
Pritariu anksčiau rašiusiai mamytei, kad neverta pasitikėti Žolyno labaratorija (Vilniuje). Ten mums nieko nerado.
AS ir daug visų kitų bacilų mums rado A.Bardzilauskienės TŪB "Mikrobiologijo labaratorijoje" (anksčiau buvusi Tilto g.).
O pagyti mums padėjo BIFOLAC milteliai.
Iki šiol gailiuosi taip ilgai delsus ir tikėjus gydytojų "Nieko tokio, viskas gerai".

Būtent A.Bardzilauskienė mums ir nustatė auksinį stafilokoką. Esu apie ją girdėjus, kaip apie itin kruopščią ir atsakingai tyrimus darančią laborantę... 4u.gif
Atsakyti
Labai liūdna, bet ir mums šiandien nustatė stafilokoką sad.gif Mums tik 6,5s avaitėlės sad.gif Baisiai verkiam, karts nuo karto paviduriuojam, atpilam, bet labiausia kankina pilvuko skausmai ir kuo toliau tuo labiau blink.gif
Nors mūsų pažįstama gydytoja sako, kad užsikrėtė ligoninėje, turiu įtarimą, kad vaikutis galėjo užsikrėsti nuo manęs g.gif , nes vis iškildavo pūlinukų ant veido ir nugaros verysad.gif
Vešiu šiandien tirti savo pienuką į tą Bardzilauskienės labaratoriją.
Sakykit, ar visos nutraukėte maitinimą, kurioms nustatė stafilokoką? Bet jei ir aš ir vaikelis abu sergame ir gersime antibiotikus, ar vistiek turėeiu nutraukti maitinimą? Būtų labai liūdna.......
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 04 03, 08:44)
Labai liūdna, bet ir mums šiandien nustatė stafilokoką sad.gif Mums tik 6,5s avaitėlės sad.gif Baisiai verkiam, karts nuo karto paviduriuojam, atpilam, bet labiausia kankina pilvuko skausmai ir kuo toliau tuo labiau  blink.gif
Nors mūsų pažįstama gydytoja sako, kad užsikrėtė ligoninėje, turiu įtarimą, kad vaikutis galėjo užsikrėsti nuo manęs  g.gif , nes vis iškildavo pūlinukų ant veido ir nugaros  verysad.gif
Sakykit, ar visos nutraukėte maitinimą, kurioms nustatė stafilokoką? Bet jei ir aš ir vaikelis abu sergame ir gersime antibiotikus, ar vistiek turėeiu nutraukti maitinimą? Būtų  labai liūdna.......

Būk protinga ir pasimokyk iš mano- kvailės- klaidų:negirdyk vaiko antibiotikais ir maitink ilgai ilgai...
Kai auginau sūnus, buvau jauna ir kvaila ir klausiau medikų patarimų: mėginau išgydyti tą auksinį stafilokoką girdydama kelių rūšių stiprius antibiotikais. Rezultatas gavosi atvirkštinis- išnaikinau gerąsias bakterijas, susilpninau vaikų imunitetą. Ir jie sirgo, sirgo ir sirgo...Bronhitus keitė virusinės infekcijos, tas- anginos, plaučių uždegimai ir t.t. Tarp ligų- geriausiu atveju- būdavo mėnuo...
Dukrą auginau protingiau: daviau gerąsias bakterijas ir maitinau 1m7mėn. Ji yra nepalyginamai stipresnė, sveikesnė. O kiek broliai gavo antibiotikų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 04 03, 09:33)
Būk protinga ir pasimokyk iš mano- kvailės- klaidų:negirdyk vaiko antibiotikais ir maitink ilgai ilgai...
Kai auginau sūnus, buvau jauna ir kvaila ir klausiau medikų patarimų: mėginau išgydyti tą auksinį stafilokoką girdydama kelių rūšių stiprius antibiotikais. Rezultatas gavosi atvirkštinis- išnaikinau gerąsias bakterijas, susilpninau vaikų imunitetą. Ir jie sirgo, sirgo ir sirgo...Bronhitus keitė virusinės infekcijos, tas- anginos, plaučių uždegimai ir t.t. Tarp ligų- geriausiu atveju- būdavo mėnuo...
Dukrą auginau protingiau: daviau gerąsias bakterijas ir maitinau 1m7mėn. Ji yra nepalyginamai stipresnė, sveikesnė. O kiek broliai gavo antibiotikų  doh.gif

Mes ir turejom tokia problema. Kai mums buvo 2 sav. nustate sia liga. Ir tikrai VAIZGANTE sako tiesa, kad neduokit savo leliam antibiotiku. Mes issigydem LACtikoliu. Ir apie jokius antibiotikus nei minties nebuvo, nors musu padetis buvo labai sunki. Maziems vaikuciams antibiotikai zudo inkstus ir tada gali prasideti dar didesnes bedos.
Atsakyti
Lactikolis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mums jį pavyko gauti tada, kai dar jo vaistinėse nebuvo. Tik labai neskanus...
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 04 03, 10:44)
Labai liūdna, bet ir mums šiandien nustatė stafilokoką sad.gif Mums tik 6,5s avaitėlės sad.gif Baisiai verkiam, karts nuo karto paviduriuojam, atpilam, bet labiausia kankina pilvuko skausmai ir kuo toliau tuo labiau  blink.gif
Nors mūsų pažįstama gydytoja sako, kad užsikrėtė ligoninėje, turiu įtarimą, kad vaikutis galėjo užsikrėsti nuo manęs  g.gif , nes vis iškildavo pūlinukų ant veido ir nugaros  verysad.gif
Sakykit, ar visos nutraukėte maitinimą, kurioms nustatė stafilokoką? Bet jei ir aš ir vaikelis abu sergame ir gersime antibiotikus, ar vistiek turėeiu nutraukti maitinimą? Būtų  labai liūdna.......

aš tai bandyčiau maitint,kai nutraukiau maitinimą ir prišėriau vaiką antibijotikais buvo dar blogiau.Jokie mišiniai netiko,aš graužiausi,kad negalėjau maitint,o vaikas kaip rėkė,taip rėkė,nors stafilakoko tipo jau nebebuvo
Atsakyti
Ačiū jums visoms už atsakymus smile.gif
Vargstam mes su valgymu, pradeda valgyti, kelios minutės ir pradeda rėkti, minutę palaikau stačią, pusę minutės pavalgo, minutę palaikau, pusę pavalgo ir taip apie valandą, kol vaikas lūžta nuo verkimo ir nuovargio verysad.gif
Tiesa, pieno nebevežiau, pasiskambinau tai A.Bardzilauskienei, tai prakalbėjau su ja 10 minučių, ji mane paprotino ir sakė maitinti vaikutį, o piene pas visas to stafilokoko yra, tik aišku skirtingi kiekiai, ji paklausė, ar mano krūtys kietos, yra gūzų, ar gal mastitas, nu sakiau - ne, tai sakė kokio velnio tu nori tą pieną tirtis g.gif Gal ir taip, nusprendžiau maitinti, o vaikučiui ir dabar išrašė Enterolį, tik gydytoja sakė, jei pradės kilti temperatūra, tada neapsieism be antibiotikų verysad.gif, o kaip jūsų vaikeliai, ar turėjo temperatūros?
Gal galite parašyti, kaip tas Lactikolis tiksliai rašosi? Pažiūrėjau vaistai.lt, tai yra tik lacticum ir lactic g.gif Rytoj nusipirkčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Maniškiai neturėjo temperatūros.
Lactikolis yra natūralūs vaistai. Tai nemažas butelis su rūgščiu skysčiu. Jo užteks ilgai.Nebeprisimenu, iš ko jie padaryti. Lyg ir iš burokų ar kopūstų. Praskiesdavau vandeniu, kad nebūtų taip rūgštu.
Atsakyti

Gal galite parašyti, kaip tas Lactikolis tiksliai rašosi? Pažiūrėjau vaistai.lt, tai yra tik lacticum ir lactic g.gif Rytoj nusipirkčiau bigsmile.gif

Rasosi LACTICOL. jo sudetis is ivairiu mikroorganizmu, kopustu ir buroku sulciu ir tikrai labai neskanus. As mokejau 30,59 Lt.
Atsakyti
Brangus, bet mažam vaikui ilgai to butelio užtenka...
Atsakyti