QUOTE(gintute.j @ 2008 05 29, 07:36)
mes jau puse metu su virsum gydomes - o viduriai po siai dienai uzkieteje...
Vakar buvom pas endokrinologa - del mazo svorio. Tai truksta 2,4 kg( dabar sveria 7,5 kg).
israse vina karta suleisti vaistu -
anaboliniu steroidu, kai paskaiciau anotacia, net nusterau. bet suleidau, tokia skaudancia sirdim suleidau...Matysim kas bus. Gerai, kad vienkartinai, nes jei kelis kartus butu reikeje - nebuciau leidusi. Gydytoja sake, kad tai paskatins medziagu apykaita. Ji skiria - ji zino, ne vieniems mums skiria. Tuo save ir raminu...
Mazoji vel nebevalgo - po kelis saukstus ir viska. bet siaip superjudri, linksma, krykstauja visa diena...tuom ir guodziuos...
tikrai gerai, kad tik 1 karta leido vaistus

gal nebus pasaliniu reiskiniu. o as kai persiskaiciau apie skiepus, nusterau, kokis sh....vaikiukams kisam su daktaru palaiminimu....pvz Prancuzijoj jau nuo 1998 nera skeipijimo nuo hepatito

cia mes iseina kaip trecia atislikusi salis...
nenusimink gintute, nors svoris mergytes tikrai mazokas. maniske zinok irgi buna linksemesne kai nevalgo, matyt skauda tada maziau...vakar galvojau nu jau dabar tikrai pienas baigis-taip nevalge, bet sinadien nakti atsigavo mergyte, pavalge neblogai

taip ir gyvenam...
Papildyta:
QUOTE(baibai @ 2008 05 29, 11:38)
Sveiki, senokai čia berašiau, bet kai išlenda senos bėdos, tai ir vėl rašai tikėdamasi pabendrauti šia tema. Taigi mano mergytei vėlei auga stafilokokas ir gausiai

, gal jau jis senokai auga, tik netyrėmės, nes ir jokių didelių bėdų nebuvo ir nėra tik nusprendėm pakartoti tyrima po 8 mėn. ir vėl nustėrau išgirdus atsakymą. ...O mergytė tuštinasi kiekvieną dieną , dažniausiai po 1 kartą, nei per skystai, nei kietai, tik kad pamačiau vėl gleivių tai skubėjau ištirti. Skambinausi gyd. sakė užeiti pasitarti dėl gydymo. Paniškai bijau

, ar ir vėl atsidursim ligoninėj ??? MERGINOS AŠ NORĖČIAU LABAI JŪSŲ PAKLAUSTI, ar kai pakartotinai gausiai išauga stafilokokas vėl atsidūrėt ligoninėj ??? O gal beveik metukų vaikučių su tokia bėda pakartotinai ten nebeguldo ??? labai pergyvenu, pas gyd. tiktai rytoj po pietų ir esu tokioj nežinomybėj, kad stogas važiuoja
vyro daktare pas ji nosy AS, sake, kad jis praktiskai neisnaikinamas, bet kol namie kudkis, reik issigydyt. o jums -jus jau dideles, esu isitikinusi, kad neguldys jusu i ligonine, tuo labiau kad vaikas jauciasi gerai