Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

As duodu su vandenuku 20-30 min pries valgi. o kodel jums neskyre Bifolaco? siap jie skaitosi geriausi... g.gif
Atsakyti
Zinau ir bifolaka, bet visu bakteriju reikia dvigubos dozes ir ilgam, o jo kaina gan nemaza, man jau dabar baisu darosi.
Jogurto kapsules parasyta duoti valgio metu, siandien bandziau tuos miltukus berti tiesiai i burnute ir duoti uzsigerti pienuku, tai uzsikosejo ir verkt pradejo.
O kai jusu leliukai viduriuoja, ar neturit problemu del mazo hemoglobino kraujyje? Mums jau tik 105 liko. Paskyre feroglobina, bet manoji nepripazysta nieko is saukstelio, tai dar viena problemyte turim, kaip sugerti tuos vitaminus.
Atsakyti
QUOTE(mamakristute @ 2008 05 23, 19:44)
Sveikos mamytes, mes jau gryzom is Santariskiu. Docentes Domarkienes nuomone jokiu antibijotiku stafilokokui nereikia. Liepe gerti dviguba doze geruju bakteriju. Linexo arba jogurto po dvi kapsules tris kartus. Ir taip kokius du tris menesius. ir sios bakterijos uzmusa stafilokoka. taip man paaiskino. O siu vaistu nekompensuoja. jau dabar isivaizduoju kokios sumos. Kazin ar nieko jei as i maisteli tuos miltelius suberiu? kaip jus duodat tas bakterijas?

Jei maityni ne krutimi yra maistelis su bakterijomis. SEMPER BIFIDUS atrodo taip vadinasi. Jis tokiam raudonam pake parduodamas. Buvo Maximoj ir Eurovaistynej smile.gif
O Bifolac aisku kad brangu - bet jis daug geriau padeda nei Linux ar Jogurt. Rasau is patirties bo mano mazoji turejo si "malonuma" ir mums nepasiseke bo ja gyde antibiotikais doh.gif
Papildyta:
Geriau aisku pasitarti su gydytoja
Atsakyti
QUOTE(mamakristute @ 2008 05 24, 10:48)
Zinau ir bifolaka, bet visu bakteriju reikia dvigubos dozes ir ilgam, o jo kaina gan nemaza, man jau dabar baisu darosi.
Jogurto kapsules parasyta duoti valgio metu, siandien bandziau tuos miltukus berti tiesiai i burnute ir duoti uzsigerti pienuku, tai uzsikosejo ir verkt pradejo.
O kai jusu leliukai viduriuoja, ar neturit problemu del mazo hemoglobino kraujyje? Mums jau tik 105 liko. Paskyre feroglobina, bet manoji nepripazysta nieko is saukstelio, tai dar viena problemyte turim, kaip sugerti tuos vitaminus.

bifolac sako geriausia
jogurta irgi pabandykit su vandenuku ar pienuku pamaisyt, tik kad jis nelabai tirpsta, bet vis geriau nei miltelius, nes gali uzspringti...
mano neviduriuoja, gelezies net per daug buvo, nors senai darem kraujo tyrimus...
su saukstuku ar svirkstuku maitinti vaistus, siek tiek gulimoj padety, supili i burnyte, nes kitaip maniske isispjauna viska...
Atsakyti
Pas musu hemoglobinas irgi zemas-107. duodu Ferrum Lekk sirupa. ten tokia speciali pipete yra, tai labai gerai viska isgeriam. ir siaip sirupas tas saldus, mano dukriukui net patinka! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2008 05 24, 12:35)
Jei maityni ne krutimi yra maistelis su bakterijomis. SEMPER BIFIDUS atrodo taip vadinasi. Jis tokiam raudonam pake parduodamas. Buvo Maximoj ir Eurovaistynej smile.gif
O Bifolac aisku kad brangu - bet jis daug geriau padeda nei Linux ar Jogurt. Rasau is patirties bo mano mazoji turejo si "malonuma" ir mums nepasiseke bo ja gyde antibiotikais doh.gif
Papildyta:
Geriau aisku pasitarti su gydytoja

semper bifidus misinyje nera ne vienos bakterijos. jis tik taip vadinasi. ir yra skirtas vaikams, kuriems uzkieteje viduriai. Jo sudetyje yra medziagos, kaip dufalako, kuri skatina bakteriju gamyba. na vienu zodziu skystina vidurius, padeda sukurti gera terpe, veistis gerosiom bakterijom. mes ta misini vartojam jau senai senai...

o kas del bakteriju - tai isbandem ju visa galybe ir galiu pasakyt is savo patirties - bifolakas buvo geriausias- aisku per pinigine skaudziai duoda, bet kai tikrai blogai , nebeskaiciuoji, o dziaugiesi, kad situacija gereja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintute.j: 24 gegužės 2008 - 17:59
mums atsirado kazkas panasaus i egzema, o ja sukelia AS, pasisiskiepijom, ten kur odele lieciasi au pamperiu, buvo keletas tu mazu spuogeliu-po skiepu paumejo ir jauciu tikrai bus egzema. kaip nujauciau-taip nenorejau skiepu verysad.gif verysad.gif verysad.gif sedziu ir bliaunu-bliamba, dar nauju problemu...

si liudna tema greitai pasieks 50 psl, kaip gaila, kad vaikuciai taip kankinasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 25 gegužės 2008 - 10:05
o bifolaka ilgai vartojot ir kokiom dozem? O kiek kartu dienoje jusu vaikuciai kakoja. Man gydytoja pasake, kad maziukams normalu 5-6 kartai. mano tris kartus skystai pakakoja ir stai rezultatas mazai hemaglobino. Nebezinau ka ir galvot. o vitamino D duodat, po kiek? O vaikiukai labai neramus? Maniske ryte labai nerami buna.
Atsakyti
Mes Bifolaka su pertraukom vartojam jau 2.5 men. mano vaikas kakoja kas antra diena po viena-du kartus. kiekviena diena retai kada pakakoja. bet cia nuo geruju bakteriju, nes jos kietina vidurius.
Atsakyti
Mamytes su patirtimi, o kada pradejo gereti vaikuciams viduriukai vartojant bakterijas? Ar ilgai reikia laukti pagerejimo?
Atsakyti
QUOTE(mamakristute @ 2008 05 28, 11:37)
Mamytes su patirtimi, o kada pradejo gereti vaikuciams viduriukai vartojant bakterijas? Ar ilgai reikia laukti pagerejimo?

Sunku pasakyti čia kiekvienam individualiai, nes ir požymiai sirtingi, mums tai ir dabar kartais paleidžia nežinai nuo ko, o kitiems yra užkietėje, taip kad reikia gerti bakterijas ilga laika g.gif
Atsakyti
QUOTE(flintas @ 2008 05 28, 14:50)
Sunku pasakyti čia kiekvienam individualiai, nes ir požymiai sirtingi, mums tai ir dabar kartais paleidžia nežinai nuo ko, o kitiems yra užkietėje, taip kad reikia gerti bakterijas ilga laika  g.gif

mes jau puse metu su virsum gydomes - o viduriai po siai dienai uzkieteje...
Vakar buvom pas endokrinologa - del mazo svorio. Tai truksta 2,4 kg( dabar sveria 7,5 kg).
israse vina karta suleisti vaistu - anaboliniu steroidu, kai paskaiciau anotacia, net nusterau. bet suleidau, tokia skaudancia sirdim suleidau...Matysim kas bus. Gerai, kad vienkartinai, nes jei kelis kartus butu reikeje - nebuciau leidusi. Gydytoja sake, kad tai paskatins medziagu apykaita. Ji skiria - ji zino, ne vieniems mums skiria. Tuo save ir raminu...
Mazoji vel nebevalgo - po kelis saukstus ir viska. bet siaip superjudri, linksma, krykstauja visa diena...tuom ir guodziuos...
Atsakyti