Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

Aciu mamytems. Taip norisi kad pasveiktu, bet kiek suprantu tai ne vienkartinis reikalas, kad pagerei tu antibijotiku ir baigta. o kiek mazdaug laiko vargstama del to stafilokoko? mes tokios neramios likom, nors pradzioje turejau auksine mergaite. Vos dvieju savaiciu isoperavo pilorostenoze. po operacijos buvo pavalgo, pasijuokia ir miega. O gryzus namo pradejo viduriuot ir vis neramesne darytis. labai jau sunku.
Atsakyti
QUOTE(mamakristute @ 2008 05 18, 19:56)
Aciu mamytems. Taip norisi kad pasveiktu, bet kiek suprantu tai ne vienkartinis reikalas, kad pagerei tu antibijotiku ir baigta. o kiek mazdaug laiko vargstama del to stafilokoko? mes tokios neramios likom, nors pradzioje turejau auksine mergaite. Vos dvieju savaiciu isoperavo pilorostenoze. po operacijos buvo pavalgo, pasijuokia ir miega. O gryzus namo pradejo viduriuot ir vis neramesne darytis. labai jau sunku.

mes vargom beveik iki metu...Bet velai diagnozavo mums ta bjaurybe - tik 5 men. O iki to - vien klykimas ir badavimas...bet kai pradejo gerti bakterijas - reikalai sparciai pradejo eiti geryn. Dar ir dabar geria kartas nuo karto bakterijas. Stiprybes jums, sveikateles.Laikykites smile.gif
Atsakyti
Mamytes, kaip jus duodat bakterijas? ar pries valgi ar po? nebezinau kaip duot nes visu daktaru skirtingos nuomones. mes geriam Bifolac ir Probiotic.aciu!
gintute.j, ar jus pakartotinai pasdeli daret? ar jau nebera AS?
Atsakyti
QUOTE(Alinkaa @ 2008 05 19, 10:18)
Mamytes, kaip jus duodat bakterijas? ar pries valgi ar po? nebezinau kaip duot nes visu daktaru skirtingos nuomones. mes geriam Bifolac ir Probiotic.aciu!

Mes geriame ryte 20-30min. prieš pusryčius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinkaa @ 2008 05 19, 09:18)

Darem, yra , bet labai nedaug
Atsakyti
maN tai atrodo, kad mums ir bakterijos nelabai padeda... verysad.gif net neisivaizduoju, kada issikapstysim...o gal mums dar ir alergija...ai zodziu...dar regis ir dantys pradeda listi, tai nervinasi mergicka, su valgymu prastai nvisAi, tai vos ne kas valanda kisu... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 20 gegužės 2008 - 19:45
Sveikos mamytes,

nelabai turiu laiko perskaityti visa tema, bet paprasysiu Jusu pagalbos. Koki yra auksinio stafilakoko pozymiai??? Mano mazylis labai atpylineja ir tustinasi gana skystai ir turinys toks beveik oranzines spalvos. Daznai klykia ir neaisku del ko doh.gif Jau pradedu itarti sia nelaime. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2008 05 21, 11:26)
Sveikos mamytes,

nelabai turiu laiko perskaityti visa tema, bet paprasysiu Jusu pagalbos. Koki yra auksinio stafilakoko pozymiai??? Mano mazylis labai atpylineja ir tustinasi gana skystai ir turinys toks beveik oranzines spalvos. Daznai klykia ir neaisku del ko doh.gif  Jau pradedu itarti sia nelaime.  verysad.gif

pozymiai nevienodi, bet itart galima...issitirkit
kiek lialiukui laiko?ai matau 1 menuo-tai dar gali klykt del diegliuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 21 gegužės 2008 - 12:58
Oh, vel mes vargstam su uzkietejusiais viduriais - ir dufalaka geria, ir gelezi, bet jau visa savaite pati nepakakoja. Jau taip buvau apsidziaugusi, kai kelis menesius tustinosi reguliariai, ( aisku su dufalako pagalba), o dabar vel blogai. padidinau dufalaka iki max dozes, bet nieko...gal itakos turi tai, kad nebegauna mano pieno? (jau savaite, kaip nutraukiau maitinima - nebenori visiskai gerti is buteliuko, geria tik nakti ir tik 1 karta ir tai koki 60 ml. , o man nusitraukinet reikia, jau visi metai, kaip nusitraukineju - nebeturiu nei noro, nei sveikatos...)
Atsakyti
sakot kad geriat gelezi, hmmm g.gif .... o mums daktare sakle, kad gelezis kaip tik kietina vidurius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2008 05 22, 20:53)
Oh, vel mes vargstam su uzkietejusiais viduriais - ir dufalaka geria, ir gelezi, bet jau visa savaite pati nepakakoja. Jau taip buvau apsidziaugusi, kai kelis menesius tustinosi reguliariai, ( aisku su dufalako pagalba), o dabar vel blogai. padidinau dufalaka iki max dozes, bet nieko...gal itakos turi tai, kad nebegauna mano pieno? (jau savaite, kaip nutraukiau maitinima - nebenori visiskai gerti is buteliuko, geria tik nakti ir tik 1 karta ir tai koki 60 ml. , o man nusitraukinet reikia, jau visi metai, kaip nusitraukineju - nebeturiu nei noro, nei sveikatos...)

tai...gal reik pabandyt kokia slyvu tyrele g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mes jau gryzom is Santariskiu. Docentes Domarkienes nuomone jokiu antibijotiku stafilokokui nereikia. Liepe gerti dviguba doze geruju bakteriju. Linexo arba jogurto po dvi kapsules tris kartus. Ir taip kokius du tris menesius. ir sios bakterijos uzmusa stafilokoka. taip man paaiskino. O siu vaistu nekompensuoja. jau dabar isivaizduoju kokios sumos. Kazin ar nieko jei as i maisteli tuos miltelius suberiu? kaip jus duodat tas bakterijas?
Atsakyti