Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

QUOTE(Alinkaa @ 2008 04 09, 15:01)
nesuprantu, mes vel viduriuojam. o juk jau darem kose! verysad.gif

Reikia pasiruošti, nenori nuvilti, bet viskam reikia laiko. Buvo ir mums tas pats 4u.gif
Atsakyti
ir ka daret? mums liepe duot smectos. kaip dabar jums su viduriukais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinkaa @ 2008 04 09, 18:37)
ir ka daret? mums liepe duot smectos. kaip dabar jums su viduriukais? unsure.gif

Gyvenam ant bakterijų "Bifolac", arba "Probiotic" - čia iš papildų, kai tik ilgiau nepageriam tuoj padažnėja viduriai.
Nors kartais galvoju, kad problema yra kažkur kitur g.gif
Atsakyti
o kas tie Probiotic? cia irgi bakterijos? o aplamai kaip vaikiukas jauciasi?
ar nera taip kad persalusiam situacija blogeja?
o kur kitir gali but problema?
Atsakyti
Flintai, Jau rasiau, kad mano pirmasis vaikas irgi turejo AS nuo gimimo. Kai jai buvo 3 metai, tai padariau pati paseli, nes gydytojos nesiteike. Tai isaugo ir grybelis ir gausiai AS. Tai tada gastro gyde tik grybeli. Israsius buvo Diflukano. O del AS sake gerti tik bakterijas. Veliau grybelis pas ja buvo gerkleje. Tai jokie vaistai nepadejo. Tai pradejau nebekreipti demesio, kadangi liga kaip ir nepasireiksdavo.
Ka israse jums del grybo? Parasyk, ar padejo.

Gintute.j feritino mes nesityrem. Apie toki nezinojau. Kaip jis trumpinasi?

Temperatura pas leliu irgi dazniausiai 37.1. Bet cia skaitosi normali kudikiu temperatura. Vaikams net valgant bei virskinimo metu pakyla temperatura. O juk dazniausiai ir matuojam leliam temperatura po valgio, kada jie pasidaro ramus. Jie susyla tiek valgydami, tiek verkdami, tai jiems sunkus darbas. Kazkur skaiciau, kad mazu vaiku prakaito liaukos dar neissivysciusios. tai kai jiems karsta , jie nepajegia tiek isgarinti per oda ir del to kyla kuno temperatura. Del sios priezasties nepatariama ju vesti i pirti, kad organizmas neperkaistu.

Alinkaa, Sestadieni eisiu uzsisakineti bakteriofago, nes prase uzstato. Sake labai ilgai gali tekti laukti man tu vaistu. Kiek kainavo bakteriofagas ir bakterinas?
Kaip jusu ausytes? Ar jau geriau? Siuo metu mano dicke irgi serga sloga, gerkles ir ausu uzdegimu. tai kol kas be antibiotiku. Tai as dar be otipax, naudoju kiskio taukus. Cia man patare LOR gyd. Samiene is vaiku ligonines. Kadangi keleta kartu taip pasiseke isgyti, tai dabar visada juos naudoju. Aisku vaika kas kelias dienas vezu jai parodyti, kad ivertintu ar neblogeja.

As tai leliu nors ir paveluotai , kai jam buvo 2, o ne 1 men. nuo Hepatito B skiepijau. Bijojau, kad nesusigadintu skiepas gautas is gimdymo namu. Veliau niekas, sake, is naujo nedarys 3 skiepu, jei pirmas gautas gimdymo namuose. O po didelio laiko is viso nera prasmes bedaryti tu likusiu 2 duriu.
Del kitu skiepu dar svarstau. Manau viska lems leliaus savijauta ir kraujo tyrimas.
Mano dicke gavo visus skiepus pagal plana, nors ir turejo AS. Kazkaip tada tiek nebijojau. Isivaizdavau, kad ji pagijo po antibiotiku kurso, nors israsant is ligonines jai dar augo pavienes kolonijos. kaip pagalvoju dabar, ji turbut ir toliau visa laika turejo ta AS, nes buvo labai jau daznai klykianti, atrode, kad visiskai be priezasties. Iki metu net i viesas vietas jos nesivesdavau, nes nezinosi, kada ji uzsiklyks.

Siaip mano draugiu leliai taip pat "dare", kaip ir maniskiai vaikai - skystai su krisliukais, gleivem. bet joms pediatrai net siuntimo pas gastro nedave, sake, kad cia viskas gerai, taip ir turi buti. Tai jos tyrimu pacios neprisiruose pasidaryti, tai ramiai ir toliau gyvena. vaikai auga kaip visi ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzaiva: 09 balandžio 2008 - 21:50
QUOTE(Dzaiva @ 2008 04 09, 23:49)
Flintai, Jau rasiau, kad mano pirmasis vaikas irgi turejo AS nuo gimimo. Kai jai buvo 3 metai, tai padariau pati paseli, nes gydytojos nesiteike. Tai isaugo ir grybelis ir gausiai AS. Tai tada gastro gyde tik grybeli. Israsius buvo Diflukano. O del AS sake gerti tik bakterijas. Veliau grybelis pas ja buvo gerkleje. Tai jokie vaistai nepadejo. Tai pradejau nebekreipti demesio, kadangi liga kaip ir nepasireiksdavo.
Ka israse jums del grybo? Parasyk, ar padejo.

Man atrodo mums išrašė irgi Diflukana, g.gif nebeturim, sugėrėm 5 kapsules, o pas gyd, eisim 15d. tai manau po pakartotino tyrimo bus aišku. Labai įdomu kokie bus rezultatai, nes patys vaistai nuo grybelio jau tokie stiprūs unsure.gif .

Alinka, mes šiaip gyvenam kaip normlalus vaikai, negaliu skūstis, nes vaikas ramus, o kartai pilvo išdaigos sukrečiamane, bet ne sūnų, jis stiprus, jam niekas neskauda, kai buvo mažas, tai tada žinojau ką reiškia pilvo skausmas.
O šiaip, jei peršalam ar sergam tfu, tfu, ftu, dar taip nesirgom kad vartotume antibiotikus, tik va kai buvo 1,6m. gulėjom ligoninėje buvo Pielonefritas - tai tada ir gavom antibiotikų doze, po kurios iki dabar grybą auginom verysad.gif
Probiotikai tai iš tos pačios firmos kaip ir Superhlorofilas, jos yra bakerijos 1 pakelio pagal jūsū amžių jums užtektu 4 kartams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flintas: 10 balandžio 2008 - 08:28

Dzaiva, o jūs kaip supratau dažnai sirgote ausų, gerklės ligomis, tai dėl to darėtės tyrimus stafilakokui ?
Atsakyti
QUOTE(Dzaiva @ 2008 04 09, 21:49)
Temperatura pas leliu irgi dazniausiai 37.1. Bet cia skaitosi normali kudikiu temperatura. Vaikams net valgant bei virskinimo metu  pakyla temperatura. O juk dazniausiai ir matuojam leliam temperatura po valgio, kada jie pasidaro ramus. Jie susyla tiek valgydami, tiek verkdami, tai jiems sunkus darbas. Kazkur skaiciau, kad mazu vaiku prakaito liaukos dar neissivysciusios. tai kai jiems karsta , jie nepajegia tiek isgarinti per oda ir del to kyla kuno temperatura. Del sios priezasties nepatariama ju vesti i pirti, kad organizmas neperkaistu.

As tai leliu nors ir paveluotai , kai jam buvo 2, o ne 1 men. nuo Hepatito B skiepijau. Bijojau, kad nesusigadintu skiepas gautas is gimdymo namu. Veliau niekas, sake,  is naujo nedarys 3 skiepu, jei pirmas gautas gimdymo namuose. O po didelio laiko is viso nera prasmes bedaryti tu likusiu 2 duriu.
Del kitu skiepu dar svarstau. Manau viska lems leliaus savijauta ir kraujo tyrimas.
Mano dicke gavo visus skiepus pagal plana, nors ir turejo AS. Kazkaip tada tiek nebijojau. Isivaizdavau, kad ji pagijo po antibiotiku kurso, nors israsant is ligonines jai dar augo pavienes kolonijos. kaip pagalvoju dabar, ji turbut ir toliau visa laika turejo ta AS, nes buvo labai jau daznai klykianti, atrode, kad visiskai be priezasties. Iki metu net i viesas vietas jos nesivesdavau, nes nezinosi, kada ji  uzsiklyks.

Siaip mano draugiu leliai taip pat "dare", kaip ir maniskiai vaikai - skystai su krisliukais, gleivem. bet joms pediatrai net siuntimo pas gastro nedave,  sake, kad cia viskas gerai, taip ir turi buti.  Tai jos tyrimu pacios neprisiruose pasidaryti, tai ramiai ir toliau gyvena. vaikai auga kaip visi ir tiek.

maniskei iki pablogejimo niekada auksciau 36.8 nekildavo. is tikro as asmeniskai negalvoju kad 37 yra normalu. gali buti uzslepta problema...tiesa, tokia -subfebrili temperatura maistinei alergijai dar budinga...siandien isvis iki 37.3 uzkilo, vakar labai smarkiai atpyle, tai jau bijau, kad nebutu nuo brolio viruso pasigavus...

tai va, kai pradedi listi kur nereik, dar antibiotiku gauni, tai dar blogiau gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2008 04 09, 12:09)
patare nuo hepatito skiepyt, nes sunki liga. bet kazkaip abejoju, ar si liga dazna, kad reiktu bijot g.gif ka manot?

del hepatito tai manau, kad BUTINA paskiepyt. As kaip medike sakau, nes praktikoje labai daug serganciu zmoniu maciau, ir tikrai nevisi galejo pasakyt is kur pasigavo bruda. Ir darzeliuose kartais buna hepatito protrukiu. Vaiku nenusaugosi, nepristovesi, kad rankas daznai plautu, ar is to pacio puodelio negertu, zaislu neragautu, Skiepas nieko nekainuoja, kaip sakant, bet jeigu susirgsi - tai problemu tikrai uzteks. visa gyvenima nebegali kraujo donoru but ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintute.j: 10 balandžio 2008 - 11:06
QUOTE(gintute.j @ 2008 04 10, 10:55)
del hepatito tai manau, kad BUTINA paskiepyt. As kaip medike sakau, nes praktikoje labai daug serganciu zmoniu maciau, ir tikrai nevisi galejo pasakyt is kur pasigavo bruda. Ir darzeliuose kartais buna hepatito protrukiu. Vaiku nenusaugosi, nepristovesi, kad rankas daznai plautu, ar is to pacio puodelio negertu, zaislu neragautu, Skiepas  nieko nekainuoja, kaip sakant, bet jeigu susirgsi - tai problemu tikrai uzteks. visa gyvenima nebegali kraujo donoru but ir pan.

kad jsi tik per krauja ir lytiniu budu persiduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(flintas @ 2008 04 10, 09:08)
Dzaiva, o jūs kaip supratau dažnai sirgote ausų, gerklės ligomis, tai dėl to darėtės tyrimus stafilakokui ?

Ne, ne del to. Mano abu vaikai 5 m.pana ir 3 men. vyrukas turi AS nuo gimimo. Panelyte pakartotini paseli pati dariau, kai jai buvo 2 metai. Isaugo AS ir grybelis. Ieskojau priezasties del ko jai slenka plaukai. matyt sie brudai neleidzia pasisavinti organizmui reikalingu medziagu. siaip panele buna sveika, kol neisleidziu i kolektyva. Ji greitai pagauna sloga, kuri daznai komplikuojasi i ausu uzdegima. Gerkles problemos atsirado isoperavus adenoidus. siu problemu as nesieju su AS. Nes, jei ji neina i darzeli, neserga.
Atsakyti
Dzaiva, kiek tiksliai mokejau uz tuos vaistus nezinau, nes buvau dar sau uzsakiusi vitaminu ir dar mano mama kazka irgi uzsake. sumakejom bendra suma ir viskas.
del grybelio. mums neisaugo, bet profilaktiskai Cijunskiene skyre mums Daktarin Gel.
musu ausytes zymiai geriau, jau nebeverkiam visai. tik kartais pilvukas paskauda tada Espumizana duodu.
As dabar tikrai nezadu ne vieno skiepo daryt-bijau komplikaciju. o del hepatito galiu pasakyt kad kazin ar geles 2-3 metuku vaikas uzsikrest juo. g.gif jei jis tik lytiskai ir per krauja persiduoda. as manau kad padarius gali but blogiau.
mes antibiotiiku dar gimdymo namuose kursa gavom-tada jis AS atsirado pas mus.
Atsakyti