Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

Gydėmės ne liaudiškom priemonėm, prižiūrimi medikų. Ir- šnipštas.

Tada ieškokit kitų gydytojų mirksiukas.gif
Atsakyti
Konsultavomės su daugybe gydytojų, suplojom daug pinigų Medicinos diagnostikos centre. Rankas seniai nuleidau, o ir vaikai ūgtelėjo- vienam 10 m., kitam 8 m. O kad mano gerklėje jis tupi, man seniai nebetrukdo...Vienu kuo užsiimu- grūdinu vaikus, kad mažiau sirgtų.
Stafilokokas tapo problema būtent dėl gydytojų nugydymo...
Atsakyti

mano vyresnei panelytei šiandien tokia 'žolininkė' nustatė AS ir liepė gert "Kordicepsą". Tik po vieną kapsulę 20d. ir turi pagyti. Apie jį plačiau galit paskaitytičia Dar jonažolės arbatos 4u.gif
Atsakyti
Tai vaistai labai turtingiems žmonėms...Kordisepsas kainuoja 125 lt.
Įdomu, kaip žolininkė gali nustatyti auksinį stafilokoką be tyrimų? Pažįstu ir aš netradicinės medicinos atstovų, bet jie visi sako, kad tai yra karminė liga ir jos neišgydysi... Viena žolininkė patarė gydyti ajerų šaknų milteliais. Kiek žmonių- tiek nuomonių...
Aišku, gydydamas kordisepsu ir gerdamas jonažolių arbatą bent jau nepakenksi...
Atsakyti
Mamytes, gal galite pasakyti, jeigu tarkim besilaukianti mamyte serga stafilokoku, ji gali uzkresti aplinkinius? Ir aplamai ar galima uzsikresti kontaktuojant su auksiniu stafilokoku serganciu zmogumis ir kaip?
Atsakyti
Mama, turinti auksinį stafilokoką, gali užkrėsti savo naujagimį. Aš savo du sūnus užkrėčiau...
Atsakyti
QUOTE(vaidau @ 2005 09 06, 20:48)
mano vyresnei panelytei šiandien tokia 'žolininkė' nustatė AS ir liepė gert  "Kordicepsą". Tik po vieną kapsulę 20d. ir turi pagyti. Apie jį plačiau galit paskaitytičia Dar jonažolės arbatos 4u.gif

Norėjau paklausti, ar jūs gėrėt tą Kordicepsą ir ar jums nors kiek geriau ir dar, kiek jo reikia išgerti, kad padėtų ar bent jau pagerėtų?
Aš tą visą tinklapį perskaičiau ir susidomėjau, bet gal čia tik reklama ir akių dūmimas.? g.gif
Atsakyti
MANO LELIUKA UZKRETE ALYTAUS LIGONINEI.KIEK PAS GYDYTOJA EJAU SAKYDAVO NIEKO PRAEIS,PATI MAITINI TAI IR VIDURIUOJA.ZALIA,JUODA MASE IKI KAKLO PO 6 AR DAUGIAU KARTU.4 MENESIUS KANKINO MANE IR VAIKA KOL DAVE SIUNTIMA TYRIMAMS DIAGNOZE BUVO AISKI AUKSINIS SAFIL.BUVO LIESUTE SVORIS PRASTAI AUGO.PER 2 MEN.ATSIGAVO. RUDENI ATSINAUJINO KITAIS BUDAIS,VEL VAISTAIS SU BAKTERIJOM IR T.T. DAR SIRDELES IDA RADO.
IR KAI NUEINI PAS GYD.TAI KIAULES AKIS NUTAISIUS TARSI JI NE PRIE KO.
Atsakyti
O gal tu pati užkrėtei? Dauguma žmonių yra auksinio stafilokoko nešiotojai... Naujagimį užkrėsti nesunku...
Mano vaikai užsikrėtė nuo manęs.
Atsakyti
Vaizgante,

o kuo tau pasireiskia AS? Is kur zinoti, ar turi ta bjaurybe? mano mazytis irgi sirgo, gulejom ligoninej, leidom antibiotikus. Bet dabar bijau, kad kito mazycio neuzkresciau, jei pati turiu AS. Siaip mes is Klaipedos, kazin, ar pas mus kokius tyrimus daro...
Atsakyti
Mano piene rado. doh.gif Turiu ir gerklėje.
Turėtų ir klaipėdoje daryti. Gi privačių laboratorijų yra? Valdiškom siūlyčiau nepasitikėti... (iš patirties sakau)
Atsakyti
O ar yra kazkokiu pozymiu? Dazniau sergi gerklu ligomis ar kaip? As skaiciau,kad AS gali buti mamos piene, bet, aisku, nedideliais kiekiais. O tai tu maitinai trecia mazyli ar ne?
Atsakyti