Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

QUOTE(MAMA#1 @ 2008 03 26, 21:35)
tai va, kai buna labai su dideliu ryztu pabundu ryte galvoju maitinsiu bent iki metu . jau duodu jai darzoviu ir vaisiu, nuo kito menesio galima bus jau mesa davinet, tai to pieno mano vis maziau ir maziau reikes. dabar jau tik koses paskaninu ir vakare uzmigdau, dar jei nakti uzsinori, o siaip jau po 300ml lisnu per diena nutraukiu
o kas tas nazofaringitas? manau viskam yra ribos, tai gal apseisit ir be komplikaciju, jau tikriausiai butu virsune visko jei dar tai prisidetu...

kaip faina,kad jus jau dideles tokios wub.gif
nazofaringitas-tai sloga plius gerkles uzdegimas. nosis tai visa laik paburkus, o tai lydi arba gerkle, buvo net ausis paraudus-otitas unsure.gif . tai dabar bijau net i lauka eit-kad nepersaltume. ot gyvenimelis-tarp 4 sienu ir su liudnom stafilokokinem mintim verysad.gif vyras dar savaitei paeme atostogu, penktadieni einu pas psichu daktara, nes stogas galutinai vaziuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2008 03 27, 11:33)
kaip faina,kad jus jau dideles tokios wub.gif
nazofaringitas-tai sloga plius gerkles uzdegimas. nosis tai visa laik paburkus, o tai lydi arba gerkle, buvo net ausis paraudus-otitas unsure.gif . tai dabar bijau net i lauka eit-kad nepersaltume. ot gyvenimelis-tarp 4 sienu ir su liudnom stafilokokinem mintim verysad.gif vyras dar savaitei paeme atostogu, penktadieni einu pas psichu daktara, nes stogas galutinai vaziuoja verysad.gif

viskas bus gerai!Anksciau ar veliau viskas tikrai praeis... bet manau suprantu kaip jautiesi, nors mano dukryte ir neturejo tokiu dideliu problemu. turi but stipri del vaiko, kad bent is taves jaustu ramybe.
jei geras psichologas tai tikrai turetu padet tau pasikraut optimizmo ir nusiramint. kartais gi tiek tik ir truksta, gerai issikalbet ir issiliet...
Atsakyti
QUOTE(MAMA#1 @ 2008 03 27, 23:17)
viskas bus gerai!Anksciau ar veliau viskas tikrai praeis... bet manau suprantu kaip jautiesi, nors mano dukryte ir neturejo tokiu dideliu problemu. turi but stipri del vaiko, kad bent is taves jaustu ramybe.
jei geras psichologas tai tikrai turetu padet tau pasikraut optimizmo ir nusiramint. kartais gi tiek tik ir truksta, gerai issikalbet ir issiliet...

vakar vien gleives kakutis, o jau klyke mergaite...nevalgo beveik...
psichiatras man patiko, tik kad daug pinigeliu jam iseis...bet sveikata svarbiau...
Atsakyti
Mamytes, sakykit, kiek jusu vaikuciai per menesi svorio preauga? mes pirma menesi priaugom 1450 g, o antra tik 650. a cia ne per mazai?
Atsakyti
QUOTE(Alinkaa @ 2008 04 01, 08:48)
Mamytes, sakykit, kiek jusu vaikuciai per menesi svorio preauga? mes pirma menesi priaugom 1450 g, o antra tik 650. a cia ne per mazai?

maniske iki bedos irgi gerai augo, dabar-100-150 per savaite. tai mazai, bet svarbu kazkiek svoris dideja, siaip mergyte gerai vystosii-guguoja, sypsosi pakalbinta, o ta AS sukelta nevalgyma tikiuosi nugaleti su laiku...
Atsakyti
rupestelis, tai o 650 g tai mazai? valgo MP ir apetito tikrai netruksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinkaa @ 2008 04 01, 18:24)
rupestelis, tai o 650 g tai mazai? valgo MP ir apetito tikrai netruksta  smile.gif

PSO duomenimis, pirmąjį pusmetį žindomi kūdikiai kas mėnesį turi priaugti mažiausiai po 450-500 g.
taip kad ne per mazai, tik ligoninej man sake, kad 800 tai gerai.
taviske 1 men dg priaugo, mano irgi nemazai -1200 thumbup.gif kiek dabar sveria tavo ir kiek gime?musu mergytes tik 3 d. skiriasi. zinai, tuo metu kai jos gime buvo menulio uztemimas, tai nieko gero....uztai gal ir nesiseka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 02 balandžio 2008 - 09:43
gime 3950 g, 55 sm. dabar 6050 g sveria ir 59 sm. o tavo kiek?
prakeiktas menulis, blin! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinkaa @ 2008 04 02, 11:36)
gime 3950 g, 55 sm. dabar 6050 g sveria ir 59 sm. o tavo kiek?
prakeiktas menulis, blin! verysad.gif

oho kokia dicke, be reikalo rupiniesi 4u.gif as mamai ir vyrui kai AS baisuma pateikiu gintutes pavyzdi-9 menesiu tik 6,5 kg verysad.gif tavo 2 men jau tiek.
maniske turint omeny kad gime 2750, dabar sveria 5330, tai manau neblogai, bet su tokiu nevalgymu tai gali but kaip gintutei...
Atsakyti
aisku neblogai, juk virs 2 kilu jau priaugot! o tu MP maitini ar misiniu?
Atsakyti
QUOTE(Alinkaa @ 2008 04 02, 16:53)
aisku neblogai, juk virs 2 kilu jau priaugot! o tu MP maitini ar misiniu?

mp
nervai nelaiko-gal vakar pakaito mergicka, papute koks vejelis-siandien pradejo koset, ciaudet. i kapus mane tas AS nuvarys
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2008 04 02, 13:51)
oho kokia dicke, be reikalo rupiniesi 4u.gif as mamai ir vyrui kai AS baisuma pateikiu gintutes pavyzdi-9 menesiu tik 6,5 kg verysad.gif tavo 2 men jau tiek.
maniske turint omeny kad gime 2750, dabar sveria 5330, tai manau neblogai, bet su tokiu nevalgymu tai gali but kaip gintutei...

Jo, turiu as coliuke...Tiesa, desimta men pasveriau - tai per menesi priaugo 500. labai neblogai. tai dabar 7 kg sveria. Siaip nors ir mazai sveria, bet savo psichomotorine raida lenkia bendraamzius. tik fizine atsilieka - ir svoris, ir galvytes apimtis, ugis - 74 cm.Ilga kaip smilga. tikiuosi atpeneti - jau viska - ir karves piene virtas koses, jogurta, varske, zuvi, mesa, darzoves, sriubytes - po nedaug, bet VALGO. Neisivaizduojat koks geras jausmas po tokiu menesiu - nevalgedieniu...
Atsakyti