Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

QUOTE(minik @ 2008 02 23, 00:02)
Na nors nesu nei vaistininke, nei medike, taciau kazkodel manau, kad ta vaistininke jums kazka ne taip susake  g.gif . Nes enterolis, nors ir yra probiotikas ir skiriamas nuo viduriavimo, taciau yra priskiriamas mieliu kulturai (nepatogeniskos mieles), o Biflaco sudetis visai kita (bifido ir lakto bakterijos). Kad butu siek tiek aiskiau, imetu abieju vaistu trumpa kokybines ir kiekybines sudeties aprasyma:

BIFOLAC kapsulės
Vienoje kapsulėje yra ne mažiau kaip 107 CFU Lactobacillus rhamnosus ir 107 CFU Bifidobacterium longum, gliukozės, keratonijų pupelių lipų, magnio stearato, oligofruktozės, želatinos, metakrilo rūgšties akrilato kopolimero L 100, acetilintų monogliceridų, talko bei dažiklio titano dioksido.

BIFOLAC milteliai
Viename 1,5 g Bifolac miltelių maišelyje yra ne mažiau kaip108 Bifidobacterium longum bei Lactobacillus rhamnosus mikrokapsulėse, oligofruktozės bei kukurūzų krakmolo.

ENTEROL KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS

Veiklioji medžiaga
Liofilinti Saccharomyces boulardii (Enterolio) milteliai po 282,5 mg
(atitinka 250 mg liofilintų Saccharomyces boulardii ląstelių ir 32,5 mg
laktozės).
Kitos sudedamosios dalys: magnio stearatas 2,85 mg
Kapsulės apvalkalo sudėtis: želatina 82,32 mg, titano dioksidas 1,96 mg.

Tikiuosi, kazkiek aiskiau mirksiukas.gif . As tuomet vietoj bifolaco siulyciau pabandyti Floracare, jis irgi nepigus, bet labai veiksmingas.

na va, aš irgi lyginau tą sudėtį, tai pavadinimai skiriasi, bet kai ne medikas tai g.gif doh.gif Iš tikro tai Bifolac kai gėrėm ir efektas buvo, o su enteroliu nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 02 23, 17:28)
na va, aš irgi lyginau tą sudėtį, tai pavadinimai skiriasi, bet kai ne medikas tai  g.gif  doh.gif Iš tikro tai Bifolac kai gėrėm ir efektas buvo, o su enteroliu nieko  schmoll.gif

Kitaip ir but negalejo ax.gif Enterolis skirtas grybeliui gydyti, o Bifolac atkurti zarnyno florai t.y. tinka gydant stafilokoka. Situ preparatu tarpusavy lygint kaip ir neimanoma schmoll.gif
Beje, is savo patirties galiu pasakyt, kad Bifolac superinis preparatas thumbup.gif Nei vienas probiotikas nedave tokio gero ir greito efekto kaip jis.
Atsakyti
QUOTE(flintas @ 2008 02 22, 14:45)
DAIKRI

Tikrai baisu, kai serga mūsų mažyliai ir dar nežinia kuom? unsure.gif
Manau kad vienareikšmiškai atsakyti serga ar ne neįmanoma, be tyrimo rezultatų, dėl to turite pasidaryti pasėlį kad įsitikintumėte g.gif

Norėjau jūsų paklausti iš kokio tyrimo sužinojote apie minėtus antigenus, dėl virškinimo sutrikimo,manau iš kraujo ir kur darėt, kas siuntė, klausiu nes mano berniukui kažkas yra, bet neaišku kas ir dar plius AS. Norėčiau išsamiau sužinoti gyvename uostamiestyje, dar nežinai ar daro čia kokius nors tyrimus virškinimo problemoms nustatyti  schmoll.gif

Apie tuos antigledininius antikunius suzinojom is endokrinologo Kauno akademinse klinikose. Nezinau to tyrimo pavadinimo, bet paeme kraujo is venos. Tu antikuniu norma turi buti 28, o pas mus 49. Is savo daktares reikia pasiimti siuntima i uzsiregistruoti pas endokrinologa. Tai va endokrinologas parase, kad reikalinga gastroenterologo konsultacija del celiakijos. Buvom siandien pas gastro, tai vel is naujo paeme tyrimus kraujo ir ismatas, dar darys pilvo echoskopija. Jei nieko neras, o vel bus kazkokiu blogumu, tai del tos celiakijos tirs endoskopu (kis zarna i skrandi), tai tikiuosi kad to neprireiks, nes pati zinau koks tai "malonumas". O siaip pasake gerti tas gerasias bakterijas, kaip suprantu taip viduriuoti pradejo nuo geriamu antibiotiku. Jau kelios dienos kaip geriam bifolac ir viduriavimas apstojo.
Papildyta:
QUOTE(gintute.j @ 2008 02 22, 16:51)
Uzjauciu as jus...Mes irgi kosmara perejom, gal skaitei sioje temojo. O ar tyrimus ismatu mikrobiologinius darete? ten gali nustatyti ne tik blogas bakterijas, bet ir tai, kokiu geruju truksta. Nes kaip suprantu daug antibiotiku vartojote, tai gal sutriko ir geruju bakteriju kiekis.o del laiko, tai mus , kai buvom 5 men. ir issiaiskinom, kad dukriukas turi AS, nuteike, kad iki metu teks vargti. Siaip situacija jau zymiai geresne, tik su valgymu prastokai. 9 men dukryte sveria tik 6,560 , o gime 3 kg. tad stiprybes ir nenuleiskit ranku
Papildyta:

siap dar prisiminiau, kad gyd. mums liepe keist bakterijas- kas 3 sav. Pabandykit bifolac - nors brangu gaunasi, bet jos vieninteles mums geriausiai padejo

Sveika Gintute, kai pakeitem tas gerasias bakterijas i bifolac, tai ir viduriuot nustojo. O del svorio, tai labai nepergyvenkit, as pasiziurejau, kad mano maze 9 men. irgi svere 6,5kg ir buvo 65cm ugio. Sulaukus metuku svere 7,2kg, po to buvo priaugus ir per tas ligas vel numete, taip kad dabar mus 1,4men. sveriam 8kg, o ugis 71 cm. Kol kas mazesnio uz savo mergyte vaiko nesu macius, nu bet siaip ,nors ir po truputi, auga, svoris vietoj nestovi. taip kad linkiu stiprybes ir kantrybes - uzaugs:)
Atsakyti
Labas vakaras mamytes! 4u.gif noriu su jumis pasitart. Mano dukrytei 1 menuo ir mums irgi rado ta bjaurybe AS. rado akytei ir zarnyne. nuejom pas gastroenterologe-liepe gerti Bifolac. bet niekas nesikeicia. vaikui skauda pilvuka, vakarais jinai daznai verkia. stipriai isbere, bet berimas kazkoks keistai-daugiau panasus i alergini.
as galvoju ar ne nagali buti AS mano piene. paklausiau daktaru, jie sako, kad tai yra neimanoma, bet man vis dar kyla abejoniu.
patarkit, kur kreiptis Klaipedoj del pieno pasielio? ar gali buti berimas susiejes su AS? kiek laiko reikia duot gerasias bakterijas kad padeti pasikeistu? ir svarbiausia-ar imanoma is tikruju apsieiti be antibiotiku?
Atsakyti
QUOTE(Alinkaa @ 2008 03 04, 21:34)
Labas vakaras mamytes! 4u.gif  noriu su jumis pasitart. Mano dukrytei 1 menuo ir mums irgi rado ta bjaurybe AS. rado akytei ir zarnyne. nuejom pas gastroenterologe-liepe gerti Bifolac. bet niekas nesikeicia. vaikui skauda pilvuka, vakarais jinai daznai verkia. stipriai isbere, bet berimas kazkoks keistai-daugiau panasus i alergini.
as galvoju ar ne nagali buti AS mano piene. paklausiau daktaru, jie sako, kad tai yra neimanoma, bet man vis dar kyla abejoniu.
patarkit, kur kreiptis Klaipedoj del pieno pasielio? ar gali buti berimas susiejes su AS? kiek laiko reikia duot gerasias bakterijas kad padeti pasikeistu? ir svarbiausia-ar imanoma is tikruju apsieiti be antibiotiku?

as irgi maniau, kad piene mano gali but. tai nuejau tiesiai pas mikrobiologe, kazkokia vedeja laboratorijos pasikonsultuot. tai ji pasake - nekvailiokit mamytes, nesitirkit pienuko. jos pacios anuke labai sunkiai sirgo del AS, net reanimacijoje gulejo, tai ji kategoriskai neleido nutraukt maitinimo MP. net jeigu randa AS piene, tai, kas praktiskai visada nuo odos buna, tai reikia vis tiek maitinti. nes AS yra visur - visi jo turim, bet jei jo labai daug atsiranda ir vaikutis labiau pasilpes, tai ir sukelia negalavimus. Siaip is daugelio gydytoju isgirdau, kad nereikia nutraukt maitinimo, nes MP padeda gerosiom bakterijom zarnyne isitvirtint, veistis. Tad nebesityriau ir as, geriam gerasias bakterijas jau 4 men - ir rezultatas zymiai geresnis. ir maitinu dar. pagerejima pajutom po 2 men. Ir gerem tik bifolac - nes kiti nepadejo...
O del pilvuko bedu - tai dar ir diegliukai gal kamuoja, kurie nebutinai turi nuo As atsirasti. stiprybes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintute.j: 04 kovo 2008 - 20:57
QUOTE(Alinkaa @ 2008 03 04, 22:34)

Dėl pieno tyrimo tikrai nežinau kur gali išsitirti, bet nemanau kad reiktų nutraukti maitinimą, nes vaikas su tavo pieneliu gauna imuniteta kai kuriom ligom ,be to tai padeda išvaryti AS, mamos pienas geriausias vaistas gydyti šią bjaurybe, rašau nes pati neturėjau galimybės maitinti.
Bakterijas dar turite gerti, o kada bus gana tai paaiškės kai vaiko savijauta pasitaisys, reikia laiko ir kantrybės

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus, turbut esate teisus, negali pati mama savo vaikui pakenkti. jeigu sakot kad gerasias bakterijas reikia gerti ilgai, tai as be reikalo pergyvenu. mes geriam tik antra savaite ax.gif tik dar del to berimo abejoju. g.gif blogiausia yra tai kad net nezinau ar tai nuo stafilokoko ar siap alergija.o kiekviena diena jo daugeja. gal kam nors buvo panasiai? aciu
Atsakyti
QUOTE(Alinkaa @ 2008 03 05, 11:44)
Aciu uz patarimus, turbut esate teisus, negali pati mama savo vaikui pakenkti. jeigu sakot kad gerasias bakterijas reikia gerti ilgai, tai as be reikalo pergyvenu. mes geriam tik antra savaite  ax.gif tik dar del to berimo abejoju.  g.gif blogiausia yra tai kad net nezinau ar tai nuo stafilokoko ar siap alergija.o kiekviena diena jo daugeja. gal kam nors buvo panasiai? aciu

Tiesa dėl bėrimo unsure.gif
Mano mažyliui kai buvo 1,5 mėn. pradėjo berti, buvo išbertas visas veidas bet tokiais smulkiais kaip manų kruopos spuogeliais kartai jų net nesimtydavo, bėrimas nepraėjo gal kokį mėnesį daktarė sakė kad būna naujagimiams taip valosi per odą vienu žodžiu taip turi būti, bet man buvo neramu ir paprašiau kad padarytų tyrimus, tai kai pasidarėm kakučio pasėlį ir išaiškėjo kad turim AS,.
Gal pas jus taip pat panaši situacija, mums bėrimas praėjo po kokių 2 mėn. Ir daugiau neturėjome problemų su oda iki pat šios dienos.
Gal nors kiek padėjau

O jeigu mamai yra neramu, tai reiškia tam yra priežastis, jei norite įsitikinti ar tai ne alergija, pasidarykite kraujo tyrimą g.gif

Atsakyti
mano mazylei buvo visi pozymioai stafilokoko, viduriavo, vedo isberimai, blogai miegojo ir gydytoja sake kad cia bus stafilokokas, padarem mano pieno tyrimus ir vaiko ismatu pasieli ir niekas ten pas mus neauga jokios zarazos neturim thumbup.gif ir spogiukai susitvarke, tik maitinu dabar misinukais ir nebeviduriuoja thumbup.gif zodziu mamkos iki tyrimu jokiu diagnoziu neklausikyt ir maitinkit pacios, man dingo pienas per ta laika kol darem tyrimus va verysad.gif
Sekmes jum visom ir aukit sveiki 4u.gif
Atsakyti
Maitinti nutraukti tikrai negalima, nes pienuke yra ir antikūnu prieš AS, todėl natūralai padeda kovoti su šia bakterija. Sveikatėlės visiems 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakymus. 4u.gif bandysimlaukt, gal berimas praeis kartu su stafilokoku. dar norejau paklaust jusu nuomones ar reikia daryt kraujo pasieli jeigu staf. yra zarnyne ir akytei? man daktare sake kad jegu staf. butu kraujyje vaikas karsciuotu, ji bertu puliniai spuogais ir svorio neagtu! mes per menesi priaugom 1450g ax.gif sako net per daug!ar daret kas tuos kraujo tyrimus? aciu
Atsakyti
QUOTE(Alinkaa @ 2008 03 06, 01:12)
Labai aciu uz atsakymus.  4u.gif bandysimlaukt, gal berimas praeis kartu su stafilokoku. dar norejau paklaust jusu nuomones ar reikia daryt kraujo pasieli jeigu staf. yra zarnyne ir akytei? man daktare sake kad jegu staf. butu kraujyje vaikas karsciuotu, ji bertu puliniai spuogais ir svorio neagtu! mes per menesi priaugom 1450g ax.gif sako net per daug!ar daret kas tuos kraujo tyrimus? aciu

Nieko nesidarėm, nes nebuvo jokių požymių išskyrus viduriavimą ir pilvo skausmą schmoll.gif
Atsakyti