Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

QUOTE(GUGUTE @ 2008 01 28, 23:41)
blink.gif
Gal isiaiskinai kas per daiktas Klebsiella oxytoca? Kaip jis gydomas?

Kalbejau su gyd., tai sake, kad tai salyginai patogeniska bakterija ir jei ligos pozymiu nera, t.y. vaikas nekarsciuoja ar pan. tai patare toliau gert probiotikus. Jei gerai supratau, tai si bakterija, kaip ir AS kol sedi zarnyne, tai gal dideles bedos nepadarys. Tai dabar geriam gefilus.

radau viena straipsni apie probiotikus, tai pagal lentele1 supratau, kad geriausiai su sia bakterija kovoja Saccharomyces boulardii t.y. Enterolis. bet nezinau kaip daznai ta enteroli galima gerti, nes mes jau viena karta gerem 5 dienas.
jei idomu stai nuoroda: http://www.blackwell...72.2006.02963.x
Atsakyti
Mes su vyresniuoju vaiku pries 10 metu is gimdymo namu parsinesem stafilokoka. Manasis viduriavo zaliom gleivetom isskyrom, be perstojo verke, buvo veidukas isbertas, odele labai jautri - suto ir nepasidave gydymui. Budami menesiuko atsigulem i ligonines infekcini skyriu. Skyre vaistuku. Kol gere vaistukus, viskas susitvarke. Po savaites grizom namo ir vel tas pats. Teko nutraukti maitinima. verysad.gif Labai del to pergyvenau, nes norejau pati maitinti. Nors, atrodo, pagaliau zarnynas susitvarke, prasidejo man ir vaikui virusines infekcijos, nes kaip mums gydytoja aiškino, mes praradom imuniteta, todel pasipyle ivairiausios ligos. ohmy.gif Vaikas iki metu nemiegojo naktim, buvo irzlus, neramus ir labai daug sirgo.
Kai antro vaiko laukiausi nestuke.gif , issityriau, ar nebesu stafilokoko nesiotoja. Tyriausi Klaipedoje Biomedicinos tyrimu centre, esanciame Naujojoje uosto g. 12A. Rezultatas buvo neigiamas. Pagimdziau sveika mergyte. thumbup.gif Neturime jokiu problemu, auga sveikute. Jai dabar 4 men.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 01 30, 18:16)
Mes su vyresniuoju vaiku pries 10 metu is gimdymo namu parsinesem stafilokoka. Manasis viduriavo zaliom gleivetom isskyrom, be perstojo verke, buvo veidukas isbertas, odele labai jautri - suto ir nepasidave gydymui. Budami menesiuko atsigulem i ligonines infekcini skyriu. Skyre vaistuku. Kol gere vaistukus, viskas susitvarke. Po savaites grizom namo ir vel tas pats. Teko nutraukti maitinima.  verysad.gif  Labai del to pergyvenau, nes norejau pati maitinti. Nors, atrodo, pagaliau zarnynas susitvarke, prasidejo man ir vaikui virusines infekcijos, nes kaip mums gydytoja aiškino, mes praradom imuniteta, todel pasipyle ivairiausios ligos. ohmy.gif  Vaikas iki metu nemiegojo naktim, buvo irzlus, neramus ir labai daug sirgo.
Kai antro vaiko laukiausi  nestuke.gif , issityriau, ar nebesu stafilokoko nesiotoja. Tyriausi Klaipedoje Biomedicinos tyrimu centre, esanciame Naujojoje uosto g. 12A. Rezultatas buvo neigiamas. Pagimdziau sveika mergyte.  thumbup.gif  Neturime jokiu problemu, auga sveikute. Jai dabar 4 men.

Sveika, norėjau paklausti o kaip dešimtmečiui sūnui dabar, ar neturite problemų?

Smagu kad mergaitei viskas gerai. Sėkės 4u.gif

P.S O KĄ DARĖTE KAD NUSTATĖ, KAD NESATE AS NEŠIOYOJA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(flintas @ 2008 01 30, 19:10)
Sveika, norėjau paklausti o kaip dešimtmečiui sūnui dabar, ar neturite problemų?

Smagu kad mergaitei viskas gerai. Sėkės  4u.gif

P.S O KĄ DARĖTE KAD NUSTATĖ, KAD NESATE AS NEŠIOYOJA? g.gif

Sunus yra sveikas. thumbup.gif Pasirodo, si bakterija isnyksta, jei gydaisi antibiotikais (nepamenu, man atrodo, penicilinu). O sunus maziukas labai sirgo, tai antibiotoku gavo pakankamai. Turbut kliuvo ir tokiu, kurie naikina stafilokoka. As taip pat daug sirgau persalimo ligomis, tai antibiotiku nemazai sugeriau. Todel, kai tyriausi dabar, nerado sios bakterijos.
Atsakyti
sveikos mamytes mano mazoji irgi turi ta auksiuka parsivezem is gimdymo namu , bet po visu operaciju , perisimu ir penicilinu , spjoviau ir nusprendziau kitur issityrti , man rekomendavo viena daktare kaune kuri tiria su kaskokiais elektro impuelsais , aisku vaikuj peskauda , tai ji istyre viska , t.y nuo smegenu zieves iki koju pirsciuku .
as labai likau patenkinta pasake , kur jis veisias ir kaip gydyt ir reikia kas 3 men pas ja pakartotinai pasirodyt , kad isitikintume ar jis pranyko
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Parsivežė iš gimdymo namų šitą AS mano dukra. Kaip bebūtų keista, turėjau kryžium eit kad ištirtų, gydytojai kaip susitarę aiškino kad nieko jai nėra, tipo nuo mano pieno arba dar gimdymo traumą pripaišė, galvos tomografinę darė... Po pirmo antibiotikų kurso atsigavo tas "gėris", teko pakartotinai juos gert. Paskui - ilga kelionė per kopas: įvairūs su silpnu imunitetu susiję negalavimai. Kadangi žarnynas kaip ir pažeistas, tai tokiems vaikučiam susilpnėja įvairių vitaminų įsisavinimas, taip pat ir D, todėl dar ir rachitą įsitaisėm. Probiotikus pagerdavom laikas nuo laiko kažkur iki 5-rių, be to teko maistą šiek tiek parinkt, ne viską galėdavo valgyt. Dukrai dabar 7-eri, šiuo metu sergam mažiau nei daugelis vaikų, tikriausiai dėl to kad labai prižiūrėjau ir stiprinau imunitetą, bet rachito pasekmės liko.
Atsakyti
QUOTE(mumute @ 2008 01 31, 11:33)
sveikos mamytes mano mazoji irgi turi ta auksiuka parsivezem is gimdymo namu , bet po visu operaciju , perisimu ir penicilinu , spjoviau ir nusprendziau kitur issityrti , man rekomendavo viena daktare kaune kuri tiria su kaskokiais elektro impuelsais , aisku vaikuj peskauda , tai ji istyre viska , t.y nuo smegenu zieves iki koju pirsciuku .
as labai likau patenkinta pasake , kur jis veisias ir kaip gydyt ir reikia kas 3 men pas ja pakartotinai pasirodyt , kad isitikintume ar jis pranyko

o kaip gydyt patare?
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif
QUOTE(bytte @ 2008 01 31, 13:25)
Sveikos 4u.gif . Parsivežė iš gimdymo namų  šitą AS mano dukra. Kaip bebūtų keista, turėjau kryžium eit kad ištirtų, gydytojai kaip susitarę aiškino kad nieko jai nėra, tipo nuo mano pieno arba dar gimdymo traumą pripaišė, galvos tomografinę darė... Po pirmo antibiotikų kurso atsigavo tas "gėris", teko pakartotinai juos gert. Paskui - ilga kelionė per kopas: įvairūs su silpnu imunitetu susiję negalavimai. Kadangi žarnynas kaip ir pažeistas, tai tokiems vaikučiam susilpnėja įvairių vitaminų įsisavinimas, taip pat ir D, todėl dar ir rachitą įsitaisėm. Probiotikus pagerdavom laikas nuo laiko kažkur iki 5-rių, be to teko maistą šiek tiek parinkt, ne viską galėdavo valgyt. Dukrai dabar 7-eri, šiuo metu sergam mažiau nei daugelis vaikų, tikriausiai dėl to kad labai prižiūrėjau ir stiprinau imunitetą, bet rachito pasekmės liko.

Maistą parinkdavote, dėl kokių priežasčių? g.gif Klausiu nes mums kažkas panašaus, suvalgo ką nors ne taip žiūrėk jau viduriuojam. verysad.gif

Kaip stiprinot organizmą, gi ne viską gali duoti iš vitaminų turiu omeny.
Ar dabar nebeturit to "auksinio"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 01 31, 11:10)
Sunus yra sveikas.  thumbup.gif  Pasirodo, si bakterija isnyksta, jei gydaisi antibiotikais (nepamenu, man atrodo, penicilinu). O sunus maziukas labai sirgo, tai antibiotoku gavo pakankamai. Turbut kliuvo ir tokiu, kurie naikina stafilokoka. As taip pat daug sirgau persalimo ligomis, tai antibiotiku nemazai sugeriau. Todel, kai tyriausi dabar, nerado sios bakterijos.

kiekvienu atveju butina daryti bakteriju jautrumo nustatyma- butent kokiam antibiotikui as yra jautrus. pvz pas dukryte esantis as nejutrus penicilinui - t. y. leisk kiek nori, nesunaikins. o jautrus tik gentamycinui.
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2008 01 31, 17:32)
kiekvienu atveju butina daryti bakteriju jautrumo nustatyma- butent kokiam antibiotikui as yra jautrus. pvz pas dukryte esantis as nejutrus penicilinui - t. y. leisk kiek nori, nesunaikins. o jautrus tik gentamycinui.

Dažniausiai būna jautrus tik GENTOMCINUI verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(flintas @ 2008 01 31, 16:50)
Dažniausiai būna jautrus tik GENTOMCINUI  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

taip, tai tiesa. ir manau, kad tai nera blogai. Juk geriamas gentamicinas nesirezorbuoja is virskinamojo trakto.
Atsakyti
mum paskyre pakaitinta medu su gerosiomis bakterijomis jie ten specialiai turi savo aparatura , o 2 men tie vaistai kainuoja apie 160 lt , medu reikia savo turet .po viso kurso reikia uzsirasyt t.y po 2 men , kad pakartotinai patikrintu kaip ir kas ,
Atsakyti