QUOTE(gintute.j @ 2008 01 26, 17:44)
Suzinojom tik 5 men, kad turi AS. dukryte nevalge gerai visus 5 men, ir verkdavo istisai. ne verkdavo, o klykdavo. Vos is proto neisejau. ir kiek daktaru apvaziavom, kad siaubas. net niekas neuzsimine, kad gal reiktu ismatas istirti. Viduriai uzkieteje budavo, tai turbut ir nekilo itarimas niekam. net man, nors pati medike esu. kol galu gale savo iniciatyva padariau tyrimus ismatu ir isaugo AS. Gydyma irgi pati pasiskyriau, nes musu pediatre jau tokia vista, kad siaubas, o nedideliame mieste, gaila, bet nera is ko pasirinkti, koki gydytoja lankyti. taigi nuo 5 men. geriam bifolac - kiek bandem tai jis geriausias.po 2 maiselius per diena duodavau, dabar po 1 geriam. tarpe bifolac buvau pakeitusi i kitas bak., Acidophilus, jei gerai parasiau pav, dabar vel bifolac geria. rezultatai , manau geri - jau valgo, kad ir svoris nedidelis ( 7 men. svere 6 kg, ) bet nors nebeklykia, ir svarbiausia valgo. kai seniau valgydavo apie 400-500 ml. pieno per para. ir viskas.
tai taip ir gyvenam - po truputi i prieki...
Mums irgi tyrimu neskyre, nors klausiau gal vis del to reikia. Sake, kad praeis, kad greiciausiai nuo mano pieno, nes dar siek tiek maitinu. Mums irgi Bifolac geriau padejo, dabar pakeiciau i Gefilus, ziuresiu kas bus. Nes viena gyd. sake, kad reikia keisti kas dvi savaites, o kita, kad nebutina, tai ir nezinau kaip geriau pasielgt. teiravausi del Linex, tai viena gyd pasake, kad Linex labiau tinka kai geriami antibiotikai, nes nesitvirtina prie zarnyno ir nesidaugina, o kita gyd. sake, kad Linex tinka. Tai visai nezinau ka ir galvot.
Ar kam nors teko girdeti, kad kai kurie probiotikai zarnyne nesidaugina?