QUOTE(Ro_ro @ 2008 01 19, 12:52)
Butent, kiek daktaru tiek nuomoniu, nors mums irgi sake, kad pertraukas reikia daryt, kad organizmas pats ismoktu gaminti tas geras bakterijas. Bet is kitos puses, jeigu sako, kad po antibiotiku reikia geras bakterijas gerti kokius 2-3 menesius, tai gal verta pagerti dar geras bakterijas, gal pavyks apseiti be antibiotiku, nes taip nesinori tokiam mazam kudikiui duoti (mums dar tik 3,5 men.) As dabar net nezinau, kaip turetu atrodyti normalios ismatos, man atrodo, kad skystokos, praktiskai viskas sugeria pampersas. Siaip dabar tustinasi kokius 4 kartus i para, kai anksciau budavo iki 8.
Sakykit, jeigu tyrimai parode, kad AS yra gausiai, ar tai skaitosi labai virs normos, ar buna ir daugiau, pvz. labai gausiai?
Sakykit, jeigu tyrimai parode, kad AS yra gausiai, ar tai skaitosi labai virs normos, ar buna ir daugiau, pvz. labai gausiai?
Matai, kaip as suprantu visa zarnyne vykstanti procesa, tai organizmas pats tu bakteriju pasigaminti kaip ir negali.... Yra arba palanki terpe toms bakterijoms gyventi ir daugintis, arba ne. AS yra kokas, kuris trukdo gerosioms bakterijoms daugintis ir be viso to dar ir pats dauginasi, todel ir sutrinka virskinimo procesas. Todel ir reikia gerti gerasias bakterijas, kad jos atstatytu ta pusiausvyra ir AS nebegaletu daugintis......... Na bet cia tokie mano pasvarstymai, gal medikai ir kitaip viska paaiskintu
O MP maitinamu vaikuciu ismatos, kiek zinau, gali buti visokios. Musu atveju, kai dukryte viduriavo, ismatos buvo kaip tu ir sakai labai skystos, praktiskai viskas i pamapersa susigerdavo, dar matesi tokios skaidrios gleives (kartais jos labiau panasios i siulus) , bet ju budavo ne kiekviena kart. Kai viduriukai eme tvarkytis, pamazu tirstejo ir galiausiai pasidare kosyte, gleiviu nebeliko.
4 kartai tustintis 3.5 men leliukui man rodos tikrai nera per daug. Mums jau 6 men ir tai 2 kartus per diena daro.
O del AS kiekio, tai mums rado labai gausiai As ir labai gausiai grybelio