Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

[quote=GUGUTE,2008 01 08, 22:54]
Paraudimas gali buti ir nuo AS, bet paraudimas nuo grybelio ypatingas tuom, kad jis susideda tarsi is atskiru raudonu demeliu, kurios pamazu susilieja. Paraudimas nuo AS labiau panasus i "nuplikyta" oda. Mes tepem uzpakaliuka Klotrimazol tepalu (jis nuo grybelio) ir pagerejimas pasimate jau po pirmo patepimo.
Pabandyk patepti, jei pades, vadinasi grybelis unsure.gif

O del skysciu, tai net nezinau.... Gere mano piena, arbatytes duodavau ir tiek....

Is pradziu viduriavo gal 4-5 kartus per para, o kai pradejom gerti gerasias bakterijas jau po 2 paru pagerejo, o visai susitvarke per kokias 2 savaites. Ismatos buvo tikrai skystos, su mazais nesuvirskinto pieno gabaliukais, buvo ir gleiviu unsure.gif

Antra Bifolac miltuka isgerdavom pries miega visa is karto.

Zinai, man vis delto keista, kad gydytoja be tyrimu nustate viduriavimo priezasti g.gif Tavo vietoj as paprasyciau tyrimu, kad nepraziopsot ko paskui....

Dekui uz atsakyma. Ligoninei padare tyrimus, ir parode, kad AS yra gausiai, o grybeli nustate, ne tyrimais remdamasi, o vien is to, kad ilgai viduriuoja ir, kad uzpakaliukas raudonas ir lezuvis baltas, todel pasak gyd. turetu buti ir grybelis.
Na reikes labiau paziuret man paciai ta raudonuma, gal ten ir ne grybelis, nes Klotrimazoli buvau patepus, tai jis man ne tik nepadejo, bet atvirksciai, tai uzpakaliuka vos isgydziau su cinko tepalais.
Atsakyti
[quote=Ro_ro,2008 01 08, 23:10]
[quote=GUGUTE,2008 01 08, 22:54]
Paraudimas gali buti ir nuo AS, bet paraudimas nuo grybelio ypatingas tuom, kad jis susideda tarsi is atskiru raudonu demeliu, kurios pamazu susilieja. Paraudimas nuo AS labiau panasus i "nuplikyta" oda. Mes tepem uzpakaliuka Klotrimazol tepalu (jis nuo grybelio) ir pagerejimas pasimate jau po pirmo patepimo.
Pabandyk patepti, jei pades, vadinasi grybelis unsure.gif

O del skysciu, tai net nezinau.... Gere mano piena, arbatytes duodavau ir tiek....

Is pradziu viduriavo gal 4-5 kartus per para, o kai pradejom gerti gerasias bakterijas jau po 2 paru pagerejo, o visai susitvarke per kokias 2 savaites. Ismatos buvo tikrai skystos, su mazais nesuvirskinto pieno gabaliukais, buvo ir gleiviu unsure.gif

Antra Bifolac miltuka isgerdavom pries miega visa is karto.

Zinai, man vis delto keista, kad gydytoja be tyrimu nustate viduriavimo priezasti g.gif Tavo vietoj as paprasyciau tyrimu, kad nepraziopsot ko paskui....
Dekui uz atsakyma. Ligoninei padare tyrimus, ir parode, kad AS yra gausiai, o grybeli nustate, ne tyrimais remdamasi, o vien is to, kad ilgai viduriuoja ir, kad uzpakaliukas raudonas ir lezuvis baltas, todel pasak gyd. turetu buti ir grybelis.
Na reikes labiau paziuret man paciai ta raudonuma, gal ten ir ne grybelis, nes Klotrimazoli buvau patepus, tai jis man ne tik nepadejo, bet atvirksciai, tai uzpakaliuka vos isgydziau su cinko tepalais.
[/quote]

Na tai sekmes gydantis 4u.gif Tikiuosi viskas greit bus gerai ir pamirsit ta bjauruji AS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zioga @ 2008 01 08, 23:36)
Praduriu kapsule mediniu dantu krapstuku ir isspaudziu esanti turini. Tredzdali koseles uzpilu karstu vandeniu i sauksta pamaisau tuo paciu krapstuku, kad istirptu ir atvesusi sugirdau. Alkanas geria geriau. buna kad atpila su pienu, bet jei kakutis yra zalias vadinasi kazkiek vaistu praeina pro zarnyna.  smile.gif Likusia kosele laikau saldytuve. O kapsules apvalkala su likuciu chlorofilo kurio nejo isspausti isgeriu pati, kad dar i pieneli patektu vaistuku  tongue.gif Sekmes geriant.

Dėkui, jei teisingai supratau, tai kapsulę išspaudžiate visą kek įmanoma,trečdalį užpilate karštu vandeniu, o likusią dalį kokiame inde laikote šaldytuve?
Ar jums gyd. nurodė kad reikia trečdalį kapsulės duoti ištirpdytą šaukštelyje vandens? Atleiskite kad taip smulkiai klausinėju, nes mums kitaip buvo pasakyta, ir be to kai pradėjome gerti superchl. mes lyg ir viduriuoti pradėjom, tai dabar kai vėl viskas tvrkoj galvoji reikia pabandyti dar kartą o gal buvo ne nuo super.-lo.
Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GUGUTE @ 2008 01 08, 23:54)

Įdomu dė to grybelio pasidarė, schmoll.gif kadangi turėjome bėdų su viduriukais, tai užpakaliuas būdavo kaip "nuplkikytas", ir visko dar būdavo.
Man įdomu ar grybelį nustato iš KOPROLOGINĖS progaramos, tai kai paprastai su siuntimu nuneši kakutį i polikliniką, ar tai spec. tyrimas g.gif
Kiek suprantu jei yra grybelis tai vien bakterijų nepakanka gerti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(flintas @ 2008 01 09, 15:20)
Įdomu dė to grybelio pasidarė, schmoll.gif  kadangi turėjome bėdų su viduriukais, tai užpakaliuas būdavo kaip "nuplkikytas", ir visko dar būdavo.
Man įdomu ar grybelį nustato  iš KOPROLOGINĖS progaramos, tai kai paprastai su siuntimu nuneši kakutį i polikliniką, ar tai spec. tyrimas g.gif
Kiek suprantu jei yra grybelis tai vien bakterijų nepakanka gerti? g.gif

Tiesa pasakius, to siuntimo labai ir nenagrinejau, kur ten uzdetas kryziukas, o kur ne blush2.gif
Bet kiek pamenu pati gyd. gastroenterologe pati nurode ko ieskoti g.gif, nes zodziu paminejo, kad darys tyrima del AS ir del grybelio (Candida berods).

O grybelio vien gerosiomis bakterijomis neisgydysi schmoll.gif
Kiek domejausi, tai jei grybelio nedaug, gydo Enteroliu ("geraisiais" grybeliais), o jeigu gausiai (kaip buvo musu atveju verysad.gif ) paskiria Nistatina. Visokiu nuomoniu girdejau apie sita vaista, bet mums jis padejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUGUTE: 09 sausio 2008 - 15:52
QUOTE(flintas @ 2008 01 09, 16:47)
Dėkui, jei teisingai supratau, tai kapsulę išspaudžiate visą kek įmanoma,trečdalį užpilate karštu vandeniu, o likusią dalį kokiame inde laikote šaldytuve?
Ar jums gyd. nurodė kad reikia trečdalį kapsulės duoti ištirpdytą šaukštelyje vandens? Atleiskite kad taip smulkiai klausinėju, nes mums kitaip buvo pasakyta, ir be to kai pradėjome gerti superchl. mes lyg ir viduriuoti pradėjom, tai dabar kai vėl viskas tvrkoj galvoji reikia pabandyti dar kartą o gal buvo ne nuo super.-lo.
Sėkmės jums 4u.gif

Man buvo liepta visa kapsule istirpinti stiklineje karsto vandens ir 1/3 to skyscio suduoti tada 2 men kudikiui. Bet tai nesamone toki kieki mazam vaikui sugirdyti jei jis 90ml tik pieno isgeria. kita kart kai nuejau klause kaip sekas sugirdyti pasakiau, kad suduodu kitaip. Sako nesvarbu svarbu kad isgeria. Be to sugavus vaistus maitinu tai uzsigerimo vaistams uztenka.
o kosele isspaudziu i cerkiuka i smile.gif r ji idedu i saldytuva.
Atsakyti
Sakykite kaip jus sugirdote gerasias bakterijas? Ar butinai reikia pries valgi ir nedideliam kiekio vandens? Nes as tai suberiu i buteliuka su pienu, kai jau laikas valgyti, tai kazkur 100 ml skysciu buna. Gal as netaip darau?
Atsakyti
Mes jau geras bakterijas geriam jau menesi ir dabar nezinau ar reiketu nuktraukti kuriam laikui, nors viduriukai dar visiskai nesusitvarke. Sakykite ar pertraukas darydavote ir kokiam laikui galejote apseiti be tu geruju bakteriju? Aciu
Atsakyti
Pertrauku jokiu nedarem, gerem kasdien 3 menesius, ir tik visai neseniai emem gert kas antra diena, nes viduriukai kietoki pasidare. Bet cia dar neaisku ar nuo bakteriju pertekliaus. Ziuresim kaip sureaguos.....
Jeigu viduriukai netvarkoj, gal geriau pertrauku nedaryk, nes vel AS "paims virsu".
Ir nebijok, geruju bakteriju neperdozuosi, zarnynas pasiima ju tiek kiek reikia, o perteklius pasisalina.
Atsakyti
Mano vaikinas prasikankino iki 8 men su siuo "geriu" ir pasveiko ne nuo geruju bakteriju, o nuo antibiotiku, kuriuos paskyre ausytes uzdegimui gydyti. As pati paprasiau kad duotu tokius kad ir auksini zudytu. Nu as kai paziuriu atgal, nesuprantu iki siol kodel daktarai neduoda netgi prasant vaikui antibiiotiku sitam tikrai baisiam dalykui gydyti. Pries desimt metu tik antibiotikais, penkios dienos ir nuzudomas auksinis, ypac kai jo gausiai kaip pas mus buvo... Beje man daktare liepe daryti pertraukas kai gerem gerasias bakterijas - menuo bakterijos, menuo pertrauka. Kiek girdejau kas girde gerasias visos daro pertraukas, kad nepriprastu zarnynas prie bakteriju, pats neismoks tavrkytis. Sekmes jums ir kantrybes kas susidure su siuo dalyku. Gal jums seksis geriau su bakterijom nei mums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zioge @ 2008 01 17, 16:42)
Mano vaikinas prasikankino iki 8 men su siuo "geriu" ir pasveiko ne nuo geruju bakteriju, o nuo antibiotiku, kuriuos paskyre ausytes uzdegimui gydyti. As pati paprasiau kad duotu tokius kad ir auksini zudytu. Nu as kai paziuriu atgal, nesuprantu iki siol kodel daktarai neduoda netgi prasant vaikui antibiiotiku sitam tikrai baisiam dalykui gydyti. Pries desimt metu tik antibiotikais, penkios dienos ir nuzudomas auksinis, ypac kai jo gausiai kaip pas mus buvo... Beje man daktare liepe daryti pertraukas kai gerem gerasias bakterijas - menuo bakterijos, menuo pertrauka. Kiek girdejau kas girde gerasias visos daro pertraukas, kad nepriprastu zarnynas prie bakteriju, pats neismoks tavrkytis. Sekmes jums ir kantrybes kas susidure su siuo dalyku. Gal jums seksis geriau su bakterijom nei mums 4u.gif

Matyt kiek daktaru, tiek ir nuomoniu g.gif
Mums kaip tik sake nedaryt pertrauku, kol nesusitvarko viduriukai, o tik keisti jas. Nezinau nuo bakteriju ar ne, bet mums susitvarke viskas ir be antibiotiku. Gal tikrai gydymo budas priklauso nuo to, kiek to AS zarnyne randama blink.gif
O kad zarnynas prie bakteriju pripranta to tikrai neteko girdeti schmoll.gif . Juk geriamos bakterijos yra tokios pat kaip ir zarnyne gyvenancios, jos pasiseja ir uzima AS vieta ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(GUGUTE @ 2008 01 17, 22:22)
Matyt kiek daktaru, tiek ir nuomoniu g.gif
Mums kaip tik sake nedaryt pertrauku, kol nesusitvarko viduriukai, o tik keisti jas. Nezinau nuo bakteriju ar ne, bet mums susitvarke viskas ir be antibiotiku. Gal tikrai gydymo budas priklauso nuo to, kiek to AS zarnyne randama  blink.gif
O kad zarnynas prie bakteriju pripranta to tikrai neteko girdeti schmoll.gif . Juk geriamos bakterijos yra tokios pat kaip ir zarnyne gyvenancios, jos pasiseja ir uzima AS vieta ir viskas.

Butent, kiek daktaru tiek nuomoniu, nors mums irgi sake, kad pertraukas reikia daryt, kad organizmas pats ismoktu gaminti tas geras bakterijas. Bet is kitos puses, jeigu sako, kad po antibiotiku reikia geras bakterijas gerti kokius 2-3 menesius, tai gal verta pagerti dar geras bakterijas, gal pavyks apseiti be antibiotiku, nes taip nesinori tokiam mazam kudikiui duoti (mums dar tik 3,5 men.) As dabar net nezinau, kaip turetu atrodyti normalios ismatos, man atrodo, kad skystokos, praktiskai viskas sugeria pampersas. Siaip dabar tustinasi kokius 4 kartus i para, kai anksciau budavo iki 8.
Sakykit, jeigu tyrimai parode, kad AS yra gausiai, ar tai skaitosi labai virs normos, ar buna ir daugiau, pvz. labai gausiai?
Atsakyti