Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

Zinoma pas dauguma vaikuciu yra stafilokokas bet ne visiem pasitaiko salutinis poveikis irdauguma visi skirtingi poveikiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatti @ 2007 05 02, 14:40)
Siandien pridaviau kakuti,irgi Zolynio g.,bet sake,jei su gyd.siuntimu,tai nereikes moketi,o siaip 31lt.,o jei daryti kiekybini paseli,tai moketi 80lt.,o tai koki geriau,ar butent sakyti,kad del stafilokoko... g.gif ..LIneks geriame jau antra diena,ziuresim,nors vistiek daznai dar tustinasi,aisku dar mazai laiko praejo,nors uzpakaliukas lygtais geresnis
O spalva ismatu kokia turi buti prie stafilokoko,ar cia ivairiai?

Mes tiesiog nuvezem ir pasakem del stafilokoko kiekybini, laukem savaite. Tik mums keturis menesius buvo uzkietejas pilvukas, o dabar viduriuojam jau savaite.
Ismatos ivairios, kartais zalsvos, kartais oranzines. Tik niekaip negalim uzklijuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2007 05 05, 11:45)
Zinoma pas dauguma vaikuciu yra stafilokokas bet ne visiem pasitaiko salutinis poveikis irdauguma  visi skirtingi poveikiai  verysad.gif

Mes visi turim tą auksinį stafilokoką...Tik vieniems jis apkartina gyvenimą, kitiems ne. Reikia išmokti su juo gyventi ir tvarkytis.
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kam taip buvo?
Musu dukytei 2,5 men. Pries 2 sav eme viduriuot, geltonai, daznai - apie 7 kart dienoj, galvojom gal as ka suvalgiau, po savaites dar vis viduriavom, dar po poros dienu atsirado ir zalias kakis, kakojimas suretejo, po to vel tai geltonai tai zaliai, bet skystai labai. Mergaitei uzpakaliukas ne kiek neparaudes, pati rami, guvi, net diegliai nebekankina, temp nera ir nebuvo, man irgi viskas gerai, maitinu MP. Vakar ir siand tik zaliai kakoja, padarem ismatu tyrima, rezultatai: gleiviu 3 balai, kai norma nuo 0 iki 2, tada zarnyno epitelio nuo 15-20 kai norma 0, ir leukocitu - pilnas regejimo laukas. Ryskiai kazkokia bacila, ar ne? Pridavem paseli, lauksim, bet labai neramu. Ar panasu i AS ar i kazka kita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as mamyte: 08 rugsėjo 2007 - 16:11
4u.gif Sveiki, mano mergytei taip pat užpuolė auksinis stafilokokas doh.gif , gyvena žarnyne. O tyrėmės tik todėl, kad kakutis tamsiai žalias ir laaabai daug gleivių. bet čia dauguma rašote, kad jūsų vaikiukai viduriuoja, o pas mus atvirkščiai labai užkietėja viduriukai. Jokių problemėlių kaip ir nėra išskyrus tai , kad mergytė mažiau valgo, net pilvo diegliai jos nekankina g.gif . Bijau eit pas gydytoja, nes tuoj vaikuty išsiūs į ligoninę, o ten statys katetery ir tuoj leis antibijotikus. Sakau taip todėl, kad turiu skaudžios patirties, kai dar nieko neišsiaiškinus, buvo pradėti leist antibijotikai, dėl paprastos alergijos. Taigi skaitinėju čia kiek galiu ir nesuprantu vieno, AR KAI JUMS ATRADO AUKSINI STAFILOKOKĄ GULDĖ I LIGONINĘ ?????? . daugelis rašot, kad tik geriat ivairias gerasiais bakterijas, tai kaip čia yra ???? Mums ankščiau tik itarė ta koką dėl kitų priežasčių ir iš karto leido antib. ir i ligoninę guldė, nors nebuvo jokio reikalo ir tuos antibijotikus kitą dieną nuėmė. TAI KO MAN RYTOJ PAS DAKTARYTĘ TIKĖTIS, BAIGIU NUSIPERGYVENT verysad.gif verysad.gif verysad.gif
P.S čia pastebėjimas toks mamytėms, kurios spėliojat kas jusu vaikiukui. NUNEŠKIT TIRT KAKUTY IR BUS RAMIAU, VIEN IŠ SPALVOS IR GLEIVIŲ NENUSTATYSIT, iš patirties sakau. 4u.gif
Atsakyti
Gal gali pasakyti kur tu tyreisi dėl stafilokoko ir kiek kainavo tyrimas, nes mano mažylis irgi kakoja žaliai, su gleivėm verysad.gif . (aš kaip suprantu tu tyreisi Klaipėdoje g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gitka @ 2007 09 11, 13:53)
Gal gali pasakyti kur tu tyreisi dėl stafilokoko ir kiek kainavo tyrimas, nes mano mažylis irgi kakoja žaliai, su gleivėm verysad.gif . (aš kaip suprantu tu tyreisi Klaipėdoje g.gif )

Pasakiau gydytojai, apie mūsų problemytes, ji parašė siuntimą nuvežti kaki i vaikų ligoninę. ten nuvažiuoji , iduoda specialę sterilę kolbą tyrimui, sumoki 10 lt. tyrimą reikia pristatyti per parą, nuo to laiko kai vaikiukas pakakojo, ir viskas. Sėkmės, neatrasti bjaurybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 09 11, 23:45)
Pasakiau gydytojai, apie mūsų problemytes, ji parašė siuntimą nuvežti kaki i vaikų ligoninę. ten nuvažiuoji , iduoda specialę sterilę kolbą tyrimui, sumoki 10 lt. tyrimą reikia pristatyti per parą, nuo to laiko kai vaikiukas pakakojo, ir viskas. Sėkmės, neatrasti bjaurybės  4u.gif

mes 4 men maziui radom kakuty au.stafilokoka 9darem savo iniciatyva),bet rado tik pavienes kolonijas ,todel daktare skyre gerti tik gerasiais bakterijas.neuzilgo vel zadu pakartoti tyrima.
Atsakyti
Taigi nuėjom pas daktarytę į ligoninę ji mūsų nesiuntė tik prirašė geriamo antibijotiko HICONCIL, nes kitiems bakterija atspari. sakė pagersit 7 dienas ir praeis g.gif , na kad taip praeis greit, aš nelabai tikiu, dar geriam gefilus po 2 kap dienoj, ar ne per daug doh.gif nežinau, nes klausiau, sako na galit gerti...ir po 2. na vat teks su ta bakterija pagyventi, bet mane neramina klausimas AR KAIP NORS DEZINFEKAVOT SAVO NAMUS, VAIKO RŪBELIUS , KAS TURĖJO ŠIA "DOVANĖLĘ", nes klausiau gyd., sakė kad nereikia. na aš galvoju pavirinti mergytės drabužėlius ir patalynę, nors visų tikrai virinti negalima, AR NEBUS BEREIKALINGAS DARBAS ??? , nes juk nežinosi, kur ta bacila nutūpė, ant mūsų rūbų, baldų, vaiko megztų drabužiukų ir kostiumėlių, kurių virinti negalima g.gif . Būtų malonu, kad parašytumėt, ar darėte KA NORS ĮPATINGAI KITAIP, kad išvenkt tos bacilos ir greičiau pagyt??????? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Turėjom ir mes auksinį. Ir tebeturim turbūt. Po antibiotikų kurso tiesiog pasidarė atsparus tiems antibiotikams:( Pasitarėm su gydytoja ir nusprendėm, kad kadangi mažius auga labai gerai, tai daugiau nebenuodysim antibiotikais, o leisim išaugt tą zarazą. Taigi geriam gerąsias bakterijas. Manau, tas vienas kursas antibiotikų irgi buvo klaida... Bet kas gali žinot-darai taip, kaip tuo metu geriau atrodo. Taigi, išvada-prieš duodant antibiotiką reikia labai gerai pagalvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 09 11, 23:45)
Pasakiau gydytojai, apie mūsų problemytes, ji parašė siuntimą nuvežti kaki i vaikų ligoninę. ten nuvažiuoji , iduoda specialę sterilę kolbą tyrimui, sumoki 10 lt. tyrimą reikia pristatyti per parą, nuo to laiko kai vaikiukas pakakojo, ir viskas. Sėkmės, neatrasti bjaurybės  4u.gif

Didelis ačiū už informaciją 4u.gif , reiks ir mums išsitirt. tikiuos neatrasim tos bjaurybės.
Atsakyti
QUOTE(vixva @ 2007 09 12, 16:08)
Turėjom ir mes auksinį. Ir tebeturim turbūt. Po antibiotikų kurso tiesiog pasidarė atsparus tiems antibiotikams:( Pasitarėm su gydytoja ir nusprendėm, kad kadangi mažius auga labai gerai, tai daugiau nebenuodysim antibiotikais, o leisim išaugt tą zarazą. Taigi geriam gerąsias bakterijas. Manau, tas vienas kursas antibiotikų irgi buvo klaida... Bet kas gali žinot-darai taip, kaip tuo metu geriau atrodo. Taigi, išvada-prieš duodant antibiotiką reikia labai gerai pagalvot g.gif

Ar kaip nors dezinfekavot namus, vaiko rūbelius ????
Atsakyti