Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

QUOTE(Pija2 @ 2007 03 02, 12:10)

Bet maziukas pradejo nebeimti buteliuko. Nors siek tiek dar gauna ir kruties. Mano pienuko paciulpia, o jau 4 dienos kaip buteliuka kategoriskai atsisako imti. Pyksta, spjauna, bet valgyt lyg ir nori. Gal kaltos bakterijos, nes mes jas i pienuka berem, o gefilus pienuku uzpylem? Gal jam asocijuojasi su blogu skoniu? Gal kam nors taip buvo?

Nemanau, kad del bakteriju blogas pieno skonis, nes mes tas bakterijas duodam tik sumaiše su virintu vandeniu. ir suvalgo jas. bifolaka tai netgi labai mėgsta, o gefilusa is pradžių spjaudavo, raukydavosi, o dabar priprato - valgo ir ji.
beje, o kai gefilus užpildavom pienu, tai visai jokiu problemu nebuvo sumaitinti.
todel esu isitikinusi, kad buteliuko neima del kitos priežasties ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytutė @ 2007 02 27, 16:13)
Geriau neieškokit vaikui ligų ir gerkit bakterijas.

Keistas tas pasisakymas - neiškokit ligu... Niekas ju ir neiesko. man buvo svarbu tik tai, ar stafilokokas gali sukelti skausmus, o del to ir vaiko neramuma. unsure.gif
O bakterijas ir taip geriame. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sauja: 18 kovo 2007 - 00:39
Negali 4u.gif Nes tai kuo normaliausias žarnyno gyventojas. Svarbiau yra pati disbiozė.
Atsakyti
[quote=Sauja,2007 03 18, 01:38]
Nemanau, kad del bakteriju blogas pieno skonis, nes mes tas bakterijas duodam tik sumaiše su virintu vandeniu. ir suvalgo jas. bifolaka tai netgi labai mėgsta, o gefilusa is pradžių spjaudavo, raukydavosi, o dabar priprato - valgo ir ji.
beje, o kai gefilus užpildavom pienu, tai visai jokiu problemu nebuvo sumaitinti.
todel esu isitikinusi, kad buteliuko neima del kitos priežasties ax.gif

Kelias dienas nedavem Gefilus ir sunelis pradejo po truputi ragauti buteliuka su pienuku, po savaites vel sudavem Gefilus, bet jau su arbatyte ir vel nebevalge pienuko is buteliuko. Nu nezinau ar cia sutapimas, bet tas Gefilus tikrai neskanus. Dabar duodam Linex, tai valgo viska. smile.gif Net buvom pas gydytoja, ji irgi paaiskino, kad betkoki vaista negalima uzpilti pienuku, nes kaikurie vaikuciai gali jo tiesiog paskui nebeimti.
Atsakyti
QUOTE(Pija2 @ 2007 03 21, 17:41)

Kelias dienas nedavem Gefilus ir sunelis pradejo po truputi ragauti buteliuka su pienuku, po savaites vel sudavem Gefilus, bet jau su arbatyte ir vel nebevalge pienuko is buteliuko. Nu nezinau ar cia sutapimas, bet tas Gefilus tikrai neskanus. Dabar duodam Linex, tai valgo viska.  smile.gif  Net buvom pas gydytoja, ji irgi paaiskino, kad betkoki vaista negalima uzpilti pienuku, nes kaikurie vaikuciai gali jo tiesiog paskui nebeimti.

Ar esi tikra, kad bent kiek Linex į skranduką papuola, nes Linex tokia plėvele ant skysčio paviršiaus plaukioja ir netirpsta. Mes skaniausiai Bifolac gėrėm, man jis labiausiai patiko, dabar LactoSeven duodu, bet reik tabletę sutrint.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2007 03 21, 20:36)
Ar esi tikra, kad bent kiek Linex į skranduką papuola, nes Linex tokia plėvele ant skysčio paviršiaus plaukioja ir netirpsta. Mes skaniausiai Bifolac gėrėm, man jis labiausiai patiko, dabar LactoSeven duodu, bet reik tabletę sutrint.

Kaip, Gemini, Jūsų AS? Mums poliklinikoj darė tyrimus - sako, kad jau nieko blogo nerado thumbup.gif bet mažutis ne visada gražiai tuštinasi...
Girdėjau, kad toje poliklinikoj ne visada tikslūs tie tyrimai būna...g.gif Nesinori tikėti - norisi galvoti, kad jau pasveikome...
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(Sauja @ 2007 03 28, 21:45)
Kaip, Gemini, Jūsų AS? Mums poliklinikoj darė tyrimus - sako, kad jau nieko blogo nerado  thumbup.gif  bet mažutis ne visada gražiai tuštinasi...
Girdėjau, kad toje poliklinikoj ne visada tikslūs tie tyrimai būna...g.gif  Nesinori tikėti - norisi galvoti, kad jau pasveikome...

3-ią kartą kai darėm pasėlį - vėl tas pats doh.gif Bet vakar buvom pas gastroenterologę, tai ji pareiškė, kad nesvaigčiau dėl to AS, nes jį turi VISI. Ir "jei kvaila laborantė jų rado daug ir parašė tokią išvadą, tai tik per savo kvailumą" blink.gif Pasijutau ir aš tos "kvailos laborantės" vietoj... Nežinau, geriam toliau LactoSeven, gal bandysiu Gefilus, nes jas gastroenterologė rekomendavo. Ir sakė, kad pilvo skausmai ir neramumas neturi nieko bendro su AS. Man liepė neieškoti ligų, nes vaikas er 3 mėn. svorį padvigubino, tai kas link virškinimo sistemos, ji tikrai sveika. Vienintelis dalykas, tai liepė vandeninį vitaminą D aliejiniu keist g.gif
O tuštinamės dabar normaliai kartą paroj, bet laaaabai skystai ir su rūgsčiu kvapeliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2007 03 29, 08:50)
Labukas  4u.gif

3-ią kartą kai darėm pasėlį - vėl tas pats  doh.gif Bet vakar buvom pas gastroenterologę, tai ji pareiškė, kad nesvaigčiau dėl to AS, nes jį turi VISI. Ir "jei kvaila laborantė jų rado daug ir parašė tokią išvadą, tai tik per savo kvailumą"  blink.gif Pasijutau ir aš tos "kvailos laborantės" vietoj... Nežinau, geriam toliau LactoSeven, gal bandysiu Gefilus, nes jas gastroenterologė rekomendavo. Ir sakė, kad pilvo skausmai ir neramumas neturi nieko bendro su AS. Man liepė neieškoti ligų, nes vaikas er 3 mėn. svorį padvigubino, tai kas link virškinimo sistemos, ji tikrai sveika. Vienintelis dalykas, tai liepė vandeninį vitaminą D aliejiniu keist  g.gif
O tuštinamės dabar normaliai kartą paroj, bet laaaabai skystai ir su rūgsčiu kvapeliu  verysad.gif

Na švelniai tariant keistoka ta jūsų gastroenterologė... Aš irgi girdėjau, kad AS gali turėti visi, bet yra tam tikros ribos, kiek gali būti tų blogųjų bakteriju...
Mums tai be jokių pamastymų užrašė diagnozę - žarnyno infekcija - ir viskas unsure.gif
ir dar sakė, kad po to, kai AS išnyksta, žarnyno veikla normalizuojasi tik po 5 mėn....
Bet dabar matau, kad blogiausia tai, kad kiek daktarų, tiek nuomonių, o pacientas taip ir lieka nežinioje - kas ir kaip ten yra iš tikrųjų .... verysad.gif
Atsakyti
Teisingai ta gastroenterologė sako. Tik jei eidami į laboratoriją užrašot, kad ieškotų AS, tai jį jum būtinai užrašys, kad rado. O jei ne, tai jokia normali laboratorija neatiduotų AS kaip patogeno iš žarnyno.
Atsakyti
QUOTE(Sauja @ 2007 03 29, 11:07)
Na švelniai tariant keistoka ta jūsų gastroenterologė... Aš irgi girdėjau, kad AS gali turėti visi, bet yra tam tikros ribos, kiek gali būti tų blogųjų bakteriju...
Mums tai be jokių pamastymų užrašė diagnozę - žarnyno infekcija - ir viskas  unsure.gif
ir dar sakė, kad po to, kai AS išnyksta, žarnyno veikla normalizuojasi tik po 5 mėn.... 
Bet dabar matau, kad blogiausia tai, kad kiek daktarų, tiek nuomonių, o pacientas taip ir lieka nežinioje - kas ir kaip ten yra iš tikrųjų ....  verysad.gif

Tai vat, kad likau nesupratus g.gif Jei dukriukas jaustųsi gerai ir tuštinstusi normaliai, tikrai nesukčiau galvos, bet kad ir antibiotikų 2 gydytojai liepė duot, ir gerasias bakterijas geriam 3-ias mėnuo g.gif Kitam vaikiukui kita gastroenterologė radus AS, suvertė jam visą bėda, taip kad žinok žmogau... Laboratorijoj mums sakė, kad kolonija didelė, bet ne tiek, kad antibiotikų reikėtų, bet faktas, kad nemažėja.
Atsakyti
Sveikos,

Jau rasiau kitoje temoje, kad mano sunelis 4 men, pradejo nebeimti buteliuko, nes bakterijas pieneliu uzpylinejom. Dabar jam 5 men, pieneli geria, bet labai prastai. Suvalgo vos 100 gr per karta. Gydytoja aiskina, kad cia kaltas AS. Sako, buna, kad vaikuciai praranda apetita, reikia laiko ir kantrybes. Bet is kur ta kantrybe, kai vaikas nevalgo. Musu valgymas uzsitesia iki valandos. verysad.gif
Beja mums ta zarnyna teikesi istirti irgi tik po 3 men, nors mynem takus pas gydytojus...
Atsakyti
QUOTE(Pija2 @ 2007 03 31, 22:21)
Sveikos,

Jau rasiau kitoje temoje, kad mano sunelis 4 men, pradejo nebeimti buteliuko, nes bakterijas pieneliu uzpylinejom. Dabar jam 5 men, pieneli geria, bet labai prastai. Suvalgo vos 100 gr per karta. Gydytoja aiskina, kad cia kaltas AS. Sako, buna, kad vaikuciai praranda apetita, reikia laiko ir kantrybes. Bet is kur ta kantrybe, kai vaikas nevalgo. Musu valgymas uzsitesia iki valandos.  verysad.gif
Beja mums ta zarnyna teikesi istirti irgi tik po 3 men, nors mynem takus pas gydytojus...

Mums rado stafilakoka,ne auksini,ir labai nedaug,bet jei tik nustuoju kuri laika duot geruju bakteriju,iskart apetitas sumazeja doh.gif ,pradedu vel i maista milteliu iberinet,apetitas pasidaro thumbup.gif jau antra diena. Net keista blink.gif
Atsakyti
o tai kaip tą stafilokoką nustato, kokį tyrimą atlieka? g.gif
Atsakyti