Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

QUOTE(Gemini @ 2007 02 07, 15:55)
Gali ir gali ilgai sirgti.

Pati apie tai nesusimasciau, bet kolegos uzsimine, tai bandau ieskot informacijos.
Anksciau tik paauglysteje turejau problemu su veido oda. Pries du menesius issioperavau is kruties fibroadenoma ir po operacijos praejus savaitei spuogai pradejo dygt vienas po kito. Net kosmetologes valymai nepadeda. Kazin kraujo tyrimai parodytu ka nors?
Atsakyti
Mes taip pat turime tą bjaurybę- AS. Kai mažyliui buvo 1 mėn. sužinojome visai atsitiktinai. Ir nuo to laiko iki pat dabar su pertraukomis geriame bakterijas, kai pradėjo valgyti koše galvojau kad viskas susitvarkė, tai neseniai pasidarėme tyrimą unsure.gif unsure.gif unsure.gif ir vėl tas pats, rado auksinio staf. ir kas keiščiausia, kad gerųjų bakterijų visai nėra. Aš maniau kad gerosios bakterijos turi padėti, bet deja. Pediatrė liepė toliau gerti Bifolac.
Norėjau paklausti mamų kurios augina vaikus su AS panašaus amžiaus kaip ir mes (MUMS BEVEIK 7mėn.), kokį papildomą maistą dar duodate savo mažyliams, nes kiek žinau tokiems vaikiukams negalima cukraus, bei daug angliavandenių(ne natūralių, pagamintų pramoniniu būdu). Ar geriate sultis, ar nepučia pilvuko ir t.t.
Gal kam taip pat rūpi tai.
IKI
unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(flintas @ 2007 02 07, 19:18)
Mes taip pat turime tą bjaurybę- AS. Kai mažyliui buvo 1 mėn. sužinojome visai atsitiktinai. Ir nuo to laiko iki pat dabar su pertraukomis geriame bakterijas, kai pradėjo valgyti koše galvojau kad viskas susitvarkė, tai neseniai pasidarėme tyrimą unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif ir vėl tas pats, rado auksinio staf. ir kas keiščiausia, kad gerųjų bakterijų visai nėra. Aš maniau kad gerosios bakterijos turi padėti, bet deja. Pediatrė liepė toliau gerti Bifolac.
Norėjau paklausti mamų kurios augina vaikus su AS panašaus amžiaus kaip ir mes (MUMS BEVEIK 7mėn.), kokį papildomą maistą dar duodate savo mažyliams, nes kiek žinau tokiems vaikiukams negalima cukraus, bei daug angliavandenių(ne natūralių, pagamintų pramoniniu būdu). Ar geriate sultis, ar nepučia pilvuko ir t.t.
Gal kam taip pat rūpi tai.
IKI
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Turim AS,bet apie joki ypatinga maistą gydytoja nieko nesake g.gif valgom viska ir sultis geriam,ir ivairias koses ragaujam-pilvuko jau nebepucia..as ne pati maitinau,tai panaudojau tam tikra misinuka (lemolac) tai visi putimai baigesi..dabar ruosiames tyrima del bakteriju balanso daryt,ziuresim kas ten pas mus gyvena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2007 02 12, 23:02)
:
Na aš susitaikiau su esama padėtimi. Kas daugiau belieka. Stengiuos neužsiciklinti ant AS, duodu kasdien LactoSeven po tabletę, kakoja dabar kaip ir mažiau, grūdelių daug, tik vat kad tyrimai buvo blogi, bet dabar nebeskubu kitų darytis, nes per daug į juos vilčių buvo įdėta, o gavos šnipštas. Pilvuko skausmai gana stiprūs būna, bet gal vis tik AS niekuo dėtas.

Norėjau paklaust "kolegių", ar laikotės kažkokių ypatingų higienos reikalavimų, gal drabužėlius virinat? Nes aš apie rankų plovimą net nešneku, o greit bijosiu rankenas liesti doh.gif

o kaip jus suduodate ta Lactoseven tablete?? as tai pati geriu ta lactoseven ir, kadangi maitinu MP, tai tikiuosi, kad ir maziukas gauna kazkiek, na nežinau, ar gauna, bet gastroenterologas sake, kad gerai darau
pridavem kakuti mikrobiologiniam tyrimui, bet atsakymas bus turbut tik kita savaite. neturiu dideliu vilciu, kad bus geru naujienu, na bet gal bent bus sumažeje to AS...

del hiegienos pati gydytoja tai nieko nesake, bet mikrobiologijos laboratorijoje sake, kad AS bakterijos zusta prie 70 ar tai 80 laipsniu temperaturos, todel drabuzius nuo to laiko pradejome skalbti 90 laipsniu temperaturoje, na rankas tai ir anksčiau plaudavom itin dažnai - jau net MB pradejo naudoti ranku krema nuo to, kad rankos suskirdo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauja @ 2007 02 13, 21:08)
o kaip jus suduodate ta Lactoseven tablete?? as tai pati geriu ta lactoseven ir, kadangi maitinu MP, tai tikiuosi, kad ir maziukas gauna kazkiek, na nežinau, ar gauna, bet gastroenterologas sake, kad gerai darau
pridavem kakuti mikrobiologiniam tyrimui, bet atsakymas bus turbut tik kita savaite. neturiu dideliu vilciu, kad bus geru naujienu, na bet gal bent bus sumažeje to AS...

del hiegienos pati gydytoja tai nieko nesake, bet mikrobiologijos laboratorijoje sake, kad AS bakterijos zusta prie 70 ar tai 80 laipsniu temperaturos, todel drabuzius nuo to laiko pradejome skalbti 90 laipsniu temperaturoje, na rankas tai ir anksčiau plaudavom itin dažnai - jau net MB pradejo naudoti ranku krema nuo to, kad rankos suskirdo...  doh.gif

Strinu ir su virintu vandenuku suduodu. Ir pati geriu po 2 tabletes. O dėl rūbų klausiu gydytojos, ar reikia juos taip karųtai skabt.
Atsakyti
sūnui jau 8 mėn. Nuo gimimo turim žarnyne stafilokoką labai vargome kakulis buvo su gleivėm ir lyg su oro burbuliukais patoviai gerėm gerasias bakterijas. geriausiai mums padėjo linex kapsulės su vandenuku sumaišydavau ir išgerdavo. Pilvukas dar ir dabar jautresnis turim problemyčių bet jau ne betaip kaip anksčiau rėkdavo vakarais kaip skerdžiamas
Atsakyti
Ir klebsiela, ir stafilokokas yra normalūs žarnyno gyventojai.
Atsakyti
QUOTE(aseni77 @ 2007 02 19, 18:42)
sūnui jau 8 mėn. Nuo gimimo turim žarnyne stafilokoką labai vargome kakulis buvo su gleivėm ir lyg su oro burbuliukais patoviai gerėm gerasias bakterijas. geriausiai mums padėjo linex kapsulės su vandenuku sumaišydavau ir išgerdavo. Pilvukas dar ir dabar jautresnis turim problemyčių bet jau ne betaip kaip anksčiau rėkdavo vakarais kaip skerdžiamas

pas mus taip pat vakarais dažnai būna ašarų, bet aš jas "nurašau", kad tai dėl visos dienos nuovargio... blush2.gif
noriu paklausti, gal žinote, kaip stafilokokas gali įtakoti vakarinius verkimus? ar jis sukelia skausmą? kaip tuomet jį malšinti?
pasidalinkit, ką žinote... ax.gif
Atsakyti
Nieko tas stafilokokas nesukelia. Sukelia tik apsinuodijimas stafilokoko toksinais per maistą. Tik tokie lėliukai negauna jokio papilodomo maisto. O vaikai ir taip verkia dėl pilvo ir ne tik, tai visai normalu, mano vaikas bliovė visus tris mėnesius. Ir viduriavo gausiai, nes disbiozė buvo, po to dantys dygo. Geriau neieškokit vaikui ligų ir gerkit bakterijas.
Atsakyti
Sveikos,

Pas mus irgi rado AS. Maziukui 4 men, bet jis matyt ten tupi nuo gimimo, nes mes gausiai atpylinejam, tustinasi tik su klizmute, jau beveik menesi geriam bifolac miltukus ir 5 dienas Gefilus. Bet maziukas pradejo nebeimti buteliuko. Nors siek tiek dar gauna ir kruties. Mano pienuko paciulpia, o jau 4 dienos kaip buteliuka kategoriskai atsisako imti. Pyksta, spjauna, bet valgyt lyg ir nori. Gal kaltos bakterijos, nes mes jas i pienuka berem, o gefilus pienuku uzpylem? Gal jam asocijuojasi su blogu skoniu? Gal kam nors taip buvo?
Atsakyti
NEseniai mums diagnozavo zarnyno auksini stafilakoka. Tai dabar geriam gerasias bakterijas , zarnyno fermenta. PAstebejau, kad mano mazylis zymiai maziau valgo, o as ziauriai pergyvenu. Jei anksciau per pietus suvalgydavo visa 220 g Hipp megtamos kosele, mano virtos siek tiek maziau ax.gif -tai dabar Hipp kosele suvalgo (sukisu) puse ir tai dainuodama ir visokias grimasas metydama, o mano maisto isvis neima i burna. Ryte ir vakare siek tiek geriau , nes valgo kudikiskas pieniskas koseles-tai kol kas jas valgo, bet ir ne taip noriai kaip anksciau. Apie ,,musu" maista tai nei kalba neina isvis neima nieko i burna. NEisivaizduoju ar cia gali taip paveikti tas stafilakokas, o gal gerosios bakterijos (bifoval) duoda sotumo jausma? Mamytes, gal jums tai buvo nutike, prasau patarkite ka daryti
Atsakyti
Mieloji verysad.gif ,
Mano 3,5 men suneliui siandien taip pat diagnozavo auksini stafilokoka. Jau antra savaite vaikas praktiskai nieko nevalgo, kiste sukisu 50 ml MP. Taip pat nuo 2 gyvenimo savaites kakojo zaliai ir visi daktarai tik ranka numodavo (sake del mano maitinimosi, mat maitinu MP) Taigi visi gydytojai tik peciais guzciojo ir liepe laukti. Kol pati privaciai neissityriau. Dieve, tie Lietuvos gydytojai...eilini karta jais nusivyliau. verysad.gif
Atsakyti