Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

Mano mažius irgi turėjo stafilokoką(gimdymo namuose pasigavom), tai jam buvo laaaabai laisvi viduriai,žalsvos spalvos,tuštindavosi ypatingai daug.
Jei labai nerimauji nuvažiuok į labaratoją Tilto g (tel 2312361).Tyrimas kainuoja, berods 40 lt, siuntimo nereikia). smile.gif
Atsakyti
Antakalny, salia kraujo perpylimo stoties irgi tiria del stafilokoko , kainuoja 14 litu
Atsakyti
Maniskis nuo pat gimimo labai dažnai tuštinasi. Nespėju pampersų keisti sad.gif
Gydytoja buvo prirašiusi gerųjų bakterijų - nieko nepadėjo. Pilvuką jam irgi vis skauda. Aš jau pradėjau bijot kad ir pas mus kokio stafilokoko nebūtų. Bet kodėl gydytoja nesiūlė išsitirt?
Aš girdėjau kad mažiukų nuo stafilokoko niekaip negydo - tiesiog jis pats turi išsivalyti iš organizmo. Ar čia teisybė? Westa, kaip jūs gydėtės?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2004 10 15, 15:44)
Musu pozymiai buvo - traiskanojancios akys, pulingi spuogeliai ant kaktos ir viduriukai laisvi dry.gif  dry.gif  dry.gif

ohmy.gif blink.gif mažiukei beveik mėnuo, vakar pastebėjom ant pakaušiuko baltą nemažą kaip pūlinį spuogą, aplink truputį paraudę, daugiau tokių nėra, kaip gydyti, kas čia gali būti, ar tai ne koks nors stafilokokas?
Dėl viduriukų tai nesuprasi...
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2005 01 02, 11:06)
ohmy.gif  blink.gif mažiukei beveik mėnuo, vakar pastebėjom ant pakaušiuko baltą nemažą kaip pūlinį spuogą, aplink truputį paraudę, daugiau tokių nėra, kaip gydyti, kas čia gali būti, ar tai ne koks nors stafilokokas?
Dėl viduriukų tai nesuprasi...

Maniškiui irgi pora kartų toks spuogiukas buvo atsiradęs. Mums daktarė sakė, kad čia šiaip organizmas valosi ir viskas. Paimk ausų krapštuką (tą, kur su vatos tamponėliu), sumirkyk į spiritą ir tą baltą viršunėlę spuogiuko su tuo tamponėliu perbrauk - ta balta viršunėlė nusiims (stipriai grandyti nereikia, bet pabraukus tikrai lengvai ta viršunėlė nusiima). Po to patepk kalio permanganatu. Vat ir viskas smile.gif
Atsakyti
stafilokoko bakterija gyvena zarnyne, nosyje/gerkleje , sukelia ivairius pulinius spuogus , siaip ji normali organizme gyvenanti bakterija ir jeigu ji ne per daug isplitusi antibiotiku neprireikia . Gaila bet mes ju gavom sad.gif , padarius tyrimus rado zarnyne ir ilgai negyjancioj bambutej ,musu palatos kaimynas ju gavo del puligo spuogo ant slaunies. Paskutini kart kai buvom ligononej , gydytoja pasake , jeigu vaikas jauciasi gerai ir neviduriuoja 15 kartu per para i ligonine nera reikalo vaziuoti . Pagrindinis vaistas - gerosios zarnyno bakterijos Gefilus , Linex, Jogurto kapsules. Labai bijoti stafilokoko nereikia , bet isitirti manau butina smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Mes is gimdymo namu parsivezem auksini stafilokoka, kaip parode paselis, deja atsparu antibiotikams.... mad.gif Vaikas viduriuoja ir atpylineja. Gydymas paskirtas kaip ir visiems stafilokoko turetojams -geriam linexa ir tiek. Ar galit pasidalinti patirtim, per kiek laiko ishsigydet, kokiu dar gydymosi budu emetes ir t.t.
Atsakyti
Ir mums taip buvo iki kokio 3 men, isgerem 3kursus antibijotiku (deja, kad gerem, nes musu daktare seno kirpimo:( )ir nieko geriau, praeidavo tik trumpam. Vis nesiliovem pas daktarus lakstyt. Kol issiunte i klaipeda, o ten daktare pediatre pasake mums, kad maziau jaudintumemes, kad visas pasulis sunerimes ir nezino kaip su ta disbakterioze kovot, sake zindyt, zindyt, zindyt ir nesinervint ir laukt pirmos koses. Ir musiske atpylinedavo, ir zaliai viduriuodavo, ir jogurta ir gefilus ir linexa kaitaliojom. Gal sutapimas, bet kai nustojom del to pergyventi tai ir tas velnias pasitrauke, sulaukem tos koses ir nebesiskundziam. Sekmes:)
Atsakyti
Galvojau patarsiu Atakapai, bet žiūriu nendrelė mano mintis išdėsčius, pralenkė mane blink.gif Mes turėjom šitą bėdą, turėjom didžiuuuulę bėdą su tuštinimusi, per visą kambarį šaudavo žalia masė, o mažytė klykdavo iki pamėlynavimo... unsure.gif Mes gulėjom Klaipėdos infekc. ligoninėj, pas gyd. Šaknienę, esu dėkinga jai, ji buvo ir mažosios gelbėtoja ir mano psichologė. Antibiotikų mums irgi neskyrė, gydėmės LINEX ir pankreatinu.Dabar net nepamenu gerai, bet berods 6 mėnesių būdamos jau pamiršom tą bėdą...Sėkmės, nepergyvenk labai,viskas susitvarkys...
Atsakyti
Žalios išmatos, labai neaiškios konsistencijos, pavieniai spuogeliai, pūlingi. vaikutis dažnai atpylinėja. Mums buvo tik vienas požymis- negražios išmatėlės, daktarė ramino,kad tai nuo mano suvalgyto maisto (maitinau savo pienu). O ligoninėj mes atsidūrėm po to, kai dukrytė valandą nesustodama klykė, atėjus dakatrė "pastatė" diagnozę- meningitas fear.gif Nuvažiavę i infekcinę ir sužinoję,kad tai stafilokokas, nurimom, tai VISO LABO tebuvo stafilokokas...
Atsakyti
QUOTE(Liulia* @ 2005 01 17, 16:36)
Žalios išmatos, labai neaiškios konsistencijos, pavieniai spuogeliai, pūlingi. vaikutis dažnai atpylinėja. Mums buvo tik vienas požymis- negražios išmatėlės, daktarė ramino,kad tai nuo mano suvalgyto maisto (maitinau savo pienu). O ligoninėj mes atsidūrėm po to, kai dukrytė valandą nesustodama klykė, atėjus dakatrė "pastatė" diagnozę- meningitas  fear.gif Nuvažiavę i infekcinę ir sužinoję,kad tai stafilokokas, nurimom, tai VISO LABO tebuvo stafilokokas...

Nes matai, ka tik savaite sirgome su laaabai zaliais kakukais, labai skystasi, bet as kaip nelinkusi panikuoti mama, tai issigydeme patys, su jogurt tabletemis, bet duodavau tikrai nemazai, melyniu jogurtu, spaskupreliu...Paklausiau del kito, mano drauges berniukui nustate auksini stafilokoka ir pasake, kad ji pasigauti galima tik vandenyje, tai man buvo kazkaip keista....Nes faktiskai berniukas us ausies turejo tokia zaizdele, tai atseit per ja, atseit baseine, o baseine buvo paskutini karta ana pavasari, pasigavo ta AS, smile.gif), bet nei viduriavo, nei bere, tieisog pakylo labai smarkiai temp., ir labai vangus buvo...
Atsakyti
Aciu uz patarimus, num iki 6 men liko mazdaug 4 menesiukai, gal kaip nors ishlauksim, nes jauciames gerai, priaugam daug svorio tai gal viskas gerai.
Siaip auksinis stafilokokas bent jau mano vaikui pasireishkia tiesiog viduriavimu, kartais zalsvu,kartais ne, ir kartais gleiviu pasirodo ir tiek. Seip jauciasi gerai, atpylineja siek tiek. O apsikrest galima visur...Mes tai ligoninej sita bruduka pasigavom, hospitalinis,,, cry.gif
Atsakyti