Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

QUOTE(Svelnute @ 2007 01 26, 22:16)
Mamos, kova su visais pilveliu negerumais mums jau praeitas etapas!
Irgi gydemes Bifolac milteliais, o kadangi buvau nugirdusi ganda, kad tuos vaistukus zada isimti is prekybos, tai truputeli persistengiau ir uzsipirkau daugiau negu mums reikejo. Turiu dvi nepraimtas pakuotes ir viena pakeli Bifolac'o. Vaistukai galioja iki 2007-11. Jei kam nors reiketu siu vaistu, rasykit i AZ. Susitarism  4u.gif

Miltelius iš tiesų sunku gauti doh.gif Bet mes pabaigsim pakuotę, ir bandysim pasėlį priduot, tikiuos daugiau nebereikės.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2007 01 27, 00:45)
Miltelius iš tiesų sunku gauti  doh.gif Bet mes pabaigsim pakuotę, ir bandysim pasėlį priduot, tikiuos daugiau nebereikės.

Linkiu, kad ir jums daugiau nebereiketu jokiu vaistuku! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 26, 22:10)
tai gal musu geriamas jogurto bakterijas reiketu keisti i Bifolac ? ? ?  unsure.gif

gal gydytojo paklauskit? ar užduokit jam menamą klausimą ax.gif
Atsakyti
Na gavom naujo pasėlio rezultatus. Deja... Tačiau patarė neduot antibiotikų, nes nėra taip jau tragiškai viskas, turi užtekt bakterijų. O MB pasakė, jei dar kartą pamatys jį ten, paims iš jo pasėlį ir tikrai ras AS lotuliukas.gif Liepė man nesinervint ir gerai maitintis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Svelnute @ 2007 01 27, 10:47)
Linkiu, kad ir jums daugiau nebereiketu jokiu vaistuku!  4u.gif

Gaila, kad tu Vilniuj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2007 02 05, 14:01)
Na gavom naujo pasėlio rezultatus. Deja... Tačiau patarė neduot antibiotikų, nes nėra taip jau tragiškai viskas, turi užtekt bakterijų. O MB pasakė, jei dar kartą pamatys jį ten, paims iš jo pasėlį ir tikrai ras AS  lotuliukas.gif Liepė man nesinervint ir gerai maitintis  ax.gif

Gaila, kad nepadėjo jums antibiotikai verysad.gif o mes vis dar tebesigydome bakterijomis, bet jau man toks ispudis, kad situacija blogeja... unsure.gif nes maziukui beveik kasdien uzeina dideli pilvelio skausmai, o kakutis tai vien gleives.... blink.gif
Geriam bifolac ryte ir gefilus vakare, gal reikėtu padidinti doze? po kiek jums liepe gydytojai gerti geru bakteriju????

beje, gemini, iš ko TB žada imti paseli? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2007 02 05, 14:01)
Gaila, kad tu Vilniuj  verysad.gif

O kodel gaila? Nelabai s upratau, sorry doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svelnute @ 2007 02 07, 01:24)
O kodel gaila? Nelabai s upratau, sorry  doh.gif

Dėl Bifolac.
Papildyta:
QUOTE(Sauja @ 2007 02 06, 23:18)
Gaila, kad nepadėjo jums antibiotikai  verysad.gif o mes vis dar tebesigydome bakterijomis, bet jau man toks ispudis, kad situacija blogeja...  unsure.gif  nes maziukui beveik kasdien uzeina dideli pilvelio  skausmai, o kakutis tai vien gleives....  blink.gif
Geriam bifolac ryte ir gefilus vakare, gal reikėtu padidinti doze? po kiek jums liepe gydytojai gerti geru bakteriju????

beje, gemini, iš ko TB žada imti paseli?  tongue.gif

Nežinau lotuliukas.gif Matau ten vietoj išsiaiškins biggrin.gif
Mums pasakė, kad nėra taip daug to stafilokoko, tiesiog jos privalo atsparumą antibiotikams ištirti. Sakė tikrai negert antibiotikų. Mes geriam po 1 pokelį Bifolac per dieną, bet mano mergytė dar 2 mėnesių neturi, žiūrėsim ką pediatrė pasakys. O kakutis mūsų su grūdeliais jau, tik kad sunku pakakot jai, su ašarom, kai pirsteli atleidžia pilvuką. Ir pūčia dažnai, nepriklausomai nuo mano maisto verysad.gif
Atsakyti
Na va, pediatrė mums liepė griežtai laikytis higienos (na jei įmanoma dar dažiau rankas plauti, tai plausiu, nors šiiap jau nuo vandens rankos suskirdo doh.gif ), ir gerti Lacto Seven (čia įtariu asmeninį interesą, pvz. farmacininkų vizitą pas gydytoją), atseit jos geriau už Bifolac. Rūbelius norėjom atiduot giminaitei, bet patarė neduoti verysad.gif
Atsakyti
Na gal be reikalo gydytoją šališkumu apkaltinau, tikrai Lactoseven daugiau bakterijų turi, tik vat tabletes nuo 2 m. rašo, o mum 2 mėn. doh.gif Nors Bifolac irgi rašo, kad kūdikiams netinka g.gif
Atsakyti
Sveiki,
atsiprasau, jei ne viska perskaicius busiu ka nors praleidus, bet norejau paklaust, as auksinis stafilokokas buna tik vaikams, ar gali uzsikrest ir suauge?
Is anksto dekoju uz patarimus
Atsakyti
Gali ir gali ilgai sirgti.
Atsakyti
mes ir turim ta bjaurybe AS bet antibiotiku gydytoja liepe negert g.gif Vien tik bakterijas gerem 3 menesius....o nuo pilvuko putimo mums labai padejo Semper misinukas Lemolac thumbup.gif toks jausmas kad ir bakteriju balansa jis sutvarke,ir viduriuot nustojo ir kakutis tvarkingas pasidare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivune: 07 vasario 2007 - 17:17