QUOTE(flintas @ 2007 01 24, 13:59)
AŠ NORĖJAU PAKLAUSTI GAL KAS TIKRAI ŽINO, KUO
AUKSINIS STAFILAKOKAS SKIRIASI NUO
PAPRASTO
DĖKUI
Auksinis nuo paprasto skiriasi savo virulentiskumu ir toksigeniskumu.
Paprastas - yra naturali zarnyno flora, nepatogenine.
Auksinis - patogeninis, bet dar priklauso nuo zmogaus organizmo imuniteto, kaip jis ji blokuoja.
Taip, kad esant stafilokokui, nebutinai turi pasireiksti tokia pati klinika
Papildyta:
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 24, 12:35)
sveikinu su 3 menesiukais
pavydziu, nes tikiuosi,kad iki triju menesiu praeis ir mums visi spazmai
siandien nakti kelesi kas 1.5 val. o nuo 6.30 iki dabar vel buvo baisus verkimas
lyg ir snaudzia, pasidariau kavos ir laukiu kas bus.
as jau viska esu isbandzius - pilvuko masaza, pilvuko sildyma, guldyma ant pilvo, kojyciu vaziavima dviratuku, pratimus klubo sanariams, fena, espumizana, babinos tepaliuka pilvukui,pankolio arbata, viburkolio zvakutes, duju vamzdelius (vaistinei reik prasyt moterisku kateteriu)- nezinau ka dar daryt.
misinuko nesinori taip greit keisti. siek tiek palauksiu. nes minejau,kad tai jau trecias - pirmu (neatsimenu koks) mus pamaitino ligoninej, paskui buvo NAN1, dabar APTAMIL1.
Gemini, kaip jus laikotes?
Labutis. Labai tave gerai suprantu, nes ir man verkti norejosi
Taciau, kaip bebutu keista, labai svarbi visu vaistuku (nors visi jie, isskyrus espumizana yra homeopatiniai) davimo seka ir eiliskumas. Nenuleisk ranku
Ikiukas
Papildyta:
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 01 24, 15:07)
Auksinis nuo paprasto skiriasi savo virulentiskumu ir toksigeniskumu.
Paprastas - yra naturali zarnyno flora, nepatogenine.
Auksinis - patogeninis, bet dar priklauso nuo zmogaus organizmo imuniteto, kaip jis ji blokuoja.
Taip, kad esant stafilokokui, nebutinai turi pasireiksti tokia pati klinika
Papildyta:
Labutis. Labai tave gerai suprantu, nes ir man verkti norejosi
Taciau, kaip bebutu keista, labai svarbi visu vaistuku (nors visi jie, isskyrus espumizana yra homeopatiniai) davimo seka ir eiliskumas. Nenuleisk ranku
Ikiukas
O tai maisto tu ir nekeisk - tik pasiimk Aptamil low lactose