Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

QUOTE(Gemini @ 2007 01 23, 21:32)
O tai auksinuko kaip ir nematau  g.gif Staphylococcus aureus jis berods vadinasi. Mes tai konkrečiai jo ieškojome. Piene sakė patogenų nerasta, o dukrytės išmatose - gausiai stafilokokai apsigyvenę. Šiaip durnai, kai daraisi savo iniciatyva, nežinai nei ko ieškot, nei kur  doh.gif Tiek gerai, kad iš karto ir antibiotikams atsparumą nustatė neprašant, tik papildomai susimokėt reikėjo.

Va va, tas ir nervina, kad turi visko prasyti g.gif
Atsakyti
tai reik suprast kad pas mus nieko blogo nera?!
tik paprasciausia nuo ranku papuolus bakterija ?! g.gif

bet nuo ko tas nenurimstantis vaiko klykimas, stenejimas,raiciojimasis , nemiegas ? ? ? g.gif

akytese taip pat paprasta stafilokoko bakterija?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 23, 21:53)
tik paprasciausia nuo ranku  papuolus bakterija ?!  g.gif

bet nuo ko tas nenurimstantis vaiko klykimas, stenejimas,raiciojimasis , nemiegas ? ? ?  g.gif
akytese taip pat paprasta stafilokoko bakterija?!  g.gif

Na čia jau gydytoja turi pasakyt 4u.gif Jei nepasitiki šita, eik pas kitą. Aš pas 3 buvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2007 01 23, 20:57)
Na čia jau gydytoja turi pasakyt  4u.gif Jei nepasitiki šita, eik pas kitą. Aš pas 3 buvau  blush2.gif

As jau pas dvi buvau blush2.gif abi sako ta pati - gerti jogurto bakterijas ir laukti unsure.gif
lengva pasakyti - laukti, kai ne ju vaikas taip kankinasi doh.gif verysad.gif

o gal tikrai cia tik pilvo spazmai ?! bet nesitiki,kad taip gali buti,kad vaikas para negaletu uzmigt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 01 23, 21:44)
Va va, tas ir nervina, kad turi visko prasyti g.gif

Aš dažnai pagalvoju, o ką daryt toms, kurios neskaito knygų ir neturi interneto? doh.gif Juk pati turi ligų ieškot, nors ir neturiu tokio tikslo.
Papildyta:
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 23, 22:05)
As jau pas dvi buvau  blush2.gif  abi sako ta pati - gerti jogurto bakterijas ir laukti  unsure.gif
lengva pasakyti - laukti, kai ne ju vaikas taip kankinasi  doh.gif  verysad.gif

o gal tikrai cia tik pilvo spazmai ?! bet nesitiki,kad  taip gali buti,kad vaikas para negaletu uzmigt unsure.gif

Na 3 labai gražus skaičius mirksiukas.gif
Kiek čia skaičiau, dabar auksinuką gydo tik gerosiomis bakterijomis, antibiotikai tik išimtiniais atvejais. O su pilvo spazmais... Tai kažkas baisaus, bet šiandien ir masažuotoja atėjus tik kantrybės palinkėjo, nes ji 2 vaikus užauginus irgi vargo pati, jokie Espumisan nepadėjo verysad.gif Mes geriam Espumisan, bandėm Sab Simplex šiąnakt, bet nemačiau efekto, todėl vėl Espumisan geriam, nors naudos nematau. Tiesa, šiandien gerai miega (tfu tfu tfu), dėjau šilta merliuką, sau ant pilvo guldžiau, masažavau. Labai tikiuos, kad tai ne nuo AS.
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 23, 22:05)
As jau pas dvi buvau  blush2.gif  abi sako ta pati - gerti jogurto bakterijas ir laukti  unsure.gif
lengva pasakyti - laukti, kai ne ju vaikas taip kankinasi  doh.gif  verysad.gif

o gal tikrai cia tik pilvo spazmai ?! bet nesitiki,kad  taip gali buti,kad vaikas para negaletu uzmigt unsure.gif

Kaip tau sekas? Ar kas keiciasi i gera?
Papildyta:
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 23, 21:53)
tik paprasciausia nuo ranku  papuolus bakterija ?!  g.gif

bet nuo ko tas nenurimstantis vaiko klykimas, stenejimas,raiciojimasis , nemiegas ? ? ?  g.gif
akytese taip pat paprasta stafilokoko bakterija?!  g.gif

Lavista, pasistenk sekti nurodytu mano grafiku:) Kaip kada ka duoti. Ir teisingai Gemini parase, pamirsau - masazuok pilvuka. Dar senoveje mociutes taip darydavo - i linini maisiuka pakaitindavo rupios druskos ir dedavo ant pilvuko. Aisku, ziurek, kad nebutu per karsta.
Tu klausei, ar tik nuo pilvo vaikutis gali tiek nemiegoti. Gali! Mano, kol nesutvarkiau pilvelio rekordas buvo nuo 4ryto iki kitos dienos 5 ryto verysad.gif Ir tai, uzmigo 20 minuciu ir vel jubiliejinis koncertas doh.gif
Dar yra tokie duju vamzdeliai. Juos reikia kisti i iseinamaja anga. Taip pat padejo. Palengvina vaikuciams tustinimasi, net jei jie viduriuoja. Lengvina spazmus. Bet tuos vamzdelius turi tik ligonines. As po visas Vilniaus vaistines ieskojau - g.gif Negavau. Tai kai pas pazystama gydytoja paprasiau - atnese. Sake, kad ligoninese jie naudoja kudikeliams, kad lengviau butu.
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 01 24, 11:07)
Kaip tau sekas? Ar kas keiciasi i gera?

sveikinu su 3 menesiukais 4u.gif
pavydziu, nes tikiuosi,kad iki triju menesiu praeis ir mums visi spazmai rolleyes.gif

siandien nakti kelesi kas 1.5 val. o nuo 6.30 iki dabar vel buvo baisus verkimas verysad.gif lyg ir snaudzia, pasidariau kavos ir laukiu kas bus.

as jau viska esu isbandzius - pilvuko masaza, pilvuko sildyma, guldyma ant pilvo, kojyciu vaziavima dviratuku, pratimus klubo sanariams, fena, espumizana, babinos tepaliuka pilvukui,pankolio arbata, viburkolio zvakutes, duju vamzdelius (vaistinei reik prasyt moterisku kateteriu)- nezinau ka dar daryt.

misinuko nesinori taip greit keisti. siek tiek palauksiu. nes minejau,kad tai jau trecias - pirmu (neatsimenu koks) mus pamaitino ligoninej, paskui buvo NAN1, dabar APTAMIL1.

Gemini, kaip jus laikotes?
Atsakyti
AŠ NORĖJAU PAKLAUSTI GAL KAS TIKRAI ŽINO, KUO AUKSINIS STAFILAKOKAS SKIRIASI NUO PAPRASTO

DĖKUI
Atsakyti
QUOTE(flintas @ 2007 01 24, 13:59)
AŠ NORĖJAU PAKLAUSTI GAL KAS TIKRAI ŽINO, KUO AUKSINIS STAFILAKOKAS SKIRIASI NUO PAPRASTO

DĖKUI

Auksinis nuo paprasto skiriasi savo virulentiskumu ir toksigeniskumu.
Paprastas - yra naturali zarnyno flora, nepatogenine.
Auksinis - patogeninis, bet dar priklauso nuo zmogaus organizmo imuniteto, kaip jis ji blokuoja.
Taip, kad esant stafilokokui, nebutinai turi pasireiksti tokia pati klinika
Papildyta:
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 24, 12:35)
sveikinu su 3 menesiukais  4u.gif
pavydziu, nes tikiuosi,kad iki triju menesiu praeis ir mums visi spazmai  rolleyes.gif

siandien nakti kelesi kas 1.5 val. o nuo 6.30 iki dabar vel buvo baisus verkimas  verysad.gif lyg ir snaudzia, pasidariau kavos ir laukiu kas bus.

as jau viska esu isbandzius -  pilvuko masaza, pilvuko sildyma, guldyma ant pilvo, kojyciu vaziavima dviratuku, pratimus klubo sanariams, fena, espumizana, babinos tepaliuka pilvukui,pankolio arbata, viburkolio zvakutes, duju vamzdelius (vaistinei reik prasyt moterisku kateteriu)- nezinau ka dar daryt.

misinuko nesinori taip greit keisti. siek tiek palauksiu. nes minejau,kad tai jau trecias - pirmu (neatsimenu koks) mus pamaitino ligoninej, paskui buvo NAN1, dabar APTAMIL1.

Gemini, kaip jus laikotes?

Labutis. Labai tave gerai suprantu, nes ir man verkti norejosi mad.gif Taciau, kaip bebutu keista, labai svarbi visu vaistuku (nors visi jie, isskyrus espumizana yra homeopatiniai) davimo seka ir eiliskumas. Nenuleisk ranku 4u.gif
Ikiukas
Papildyta:
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 01 24, 15:07)
Auksinis nuo paprasto skiriasi savo virulentiskumu ir toksigeniskumu.
Paprastas - yra naturali zarnyno flora, nepatogenine.
Auksinis - patogeninis, bet dar priklauso nuo zmogaus organizmo imuniteto, kaip jis ji blokuoja.
Taip, kad esant stafilokokui, nebutinai turi pasireiksti tokia pati klinika
Papildyta:

Labutis. Labai tave gerai suprantu, nes ir man verkti norejosi mad.gif Taciau, kaip bebutu keista, labai svarbi visu vaistuku (nors visi jie, isskyrus espumizana yra homeopatiniai) davimo seka ir eiliskumas. Nenuleisk ranku 4u.gif
Ikiukas

O tai maisto tu ir nekeisk - tik pasiimk Aptamil low lactose
Atsakyti
lavista,
pas Jus tyrime parašyta, kad žarnyne enteropatogeninių , tai reiškia sukeliančių patologiją ( ligą) bakterijų nėra. Šiuo atveju dėl žarnyno spazmų nereikia kaltinti stafilokoko. Kiekvienas žmogus yra apsisėjęs įvairiomis bakterijomis, naujagimis gauna jų iš aplinkos vos gimęs, per orą įkvėpdamas, su maistu, per odą.

Verkti nuo žarnyno spazmų gali mažyliai daug ir ilgai, ypač vakare. Fermentinė sistema nesusiformavus, maistas nesuskaldomas iki galutinių junginių, gaminais daug dujų, jos pučia ir raižo pilvą. Ar nebandei vakare palaikyti šilto vandens vonelėje, kad atsipalaiduotų. O kodėl nemaitini pati vien tik savo pienuku?
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 01 24, 14:19)

O tai maisto tu ir nekeisk - tik pasiimk Aptamil low lactose

4u.gif
as labai noreciau skystu APTAMIL1 maitint, bet nerandu jo pirkt doh.gif

QUOTE(buciux @ 2007 01 24, 21:10)
lavista,
pas Jus tyrime parašyta, kad žarnyne  enteropatogeninių , tai reiškia sukeliančių patologiją ( ligą) bakterijų nėra.
O kodėl nemaitini pati vien tik savo pienuku?

dekui 4u.gif
kazkaip ramiau,kad rekia ne del stfilokoko..... nnors nesuprasi kas geriau

nemaitinu pati, nes visai neturiu pieno verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 24, 23:03)
4u.gif
as labai noreciau skystu APTAMIL1 maitint, bet nerandu jo pirkt  doh.gif
dekui  4u.gif
kazkaip ramiau,kad rekia ne del stfilokoko.....  nnors nesuprasi kas geriau

nemaitinu pati, nes visai neturiu pieno  verysad.gif

g.gif Matai, RIMI maciau aptamil low lactose. Tie paprasti Apatamiliai labai tirsti. Bent jau mano zuikeliui tai netiko schmoll.gif .
Ir dar noriu pasakyti, kad kiek domejausi, suzinojau, kad USA jau seniausiai visiems mazyliams, nemaitinamiems motinos pienu, yra duodami belaktoziniai misiniai. Aisku, gal ne 100% (atskiros ir skirtingos valstijos juk ten), bet didziausias procentas.
Vienaip ar kitaip - labai linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti