Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

QUOTE(Sauja @ 2007 01 17, 18:38)
aš neskubėčiau su antibiotikais.... gal vertėtu Jums dar kito gydytojo nuomonę sužinoti, nes mes kai buvome pas gastroenterologa, tai sakė griežtai jokių antibiotikų nereikia, nes jie gali nepaveikti AS ir dar pabloginti žarnyno būklę  blink.gif , o gydymas geromis bakterijomis gali užsitęsti vos ne 4-6 men.
man patiko Buciux komentarai šiuo klausimu  ax.gif

Deja, gavom ir mes antibiotikų verysad.gif Pradžioj galvojau, kad neduosiu, bet nuvažiavau dar pas vieną gydytoją ir pažiūrėjęs tyrimus jis irgi patarė kursą suduot doh.gif O mažylei taip jie nepatinka schmoll.gif verysad.gif Gerai, kad bent mano pienas neužkrėstas, nes jau buvau pradėjus susitaikyt su mintim apie mišinukus. Tai dabar geriam antibiotikus + Bifolac.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2007 01 18, 10:49)
Deja, gavom ir mes antibiotikų  verysad.gif Pradžioj galvojau, kad neduosiu, bet nuvažiavau dar pas vieną gydytoją ir pažiūrėjęs tyrimus jis irgi patarė kursą suduot  doh.gif  O mažylei taip jie nepatinka  schmoll.gif  verysad.gif Gerai, kad bent mano pienas neužkrėstas, nes jau buvau pradėjus susitaikyt su mintim apie mišinukus. Tai dabar geriam antibiotikus + Bifolac.

užjaučiu Jus dėl tų antibiotikų, kaip gaila kai tokiems mažiukams reikia duoti tos chemijos.... na bet gal jie iš tikrųjų būtini pagal esamą situaciją.
o aš savo pieno del AS net nesityriau, nes tikiu, kad net jei ir užkrėstas jis, tai vis tiek kur kas geriau nei kažkokie mišinukai.
Sėkmės Jums
Atsakyti
QUOTE(Sauja @ 2007 01 18, 16:48)
užjaučiu Jus dėl tų antibiotikų, kaip gaila kai tokiems mažiukams reikia duoti tos chemijos.... na bet gal jie iš tikrųjų būtini pagal esamą situaciją.
o aš savo pieno del AS net nesityriau, nes tikiu, kad net jei ir užkrėstas jis, tai vis tiek kur kas geriau nei kažkokie mišinukai.
Sėkmės Jums

Ačiū.
Na aš išsityriau, nes rekomendavo ir pagalvojau, kad girdau ją antibiotikais, o jei ji vėl užsikrės per mane doh.gif Aš tik kiek žinau dar reikėtų kraujo tyrimo turbūt, bet kadangi viską darom savo iniciatyva, gal užteks ir išmatų pasėlio. Reik tikėtis, kad tas bjaurybė tik žarnyne tūno, tik vat įdomu iš kur jis ten atsirado g.gif
Atsakyti
Darem mano pieno, ir dukrytes kakucio ir akytes pulinuko paselius - visur rado stafilokoko doh.gif Nelabai as nusimanau (o ir info labai mazai randu ) bet daktare sake, kad cia ne auksinis stafilokokas g.gif nieko daryt nereikia, tiesiog gert jogurto bakterijas. o akyte valyt ramuneliu arbata ir lasint paprastus lasiukus nuo uzdegimo. as jau visai nevilty, vaikas rekia diena nakti, kiek reikes laukti kol zarnynas apsises tom gerom bakterijom?!?!?!? maitinu ir savo pienu,ir misinuku. pastebejau,kad nuo mano pieno ji dar irzlesne pasidaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 18, 19:20)
Darem  mano pieno, ir dukrytes kakucio ir akytes pulinuko paselius - visur rado stafilokoko  doh.gif Nelabai as nusimanau (o ir info labai mazai randu ) bet daktare sake, kad cia ne auksinis stafilokokas  g.gif  nieko daryt nereikia, tiesiog gert jogurto bakterijas.  o akyte valyt ramuneliu arbata ir lasint paprastus lasiukus nuo uzdegimo. as jau visai nevilty, vaikas rekia diena nakti, kiek reikes laukti kol zarnynas apsises tom gerom bakterijom?!?!?!?  maitinu ir savo pienu,ir misinuku.  pastebejau,kad nuo mano pieno ji dar irzlesne pasidaro  verysad.gif

Gal jo nedaug rado, mes visi jo turime. Kiek suprantu, gydymas truks ilgai. O gal rėkia dėl ko nors kito? Mes tai dar su pilvuko pūtimu ir skausmais vargstam, bet kiek SM paskaitau, daugumai tos pačios problemos be jokio AS g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 18 sausio 2007 - 19:33
QUOTE(Gemini @ 2007 01 18, 19:31)
Gal jo nedaug rado, mes visi jo turime. Kiek suprantu, gydymas truks ilgai. O gal rėkia dėl ko nors kito? Mes tai dar su pilvuko pūtimu ir skausmais vargstam, bet kiek SM paskaitau, daugumai tos pačios problemos be jokio AS g.gif

mes irgi vargstam su pilvuku. dukryte klykia pastoviai. man atrodo pas nieka taip nera,tik pas mus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 18, 22:29)
mes irgi vargstam su pilvuku. dukryte klykia pastoviai. man atrodo pas nieka taip nera,tik pas mus  verysad.gif

Tikrai daugelis mūsų vargstam su pilvukais, svarbu laikytis ir nepalūžt pačiom, nors tas klykimas varo iš proto doh.gif O ir padėt nelabai kuom eina. Espumisan mums nepadeda, lenkiam kojytes, masažuojam pilvuką, vis tiek. O dar tie antibiotikai, kuriuos girdant irgi klykimas verysad.gif Bent jau Bifolac be pyktumų išgeria doh.gif
Atsakyti
bet ar jums buna, kad vaikas klykia 3 valandas , tada uzmiega pusvalandziui ir vel prasideda verkimas doh.gif ?! nezinau ka daryti. pradedu galvot gal jei kas rimciau,o ne pilvuko putimas cray.gif
Papildyta:
o Laktikolis ir Bifolac - gerosios bakterijos ???
mes geriam jogurto bakterijas, 2 kartus dienoi.
gal geriau butu nusipirkt butent Bifolac ar Lacticolio ?
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 19, 00:50)
bet ar jums buna, kad vaikas klykia 3 valandas , tada uzmiega pusvalandziui ir vel prasideda verkimas  doh.gif  ?! nezinau ka daryti. pradedu galvot gal jei kas rimciau,o ne pilvuko putimas  cray.gif

Šiandien panašiai, tyli tik krūtį įsikandus doh.gif Paskui nulūžta trumpam ir vėl iš naujo. Bet su gydytoja reiktų pasitart ko gero.
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 18, 19:20)
Darem  mano pieno, ir dukrytes kakucio ir akytes pulinuko paselius - visur rado stafilokoko  doh.gif Nelabai as nusimanau (o ir info labai mazai randu ) bet daktare sake, kad cia ne auksinis stafilokokas  g.gif  nieko daryt nereikia, tiesiog gert jogurto bakterijas.  o akyte valyt ramuneliu arbata ir lasint paprastus lasiukus nuo uzdegimo. as jau visai nevilty, vaikas rekia diena nakti, kiek reikes laukti kol zarnynas apsises tom gerom bakterijom?!?!?!?  maitinu ir savo pienu,ir misinuku.  pastebejau,kad nuo mano pieno ji dar irzlesne pasidaro  verysad.gif

Niekaip nesuprantu schmoll.gif Tai jei tavo piene rastas stafilokokas, tai kokio velnio tu ja dar maitini savo pienu. Beabejo, nieko nera geriau vaikui nei motinos pienas, taciau tik ne tavo atveju. Juk ir pati pastebi, kad vaikutis daug neramesnis kai pamaitini is savo kruties. Duodama jam savo pienuka daugiau darai zalos, nei naudos. O su stafilokoku nejuokauk - tai pakankamai rimtas 'brudas'. Aisku, ju yra visokiu, ypatingai bjaurus auksinis stafilokokas, taciau ir visi kiti ne per geriausi.
Papildyta:
QUOTE(Gemini @ 2007 01 19, 01:00)
Šiandien panašiai, tyli tik krūtį įsikandus  doh.gif Paskui nulūžta trumpam ir vėl iš naujo. Bet su gydytoja reiktų pasitart ko gero.

Kai mano taip reke, tai ir as maniau - pilvukas sopa, dujos, tai taip ir turi buti. Ir ne velnio. Gydytoja paeme paseli ir isaugino bakterija. Kai ja isgydem - baigesi visi rekimai ir klykimai. Vaikutis sypsosi ir dziaugiasi
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 01 22, 15:57)
Niekaip nesuprantu schmoll.gif Tai jei tavo piene rastas stafilokokas, tai kokio velnio tu ja dar maitini savo pienu. Beabejo, nieko nera geriau vaikui nei motinos pienas, taciau tik ne tavo atveju. Juk ir pati pastebi, kad vaikutis daug neramesnis kai pamaitini is savo kruties. Duodama jam savo pienuka daugiau darai zalos, nei naudos. O su stafilokoku nejuokauk - tai pakankamai rimtas 'brudas'. Aisku, ju yra visokiu, ypatingai bjaurus auksinis stafilokokas, taciau ir visi kiti ne per geriausi.

nesuprantu doh.gif man sake jokiu budu nenustot duot savo pieno. tiesiog man jo laabai sumazejo, todel pagrinde valgom misinuka, ir tik 1-2kart per para piena.
Papildyta:
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 01 22, 15:57)
Kai mano taip reke, tai ir as maniau - pilvukas sopa, dujos, tai taip ir turi buti. Ir ne velnio. Gydytoja paeme paseli ir isaugino bakterija. Kai ja isgydem - baigesi visi rekimai ir klykimai. Vaikutis sypsosi ir dziaugiasi

kaip jus issigydet ? per kiek laiko ?
mane dar neramina puliuojanti akyte g.gif

kaip tas vaikas isgis,jei gydymo jokio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 01 22, 16:57)

Mes jau turim pasėlį, dabar reikės kartoti po antibiotikų. Kaip išgydėt ir kiek laiko truko? Vakar dieną tokią linksma buvo, o šiąnakt ir dieną kažkoks siaubo filmas verysad.gif Šiandien paskutinė antibiotikų vartojimo diena, kakutis dar skystokas, bent užpakaliukas jau užgijo.
Atsakyti