Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

Gal kas patarsit.
3 diena mano mažylės viduriukai ko gero laivi, nes kai ji gauna oro vonias, matau, kaip bėga geltonas skystis ir kaip pirst taip kakutis ir iškrenta. Pūlinukų jokių neturim, kelis spuogelius ant veido, bet nuo gimimo jie vienur dingsa, kitur atsiranda. Užpakaliukas labai iššutęs ties išange, kitur viskas atrodo normalu g.gif Manau, kad šunta dėl nuolatinio kakučio sąstaovio verysad.gif Buvom pas gydytoją, ji nieko rimto nematė ir jokių tyrimų nedarė. Į Infekcinę važiuot nensinori su tokiu kūdikėlių, gal iš tikrųjų nieko rimto doh.gif Gal Kaune kur nors kitur daro tyrimus ir gal nereik vaiko ten su savim vežtis?
Atsakyti
Gemini, tik nesijaudink, Tavo mažylė dar visiškai mažytė, žarnynui reikia laiko prisitaikyti virškinti. Tepk užpakaliuką aliejumi ar tepaliuku, lai pasispardo dažniau nuogutėlė, ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buciux @ 2007 01 07, 16:43)
Gemini, tik nesijaudink, Tavo mažylė dar visiškai mažytė, žarnynui  reikia laiko prisitaikyti virškinti. Tepk užpakaliuką aliejumi ar tepaliuku, lai pasispardo dažniau nuogutėlė, ir viskas bus gerai  4u.gif

Ačiū 4u.gif Aš bandau apsiramint, tepu užpakaliuką Bepanthen, lyg ir gerėja, bet tų skysčių anksčiau nebuvo verysad.gif Gydytoja nepasitikiu, nes ko paklausi, to negausi, bandysiu turbūt į kitą kreiptis, mums skiepai jau čia pat, nesinori sergančią dukrytę skiepyt. O ir sausklenes keičiant dainas tokias dainuoja, kad turbūt visas namas girdi doh.gif Skambinau šiandien į Infekcinę, patarė toliau gert Linex ir jei kas negerai, kviest greitąją. O dėl auksinio stafilokoko, sakė, jei temperatūros neturi, nesukt galvos g.gif
Atsakyti
jei nepatinka gydytoja butinai pakeisk,nes dar ilgai reiks pas vaiku gydytoja lankytis,be to jei itari,kad viduriuoja,nelauk,nes vaikutis nusilpt gali skysciu trukt ir kitokiu problemyciu,sveikit
Atsakyti
QUOTE(ungrida @ 2007 01 10, 09:52)
jei nepatinka gydytoja butinai pakeisk,nes dar ilgai reiks pas vaiku gydytoja lankytis,be to jei itari,kad viduriuoja,nelauk,nes vaikutis nusilpt gali skysciu trukt ir kitokiu problemyciu,sveikit

Ačiū 4u.gif Jau nuvažiavom pas kitą gydytoją, ji patvirtino, kad viduriuoja dukrytė verysad.gif Bet kol kas pagerėjimo nematau, gal ir rečiau kakoja, bet visai visai skystai. O dėl auksinuko savo noru tyrimus pridavėm, laukiam atsakymo unsure.gif
Atsakyti
Deja, rado mums auksinuko verysad.gif Kur darėm tyrimus, sakė jo daug, bet ne tiek, kad antibiotikų reikėtų. O gydytoja paskyrė ir arbatų liepė duot verysad.gif Taip sutinkam 1-ąjį mėnesiuką verysad.gif
Atsakyti
prisiskaiciau su tais AS ir itariu kad mano zuikiui irgi tas velnias yra, nuo uzvakar pradejo dazniau atpilineti bet nieko rimto negalvojom bet va sendien pakakojo itartinai ismatos geltonos su zaliais maisytos , lauksim pirmadienio kol gytitoja atvaziuos ar jau dabar verta skambinti ir nerimauti o gal dar kokie pozymiai turi buti spuogiuku nera bet pradejo maziau valgiti ir zirzlesne tapo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TadasR: 13 sausio 2007 - 17:25
Laba diena,
gal ir kvailai nuskambes, bet paaiskinkit prasau ar Stafilokokas ir Auksinis stafilokokas yra vienas ir tas pats ??? ar tie stafilokokai buna keliu rusiu ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 14, 14:30)
Laba diena,
gal ir kvailai nuskambes, bet paaiskinkit prasau ar Stafilokokas ir Auksinis stafilokokas yra vienas ir tas pats ??? ar tie stafilokokai buna keliu rusiu ?  g.gif

Na nesu 100 proc. įsitikinus, bet manau, kad tai vienas ir tas pats. Nesu girdėjusi kitokių rūšių, kažkaip net ir literatūroje minimas tik Auksinis stafilokokas.
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 01 14, 15:30)
Laba diena,
gal ir kvailai nuskambes, bet paaiskinkit prasau ar Stafilokokas ir Auksinis stafilokokas yra vienas ir tas pats ??? ar tie stafilokokai buna keliu rusiu ?  g.gif

Manau, kad jų yra kelios rūšys, pvz. Staphylococcus aureus (auksinukas), S.epidermidis.
Atsakyti
Va visi sako kad nuo stafilokoko vaikas viduriuoja, o mum atvirksciai. mano dukrytei buvo uzkieteje viduriai, tustinosi tik klizmutes pagalba. Gerem laisvinanti dufalac, gerem gerasias bakterijas, niekas nepadejo. Padare paseli, siandien gavom atsakyma-kad zarnyne gausu stafilokoko. Parase antibiotiku gentamicino doh.gif taip gaila man toki maza leliu nuodyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2007 01 17, 15:34)
Va visi sako kad nuo stafilokoko vaikas viduriuoja, o mum atvirksciai. mano dukrytei buvo uzkieteje viduriai, tustinosi tik klizmutes pagalba. Gerem laisvinanti dufalac, gerem gerasias bakterijas, niekas nepadejo. Padare paseli, siandien gavom atsakyma-kad zarnyne gausu stafilokoko. Parase antibiotiku gentamicino  doh.gif  taip gaila man toki maza leliu nuodyt  verysad.gif

aš neskubėčiau su antibiotikais.... gal vertėtu Jums dar kito gydytojo nuomonę sužinoti, nes mes kai buvome pas gastroenterologa, tai sakė griežtai jokių antibiotikų nereikia, nes jie gali nepaveikti AS ir dar pabloginti žarnyno būklę blink.gif , o gydymas geromis bakterijomis gali užsitęsti vos ne 4-6 men.
man patiko Buciux komentarai šiuo klausimu ax.gif
Atsakyti