Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

QUOTE(daliagpr @ 2006 05 27, 14:40)
Tą tepalą man irgi išrašė, tik aš jo nenusipirkau, kai išpjovė, davė chirurgė kitokio tepalo, tai su juo ir tepiau. Problema tik ta, kad tas tepalas veikia tik vietiškai, bet kada gali mielieji pūliukai išdygti kitose vietose  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Laba,
aha, gali kitose vietose atsirasti verysad.gif . Bet šis stafilokokas turi tokią bjaurią savybę- jis platina save blink.gif , na atsiranda vienas ir jis besiliesdamas su oda užkrečia ją toliau, tai būdinga odos infekciją sukeliančiam auksinukui.O su tuo tepalu pristabdydamas jo augimą, (o mūsų atveju buvo taip, kad net nebeišaugdavo, o nudžiūdavo) užkerti plitimą kontakto būdu. Jei organizmas nusilpęs, jis nekovoja su šia bjaurybe iš vidaus verysad.gif .

Atsakyti
QUOTE(buciux @ 2006 05 27, 18:53)
Laba,
aha, gali  kitose vietose atsirasti  verysad.gif . Bet šis stafilokokas turi tokią bjaurią savybę- jis platina save  blink.gif , na atsiranda vienas ir jis besiliesdamas su oda užkrečia ją toliau, tai būdinga odos infekciją sukeliančiam auksinukui.O su tuo tepalu pristabdydamas jo augimą, (o mūsų atveju buvo taip, kad net nebeišaugdavo, o nudžiūdavo) užkerti plitimą kontakto būdu. Jei organizmas nusilpęs, jis nekovoja su šia bjaurybe iš vidaus  verysad.gif .

Bet yra fucidin kremas ir tepalas, kažin kuo jie skiriasi, kaip suprantu, naudojai tepalą unsure.gif
Tik įdomu, ar galima juo teptis maitinant krūtimi ax.gif?
Atsakyti
daliagpr, aš naudojau tepalą. Manau, kad dalis jo patenka į pieną, bet taip pat manau, kad iš dviejų blogybių reik rinktis mažesnę. Jei atsiranda vienas ar du pūliniai ir viskas, tada galim kuo nors patepliot, bet jei jų būna daugiau yra sepsio pavojus.

Dar atsiminiau vieną preparatą- iš greipfrutų sėklyčių- citrosept. Mes sugėrėm vieną buteliuką, nzn gal ir mačyjo. Turi poveikį esant odos infekcijai, tik bjaurybė kartus nesvietnai, ko tik neprigalvodavau, kad vaikas išgertų
Atsakyti
Užklausiau daktarės supermamoj dėl savo baimių.Tai va atsakymas:

Auksinis stafilokokas yra Jūsų organizmo "gyventojas"- saprofitas. (Mūsų organizmuose gyvena labai daug tokių mikroorganizmų - tai visiška norma). Jokie tyrimai ir gydymas šiuo atveju neturi jokios prasmės. O maitinti vaikelį dėl to tikrai galima, ir jokių papildomų preparatų gerti nereikia. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liumix: 01 liepos 2006 - 19:52
Sweikutes!
Atejau turbut issilieti... pasiguosti... Mano mazylei kazkas negerai jinai man vaikas 2 dienas veme ir viduriavo (tada gerem vaistus) 2 dienas rods buvo viskas gerai... dabar vel jau 2 diena kaip viduriuoja ir siandien vel veme... nebezinau ka daryt... gydytoja israse fermentu skrandziui, o juos reikia duot su maistu... kadangi siandien apie pietus veme, tai min 6 val neleido nieko duot valgyt... liepe gert tik druskos vandenuka... problema ta kad negeria girdau su sauksteliu...
As jau nebegaliu... nebeturiu sveikatos... kas cia gali but kad taip jinai man subludo?
Atsakyti
Mes savaitę laiko nosytę tepėm su "Fucidin" tepaliuku ir praėjo
Atsakyti
Mes savo mazyli is gimdymo namu taip pat parsivezem su auksiniu stafilokoku. Baisu, kai mazylis kankinosi. Visos zarnyno problemos, apsidarymai ligi kaklo 8 kartus per diena, arba stenejimas iki pamelynavimo ir t.t. Klykimas, rekimas - pilvelio skausmas. Kas mums padejo? Mums padejo BIFOLAC (netiksliai gal uzrasiau). trys maiseliai per diena ir taip 6 menesiu. Pries kiekviena maitinima, krutine nusiplauni, apsivalai sodos tirpalu, tada mazyli maitini. Pries tai mazyliui 20 lasu espumizano. Vargom labai, bet giliu pasekmiu sios ligos neturim. Viena tik problema nuo rekima bambos isvarza turim.
Atsakyti
Tai va, katik gryzom is ligonines ir mums pranese ziauria liga gerkleje rado pulinuku ir nustate stafilokoka.Mes ziauriai isigandom kai mums papasakojo pasekmes.Kad gali kipti visokios ligos, bet musu stadija dar kaip ir neliga o bakterija kuri gali ir isnykti arba ji gali plestis ir tapti liga. Tai to as ir noreciau suzynot ar si bakterija organizmas pasalina ar ji pleciasi.
Manajam dar tik 7menesiai ir imunitetas gan silpnas. unsure.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Super mama @ 2006 08 04, 17:27)
Tai va, katik gryzom is ligonines ir mums pranese ziauria liga gerkleje rado pulinuku ir nustate stafilokoka.Mes ziauriai isigandom kai mums papasakojo pasekmes.Kad gali kipti visokios  ligos, bet musu stadija dar kaip ir neliga o bakterija kuri gali ir isnykti arba ji gali plestis ir tapti liga. Tai to as ir noreciau suzynot ar si  bakterija organizmas pasalina ar ji pleciasi.
Manajam dar tik 7menesiai ir imunitetas gan silpnas. unsure.gif  scare.gif

tu jau nepyk,bet rašai kažkokius vėjus.Nėra tokios ligos-stafilokokas,jis tik sukelia vienokias ar kitokias ligas,jis ne bakterija,jis kokas,jau pačiam pavadinime pasakyta,o ir stafilokokų yra ne vienas,kokį nustatė konkrečiai?Jei nnustatė ligoninėj reiškia darė tyrimus ir kokiam antibiotikui jis jautrus?Kokiam?O ir gerklėj,tai kur-glandose,lanke,stambiose trachėjose,su kokia liga apskritai toj ligoninėj atsidūrėt?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 08 05, 21:58)
tu jau nepyk,bet rašai kažkokius vėjus.Nėra tokios ligos-stafilokokas,jis tik sukelia vienokias ar kitokias ligas,jis ne bakterija,jis kokas,jau pačiam pavadinime pasakyta,o ir stafilokokų yra ne vienas,kokį nustatė konkrečiai?Jei nnustatė ligoninėj reiškia darė tyrimus ir kokiam antibiotikui jis jautrus?Kokiam?O ir gerklėj,tai kur-glandose,lanke,stambiose trachėjose,su kokia liga apskritai toj ligoninėj atsidūrėt?

kaip tai stafilokokas ne liga? g.gif nesuprantu g.gif

Pusbrolio žmona tik pagimdė vaikelį ir po kelių dienų jau turėjo vykti namo, bet pasirodo kažkokiu būdu toje pačioje ligoninėje jis "pasigavo" stafilokoką ir dėl to dar teko ligoninėje pagulėti ilgėliau.

Tai kaip gali būti, kad stafilokokas ne liga. Kiek aš žinau tai tikrai yra liga. Tik dar žiūrint kokia jos forma.
Atsakyti
mes grizom is ligonines su stafilokoku zarnyne.
JOKIU VAISTU, ISSKYRUS GERASIAS BAKTERIJAS NEREIKIA GERTI
isbandem gal 3 rusiu, padejo bifolac, per pora men praejo.

mano puskei (bet jai 30 metu) buvo gerklej (kurioj dali nezinau), tai vienintele iseitis - ispjauti angina

po pusmecio pastojo ir dabar turi 3 savaitem uz mano zuikyte vyresni stipruoli berniuka

vargo bus, bet viena laime, kad yra ka ispjauti, ispjaus su stafilokoku ir baikta
stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti