QUOTE(jolitag @ 2006 05 24, 18:34)
O dėl to pasitarimo su daktarais,tai pas mus
.Važiuoju jei kas būna į Panevėžį.Čia jei paklausi apie tą chlorofilą,tai nesupras,kas per daiktas ir ko iš vis nori.Aš kai su ta bocila vargau,tai gavau tik antibijotikų ir nutrauktą maitinimą
Su dakatarais daug kur prastai, dabar ruošiuos pas tokią vieną gydytoją, tik nežinau, kada galės mane priimti, noriu pasikonsultuoti dėl gydymo. Kol kas daugiau niekas nedygsta, bet nežinia, kada vėl tas stafilokokas gali pradėti dirbti savo darbus
Gal tas chlorofilas ir padeda
, negali dabar žinoti, ar čia nuo jo, ar šiaip geriau
Būtinai paklausiu, ką daryti planuojant kitą vaikutį ir parašysiu Tau
Papildyta:
QUOTE(buciux @ 2006 05 24, 21:56)
Laba,
vargau ir aš su tokiais mažytės "nedžiaugsmais". Išbandžiau daugybę priemonių, kol viena gydytoja, jai lenkiuosi iki žemės iki šiol, pasiūlė tepalą fucidin. Prieš tai gavom du kursus antibiotikų, kurie padėjo tik laikinai. . Antibiotikai buvo paskirti pagal antibiotikogramą, bet deja deja, auksinis stafilokokas jautrus šiems antibiotikams buvo tik tyrimuose, o tikrovėje greit atsigaudavo. Tepalas ir dabar nenukištas giliai, vis bijau, kad nepasikartotų infekcija.
Maitinimo patarčiau nenutraukti nieku gyvu, netikiu aš stafilokoku motinos piene; pienas yra sterilus , kaip ir kiti organizmo skysčiai. Ir jei jau piene atsirastų stafilokokas, tai reikštų motinos sepsį. Paimti pieną pasėliui reikalingos ypatingos sąlygos, kurių reikalavimų praktiškai neįmanoma įgyvendinti, paprasčiausiai jis nutraukimo tyrimui metu apkrečiamas aplinkoje, ant odos esančiomis bakterijomis, kurios piene greitai dauginasi.
Aš irgi labiausiai bijau, kad sugersiu tuos antibiotikus veltui, o vaikutį tai maitinu ir dar ruošiuos ilgai maitinti, tai tikrai nesinorėtų jų gerti
Kažkoks siaubas tas stafilokokas, jau turbūt kaip prisikabina, tai vsam gyvenimui, aišku su pertraukom. Jau tiek visur visko prisiskaičiau, kad praradau viltį, kad kas nors padėtų
Tą tepalą man irgi išrašė, tik aš jo nenusipirkau, kai išpjovė, davė chirurgė kitokio tepalo, tai su juo ir tepiau. Problema tik ta, kad tas tepalas veikia tik vietiškai, bet kada gali mielieji pūliukai išdygti kitose vietose