Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

QUOTE(jolitag @ 2006 05 22, 17:47)
Aš tai irgi galvoju,kad gersiu gerąsias bakterijas pabaigoj nėštumo.Gal ir maitinant galima gert.Reiks pasidomėt.O kas jums darėsi?Ar pati maitinai?

Maitinau pati tik mėnesį, taip gavos dėl to pačio stafilokoko, bet vaikas nei viduriavo nei daug verkė, tik prasidėjo alergija, šiek tiek pakietėję viduriai. Gydėm tik gerosiom bakterijom. Alergija buvo visai sumažėjus, o pradėjus valgyt kietą maistą ir prasidėjo didžiausios bėdos, alergija smarkiai padidėjo, nė nežinom ko duot nuo visko beria. Dar didžiausias galvos skausmas stipriai užkietėję viduriai ir niekas nepadeda nei slyvų tyrelės nei sultys, nei ramunėlių arbatos su cukrum ir net Dufalakas tik šiek tiek sušvelnino tą nežmonišką vidurių užkietėjimą verysad.gif . Šiuo metu esam gastroenterologės priežiūroj, bet reikalai nesitaiso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 05 22, 19:53)
Tą chlorofilą pirkau Kaune, kai išpjovė tą pūlinį klinikose, chirurgė patarė, ten labai gražiai apie jį rašo, bet apie nėštumą nieko nemini, maitinant galima, tai turbūt galima ir nėščiai (gal tik pirmus 3 mėnesius geriau negerti), šiaip reikėtų pasitari su gydytoja. Kol kas nelabai galiu pasakyti, ar jis ką padeda, nes ten 3 mėnesių kursas. Būtinai parašysiu, kai sugersiu  mirksiukas.gif
Paisistenk negalvoti apie tas bacilas, aš kol nervinausi, buvo tik blogiau, galvojau jau visai nuprotėsiu, o po to nuėjom į santariškes pas vieną gydytoją, ji taip protingai pakalbėjo, nuramino ir kažkaip nuo to laiko praėjau žiūrėti ramiau - ir viskas lyg ir susitvarkė  bigsmile.gif Šiaip gydytoja sakė, kad tas stafilokokas gyvena žarnų klostėse ir mažiukui gali bet kada, šiek tiek nusilpus, atsinaujinti, bet stengsimės, kad taip nebūtų  schmoll.gif 
O dėl maitinimo, jei vaikas vems ir viduriuos, tai gal ir nebereikėtų maitinti, bet nebūtinai taip turi būti, dauguma moterų net nežino, kad turi tą stafilokoką ir sau maitina patenkintos  biggrin.gif
Tikiuosi, kad ir Jums taip bus  thumbup.gif
Sėkmės tampant  nestuke.gif

Aš irgi jau svajoju apie antrą, nors maniškiui dar tik 3 mėnesiai su biškiu  lotuliukas.gif

Maniškiu tai tęsėsi viskas iki 6 mėnesių.Dabar jau 2,3 metų,bet nebuvo atsinaujinęs.Na,tikiuosi viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 05 22, 19:53)
Tą chlorofilą pirkau Kaune, kai išpjovė tą pūlinį klinikose, chirurgė patarė, ten labai gražiai apie jį rašo, bet apie nėštumą nieko nemini, maitinant galima, tai turbūt galima ir nėščiai (gal tik pirmus 3 mėnesius geriau negerti), šiaip reikėtų pasitari su gydytoja. Kol kas nelabai galiu pasakyti, ar jis ką padeda, nes ten 3 mėnesių kursas. Būtinai parašysiu, kai sugersiu  mirksiukas.gif
Paisistenk negalvoti apie tas bacilas, aš kol nervinausi, buvo tik blogiau, galvojau jau visai nuprotėsiu, o po to nuėjom į santariškes pas vieną gydytoją, ji taip protingai pakalbėjo, nuramino ir kažkaip nuo to laiko praėjau žiūrėti ramiau - ir viskas lyg ir susitvarkė  bigsmile.gif Šiaip gydytoja sakė, kad tas stafilokokas gyvena žarnų klostėse ir mažiukui gali bet kada, šiek tiek nusilpus, atsinaujinti, bet stengsimės, kad taip nebūtų  schmoll.gif 
O dėl maitinimo, jei vaikas vems ir viduriuos, tai gal ir nebereikėtų maitinti, bet nebūtinai taip turi būti, dauguma moterų net nežino, kad turi tą stafilokoką ir sau maitina patenkintos  biggrin.gif
Tikiuosi, kad ir Jums taip bus  thumbup.gif
Sėkmės tampant  nestuke.gif

Aš irgi jau svajoju apie antrą, nors maniškiui dar tik 3 mėnesiai su biškiu  lotuliukas.gif

O dėl to pasitarimo su daktarais,tai pas mus doh.gif .Važiuoju jei kas būna į Panevėžį.Čia jei paklausi apie tą chlorofilą,tai nesupras,kas per daiktas ir ko iš vis nori.Aš kai su ta bocila vargau,tai gavau tik antibijotikų ir nutrauktą maitinimą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 05 02, 11:42)
Bėdos niekur nepabėga  verysad.gif
Rašau trumpai, nes nelabai turiu laiko - praeitą savaitę man išoperavo pūlinį pažastyje, po to ausyje... Padarė pūlinio pasėlį, o jame - stafilokokas  fear.gif
Vakar pakilo temperatūra, vėl supūliavo pažastis  unsure.gif
Reikia gerti antibiotikus  verysad.gif , nes vis kyla naujose vietose, baigiu nuprotėti nuo tokių visai "neskausmingų" džiaugsmų.
Esu kažką girdėjusi apie naujos kartos antibiotikus, gal galite ką patarti, gydytoja sako duracef arba azitrox. Bet skaičiau apie abu, kad irgi patenka į motinos pieną  verysad.gif
Patarkit, gal kuri gėrėte, labai prašau  unsure.gif

Laba,
vargau ir aš su tokiais mažytės "nedžiaugsmais". Išbandžiau daugybę priemonių, kol viena gydytoja, jai lenkiuosi iki žemės iki šiol, pasiūlė tepalą fucidin. Prieš tai gavom du kursus antibiotikų, kurie padėjo tik laikinai. . Antibiotikai buvo paskirti pagal antibiotikogramą, bet deja deja, auksinis stafilokokas jautrus šiems antibiotikams buvo tik tyrimuose, o tikrovėje greit atsigaudavo. Tepalas ir dabar nenukištas giliai, vis bijau, kad nepasikartotų infekcija.
Maitinimo patarčiau nenutraukti nieku gyvu, netikiu aš stafilokoku motinos piene; pienas yra sterilus , kaip ir kiti organizmo skysčiai. Ir jei jau piene atsirastų stafilokokas, tai reikštų motinos sepsį. Paimti pieną pasėliui reikalingos ypatingos sąlygos, kurių reikalavimų praktiškai neįmanoma įgyvendinti, paprasčiausiai jis nutraukimo tyrimui metu apkrečiamas aplinkoje, ant odos esančiomis bakterijomis, kurios piene greitai dauginasi.
Atsakyti
QUOTE(buciux @ 2006 05 24, 23:56)
Laba,
vargau ir aš su tokiais mažytės "nedžiaugsmais". Išbandžiau daugybę priemonių, kol viena gydytoja, jai lenkiuosi iki žemės iki šiol, pasiūlė tepalą fucidin. Prieš tai gavom  du kursus antibiotikų, kurie padėjo tik laikinai. . Antibiotikai buvo paskirti pagal antibiotikogramą, bet deja deja, auksinis stafilokokas jautrus šiems antibiotikams buvo tik tyrimuose, o tikrovėje greit atsigaudavo. Tepalas ir dabar nenukištas giliai, vis bijau, kad nepasikartotų infekcija.
Maitinimo patarčiau nenutraukti nieku gyvu, netikiu aš stafilokoku motinos piene; pienas yra sterilus , kaip ir kiti organizmo skysčiai. Ir jei jau piene atsirastų stafilokokas, tai reikštų motinos sepsį. Paimti pieną pasėliui reikalingos ypatingos sąlygos, kurių reikalavimų praktiškai neįmanoma įgyvendinti, paprasčiausiai jis nutraukimo tyrimui metu apkrečiamas aplinkoje, ant odos  esančiomis bakterijomis, kurios piene greitai dauginasi.

O ką su tuo tepalu daryti?Kaip vartoti?
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2006 05 24, 23:27)
O ką su tuo tepalu daryti?Kaip vartoti?

Tepti pūlinį 2-3 kartus per dieną, tepiau apie savaitę laiko, per tiek pūliniai išsivalė. Ryškus pagerėjimas buvo maždaug po 4 dienų. Bet maniškei buvo ne vienas ir ne du pūlinukai verysad.gif . Po to buvo atsiradę dar kartą, bet aš pačioj pačioj pradžioj užtepiau, tai sunyko, net neišdidėje, tai buvo laimės. Tepalas receptinis, antibiotikas, ypatingas tuom , kad stafilokokas nejautrus kitiems antibiotikams, yra labai jautrus šiam antibiotikui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(buciux @ 2006 05 25, 00:38)
Tepti pūlinį 2-3 kartus per dieną, tepiau apie savaitę laiko, per tiek pūliniai išsivalė. Ryškus pagerėjimas buvo maždaug po 4 dienų. Bet maniškei buvo ne vienas ir ne du pūlinukai  verysad.gif . Po to buvo atsiradę dar kartą, bet aš pačioj pačioj pradžioj užtepiau, tai sunyko, net neišdidėje, tai buvo laimės. Tepalas receptinis, antibiotikas, ypatingas tuom , kad stafilokokas nejautrus kitiems antibiotikams, yra labai jautrus šiam antibiotikui  thumbup.gif

Tai kad mums tas stafilakokas buvo žarnyne
Atsakyti
jolitag, aš citavau daliagrip , kuri skundėsi kad pūliniai kyla vis naujose vietose, tai ir siūliau būtent pūliniams atsirandant teplioti šiuo tepalu. Žarnyne esančio stafilokoko tepalu, aišku, nepaveiksi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buciux: 26 gegužės 2006 - 17:08
Kai mano lelytei buvo 1 menuo, jos kakutyje rado pradedanti "dygti" auksini stafilokoka (paselyje). Labai nenorejome duoti antibijotiku. Mano pienas nebuvo uzkrestas. Issigydeme su koloidiniu sidabru. Tai naturalus preparatas, vartojome po kelis lasiukus. Mano drauge vaikams net mikoplazma isgyde be antibijotiku su siuo sidabru!
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2006 05 26, 18:22)
Kai mano lelytei buvo 1 menuo, jos kakutyje rado pradedanti "dygti" auksini stafilokoka (paselyje). Labai nenorejome duoti antibijotiku. Mano pienas nebuvo uzkrestas. Issigydeme su koloidiniu sidabru. Tai naturalus preparatas, vartojome po kelis lasiukus. Mano drauge vaikams net mikoplazma isgyde be antibijotiku su siuo sidabru!

O kas tas sidabras, kur apie jį būtų galima pasiskaityti ir kur jo gauti?

Papildyta:
QUOTE(buciux @ 2006 05 24, 22:56)
Laba,
vargau ir aš su tokiais mažytės "nedžiaugsmais". Išbandžiau daugybę priemonių, kol viena gydytoja, jai lenkiuosi iki žemės iki šiol, pasiūlė tepalą fucidin. Prieš tai gavom  du kursus antibiotikų, kurie padėjo tik laikinai. . Antibiotikai buvo paskirti pagal antibiotikogramą, bet deja deja, auksinis stafilokokas jautrus šiems antibiotikams buvo tik tyrimuose, o tikrovėje greit atsigaudavo. Tepalas ir dabar nenukištas giliai, vis bijau, kad nepasikartotų infekcija.
Maitinimo patarčiau nenutraukti nieku gyvu, netikiu aš stafilokoku motinos piene; pienas yra sterilus , kaip ir kiti organizmo skysčiai. Ir jei jau piene atsirastų stafilokokas, tai reikštų motinos sepsį. Paimti pieną pasėliui reikalingos ypatingos sąlygos, kurių reikalavimų praktiškai neįmanoma įgyvendinti, paprasčiausiai jis nutraukimo tyrimui metu apkrečiamas aplinkoje, ant odos  esančiomis bakterijomis, kurios piene greitai dauginasi.

Bet tas tepalas sunaikina stafilokoką tik toje vietoje, iš organizmo jis juk nebedingsta verysad.gif
ir gali atsirasti bet kada vėl kitoje vietoje g.gif verysad.gif unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2006 05 24, 18:34)
O dėl to pasitarimo su daktarais,tai pas mus doh.gif .Važiuoju jei kas būna į Panevėžį.Čia jei paklausi apie tą chlorofilą,tai nesupras,kas per daiktas ir ko iš vis nori.Aš kai su ta bocila vargau,tai gavau tik antibijotikų ir nutrauktą maitinimą verysad.gif

Su dakatarais daug kur prastai, dabar ruošiuos pas tokią vieną gydytoją, tik nežinau, kada galės mane priimti, noriu pasikonsultuoti dėl gydymo. Kol kas daugiau niekas nedygsta, bet nežinia, kada vėl tas stafilokokas gali pradėti dirbti savo darbus gun_rifle.gif
Gal tas chlorofilas ir padeda bigsmile.gif , negali dabar žinoti, ar čia nuo jo, ar šiaip geriau g.gif
Būtinai paklausiu, ką daryti planuojant kitą vaikutį ir parašysiu Tau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(buciux @ 2006 05 24, 21:56)
Laba,

Aš irgi labiausiai bijau, kad sugersiu tuos antibiotikus veltui, o vaikutį tai maitinu ir dar ruošiuos ilgai maitinti, tai tikrai nesinorėtų jų gerti schmoll.gif Kažkoks siaubas tas stafilokokas, jau turbūt kaip prisikabina, tai vsam gyvenimui, aišku su pertraukom. Jau tiek visur visko prisiskaičiau, kad praradau viltį, kad kas nors padėtų blink.gif
Tą tepalą man irgi išrašė, tik aš jo nenusipirkau, kai išpjovė, davė chirurgė kitokio tepalo, tai su juo ir tepiau. Problema tik ta, kad tas tepalas veikia tik vietiškai, bet kada gali mielieji pūliukai išdygti kitose vietose doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 05 27, 15:40)
Su dakatarais daug kur prastai, dabar ruošiuos pas tokią vieną gydytoją, tik nežinau, kada galės mane priimti, noriu pasikonsultuoti dėl gydymo. Kol kas daugiau niekas nedygsta, bet nežinia, kada vėl tas stafilokokas gali pradėti dirbti savo darbus  gun_rifle.gif
Gal tas chlorofilas ir padeda  bigsmile.gif , negali dabar žinoti, ar čia nuo jo, ar šiaip geriau  g.gif
Būtinai paklausiu, ką daryti planuojant kitą vaikutį ir parašysiu Tau  ax.gif
Papildyta:
Aš irgi labiausiai bijau, kad sugersiu tuos antibiotikus veltui, o vaikutį tai maitinu ir dar ruošiuos ilgai maitinti, tai tikrai nesinorėtų jų gerti  schmoll.gif Kažkoks siaubas tas stafilokokas, jau turbūt kaip prisikabina, tai vsam gyvenimui, aišku su pertraukom.  Jau tiek visur visko prisiskaičiau, kad praradau viltį, kad kas nors padėtų  blink.gif
Tą tepalą man irgi išrašė, tik aš jo nenusipirkau, kai išpjovė, davė chirurgė kitokio tepalo, tai su juo ir tepiau. Problema tik ta, kad tas tepalas veikia tik vietiškai, bet kada gali mielieji pūliukai išdygti kitose vietose  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Būtinai man parašyk,jei ką sužinosi.O tu antibijotikus gėrei?
Atsakyti