QUOTE(l'eau @ 2011 10 19, 20:19)
vaikystėje vienodos dovanos man atrodė tikras pasityčiojimas iš vaikų, griežtai prieš
Visai n ceburaska vienas is ryskiausiu mano atisminimu- kai visi gavome taismetais ceburaskas rudas

ir LAIMES buvo kaip daba pamenu: 3 mandarinai, 6 saldainiai ir ceburaska
QUOTE(erke @ 2012 11 07, 21:42)
Aš tik už vienodas dovanas. Kalbu iš patirties. Pirmoj klasėj (tai buvo daugiau kaip prieš 20 metų) per eglutę visi vaikai gavo skirtingas dovanas, t.y. ką tėveliai nupirko, be iš ankstinio susitarimo su kitais tėvais. Gavau knygą, taip atrodytų visai nebloga dovana, bet kitos mergaitės gavo lėles, buvo tokių kurios gavo vos ne metro dydžio lėles, tai žinokit man buvo skaudu, iki šiol prisimenu

. Todėl, darželyje siūlydavau ir mokykloj siūlau per "eglutę" vaikam dovanti vienodas simbolines dovanėles, o jei tėveliai nori savo vaiką padžiuginti "didelėm lelėm" tai tegu džiugina namie. Pas mano vaiką klasėj yra tokių vaikų kurie iš vis neina į šventes, nes tėveliai neturi net 15 Lt ant simbolinės dovanėlės, tai kažkaip netyčia pas mus lieka pinigėlių ir keliom "nenuatytom" dovanėlėm

.

absoliuciai pritariu pas mus buvo vieni tokie nupirko dukrai metrine lele cia grynai pries darzelio pabaiga- as buvau velnio nesta pamesta man dzin buvo (ne mergaite o bernas kaip isireiske) o va mergytes kaip daba pamenu Inga verke kamputi nes tokios leles tevai negalejo nupirkti ...

kam gadinti svente?
man is viso atrodo kad tos sikarnos dovanos ne tiek vaikui kiek tevams reikalingos "pasimaivyti" va as turiu tu neturi va as galiu tu negali nupirkti... koktu i tiek mano manymu brangias dovaans tegul vaikas ryte randa po eglute ... o ne jomis maivytis pries kitus.
nori dukra monster high? gaus- ras net 2 po eglute- o va jei eisime i darzelio svente brolio gaus dovanu "Lina" lele barbes dydzio kaina 15lt...
dievina sunus traukinukus ir duplo- ras po eglute ir medini traukini su begais ir duplo traukini- bet darzelyje gaus masina uz kuria sumokejo mama 27lt...(mes 2 is tos pacios grupes pasitarem ir nusprendem tai nupirkti- ir kitiems pasakem bendriems pazystamiems is grupes... ka perkam uz kiek kur pirkome koks tai daiktas...

ir net kokio dydzio.