Įkraunama...
Įkraunama...

Vienodos dovanos mokykloje:

Prieš kokį mėnesį buvau tėvų/vaikų susirinkime. Šnekėjom visom temom, užkliudėm ir kalėdines dovanas. Tai vat mergaičių (pavyzdingiausių, gražiausių) aktyvas pareikšė - TIK NEPIRKIT VISOKIŲ ŠŪDNIEKIŲ. Paprašytos šūdniekius įvardinti, sudarė sąrašėlį, kuriame puikuojasi lyderių pozicijose: nuotraukų albumas, žvakės ir TŪPI CD (bijau ir aiškintis, kas tai yra blink.gif )
Atsakyti
Maniskei (trecioke) labai patinka smulkmenos is NICI skyrelio (VCUP),kainos ivairios 4u.gif
Atsakyti
Manau, įdomu būtų gauti knygą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2004 12 04, 11:13)
Aš už vienodas dovanėles. Mes mokykloje jau antri metai sutarėm dovanoti po saldainių  maišelį. Simboliškai. JUk tėvų galimybės nevienodos, tėvų norėjimas "pasirodyti"- taip pat. Be to, vaikai ir šiaip būna persisotinę tų dovanų- nuo tėvų, dėdžių, tetų, senelių... huh.gif

Iš vis, man tas dovanų akcentavimas per Kalėdas ar Naujus labai ne prie širdies. Svarbu, kad būtų smagi šventė.

Dar svarstom dvi idėjas. Viena- apsikeisti dovanėlėmis. Bet dovanėlė turi būti rankų darbo- koks mielas niekutis, atvirutė, piešinys. Nes kai vaikas turi KAŽKĄ nupirkti už 5 litus- tai man nekvepia nei švente, nei nuoširdžia dovana.  blink.gif

Antra idėja - angelų savaitė. Savaitė iki Kalėdu vaikai ištrauks vienas kito vardus- ištrauks vardą to bendraklasio, kurio "angelu-sargu" privalės būti visą savaitę. Tačiau savo globotinių vardus visi laikys paslaptyje. Visą savaitę reikės stengtis daryti nepastebimus gerus darbus- gal sudėti išbarstytus flomasterius, gal parašyti gražų palinkėjimą, gal kokią bombonkę palikti ant stalo, kai tas nematys, gal padėti sportuojant ar mokantis, bet neprisipažinti "angelu". O savaitės pabaigoje atskleisti šitą paslaptį smile.gif - vat, galbūt tada ir apsikeisti tomis rankų darbo dovanėlėmis.  rolleyes.gif

Labai patiko ši angelų sargų idėja thumbup.gif
Reikės pasiūlyti mokytojai smile.gif
Atsakyti
apie angelus buvau girdėjusi , bet tai ,manau , kad liuks .. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad geriausia yra vienodos dovanėlės. Dar mokyklos laikais pradinėse klasėse kalėdų senelis atnešė visiems knygeles, buvo iš kažkokios berods "Iliustruota didžioji klasika" serijos. Knygutės nebuvo vienodos, vienam vienokia, kitam kitokia, tai pamenu labai patenkinti visi vaikai buvo, o po kalėdų atostogų visi mainėsi knygelėm ir stengėsi kuo daugiau perskaityt. Iš tos serijos dar daug knygų įvairiom progom daugelis mano klasiokų gavo, porą metų tai buvo topinė dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuca @ 2005 12 19, 10:02)
Maniskei (trecioke) labai patinka smulkmenos is NICI skyrelio (VCUP),kainos ivairios 4u.gif

Šiaip ar taip, didelės. Keli tušinukai - vos ne 17Lt. Kai reiks nupirkt tokias (o gal dar rimtesnes) dovanas 20 - 30 vaikų, tikiu, kad sumos išeis labai jau nemažos 4u.gif
Aš už tai, kad dovanos būtų poros rūšių - vaikas turėtų pasirinkimą, o ir nebūtų pavydu dėl kito dovanos. smile.gif
Atsakyti
na mes klasėje keisimės dovanėlėmis...siūlėm daryt bendrą šulinį tačiau niekas nesutiko.... verysad.gif pavyzdziui mane istrauke berniukas kuris manęs nekenčia...nežinau ra gausiu dovaną verysad.gif verysad.gif verysad.gif
(rašau mamos vardu tongue.gif )
Papildyta:
papildau: keičiamės dovanom iki 20lt. unsure.gif
Atsakyti
Esu už vienodas dovanas. Prisimenu kai dukrai lankant darželį du vaikučiai gavo skirtingas dovanas nei visi kiti: vienas - brangų konstruktorių, o kita - tik mandarinų maišelį (man tikrai buvo gaila tos mergaitės). O ir pati turiu nuoskaudą atsineštą iš vaikystės, nes draugė gavo didelę lėlę, su plaukais, o aš tokią mažytę - visą iš plastmasės. Man taip skaudėjo širdelę, nes iš kur galėjau žinoti, kad gavau prastesnę dovaną tik todėl, kad mano mama ne kolūkietė (istorija vyko tarybiniais laikais).
Atsakyti
o mūsų užklasinėje mokyklėlėje jau apsilankė šiemet kalėdų senelis... dovanėlės buvo visiems panašios, visi gavo po pliušinį žaisliuką, sąsiuvinį storu viršeliu, kažkokį dar smulkų žaisliuką, vaikišką žurnalą ir aišku daug saldumynų... dovanos nebuvo visai vienodos, tad vaikai keitėsi vieni su kitais ir galiausiai visi buvo labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
Aš pasisakau už vienodas dovanėles... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
aš irgi už vienodas. gal jei vaikas turi "visus pasaulio žaislus" jį labai nudžiugintų paprasta smulkmena už 5 lt. kurios tėveliams net į galvą neateitų nupirkti? mirksiukas.gif
Atsakyti