Įkraunama...
Įkraunama...

Vienodos dovanos mokykloje:

as atsimenu kaip per kaledas man ir sesei padovanojo po pakabuka, o kitai mergaitei didele lele. tikrai buvo skaudu huh.gif todel manau kad darzeli ir mokyklos turetu buti vienodos dovanos. o jei tevai labai nori padovanot kazka brangaus, taigi visada gali tai padovanoti namuose tongue.gif na ir is kur tas noras kad visi matytu kokia brangia dovana gavo ju vaikas blink.gif
Atsakyti
Pirmoje klaseje buvo vienodos dovaneles.Norejo pirkti zaidima.O maniske jau tokius du turejo.O siemet vaikai kategoriskai mokytojai pareiske,kad nenori vienodu dovaneliu.Teveliai irgi apsidziauge.Sutarem tam tikra pinigu suma,uz kuria kiekvienas ir nupirks dovanele.Ji bus simboliska,nes bus didziule svente - vaikai vaidins (vaikai patys labai norejo,nors mokytoja buvo sugalvojusi ka kita),paskui bus uzsakytos picos,gazuotu gerimu nusprendem vienbalsiai nepirkti.Bus tik sultys smile.gif
Atsakyti
Būkit malonios, namuose savo vaikams dovanokite nors ir tikrus džipus, tačiau kolektyve nežaiskite kitų vaikų jausmais.
Mes jau ne pirmi metai grupės vaikučiams dovanojame bendrą dovaną - kokį nors didelį žaislą. Šiemet ieškome didelės lentos, kad vaikučiams būtų įdomiau mokytis skaityti ir rašyti.
Atsakyti
as uz, nes ne visi vienodai gali sau leisti dovanas pirkti, vaikai bus lygus, o papildomas dovanas pagal isgales namie senis saltis atnes smile.gif
Atsakyti
Pas mus kazkaip issisprende: dickes mokykloj visi gaus kompaktus su spektaklio dainelem, o darzeli saldainiu ir dovana grupei. Bet as tai uz vienodas dovanas, vaikams skaudu kai kitas gauna "geresne" dovana. Gal net ne brangesne, bet butent tokia, kokia pamates uzsimane.
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2004 12 04, 11:14)

Iš vis, man tas dovanų akcentavimas per Kalėdas ar Naujus labai ne prie širdies. Svarbu, kad būtų smagi šventė.

Negaliu nesutikti, lygiai taip pat mastau clap_1.gif Reikia vaikus nuo mazumes mokyti, kad Kaledos - tai bendra svente su sokiais, vaidinimais ir dainom. O dabar pypliai susitike aptarineja dovanas...

Esu tik uz vienodas dovaneles kolektyve. Lengvute, nebus pinigu ismetimas, juk vaikas mokysis tokio svarbaus dalyko - lygybes! smile.gif
Atsakyti

Я тоже за одинаковые подарки unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2004 12 04, 16:24)
Seses mokykloj (Jezuitu gimnazija) buna angelu sargu menuo ar tai 3 savaites. nors jie jau astuntokai, mielai raso savo globotiniams laiskus, visaip globoja ir rupinasi. man tai labai grazi tradicija  wub.gif

У нас в школе такая традиция - вешают на елку подарок на 5 лит, от ангела.
Моему сыну пришло письмо от ангела doh.gif Так там написали, если тебя бьют не давай сдачи, я долго потом оправдывалась как это ангел такое мог написать biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sever59: 12 gruodžio 2004 - 05:34
Gal jau ir paveluotai (matyt jau visi nusprende vienodas ar skirtingas dovanas pirks), bet radau psichologes komentara apie tai:

"Darželyje teikiamos tiek vienodos, tiek skirtingos dovanėlės turi savų pliusų ir minusų. „Kai mažyliams dovanojami vienodi žaislai, neretai kuris nors tokį jau turi. Kitąsyk tas daiktas neatitinka vaiko interesų. Tarkim, plastilino dėžutė judriam darželinukui greičiausiai nebūtų tokia įdomi kaip sviedinys su ausytėmis, į kurias įsikibus galima šokinėti. Jei teikiamos skirtingos dovanos ir vaikai mato, ką gauna kiti, jie gali nuliūsti, jaustis esantys nelygiaverčiai. Vis dėlto darželį lankančių berniukų ir mergaičių pomėgiai nėra vienodi, todėl geriau, kai dovanos skiriasi", - mano psichologė."

Atsakyti
Pas mus mokykloje visi tevai vienbalsiai uz vienodas dovaneles. Pernai mokytoja pati pirmokams isrinko po knyga, kuria po to per atostogas turejo skaityti, per pamokas aptarinejo ir labai puikiai gavosi. Tiesiog buvo 'mokykline' senelio dovana. wink_3.gif
Dar ir dabar prisimenu, kaip darzelyje atejes 14-metis kazkieno brolis aiskino:'matai, mama, tu man tokio zaidimo neperki, sakei tik nuo 18, o cia sesiametis gavo...' Situacija nekokia blink.gif
Atsakyti
As irgi uz vienodas dovaneles - kad nebutu jokios diskriminacijos.
O individualias dovaneles nuo teveliu vaikai gali rasti Kaledu ryta po eglute... newyear.gif
Atsakyti
Labas mamytės 4u.gif

Artėja šventės biggrin.gif Mokykloje vaikai keisis dovanomis.Kaina nuo 8 iki 10 Lt Turėtų tikti berniukui ir mergaitei.Gal turit idėjų,gal jau ką nors pirkote bigsmile.gif Pasidalinkite savo mintimis,nes jau nebežinau nei ką pirkti g.gif
Atsakyti