QUOTE(Linnuxx @ 2008 04 21, 20:52)
Aš stipriai palaikau nuomonę, kad pirmą mėnesį lankytojus riboti būtina. Gi mažyliukai dar jokio elementaraus imuniteto neturi (ir net nebūnant prietaringa. svetimų akių reiktų saugotis,- šiuolaikinio mokslo visai pagrįstas patarimas).
O pergyventi, kad kažkas negalėdamas naujagimio staigiai pamatyt įsižeis, manau tikrai neverta. Žmonės, kuriems tu ir tavo mažylis tikrai rūpit,- jūsų poreikius supras, o jei kažkam tik smalsumas iš principo kai kurias vietas graužia, tegu ramiai "uspakajoncus" geria. NES MAŽYLIO SVEIKATA IR SAVIJAUTA YRA SVARBIAU UŽ BET KIENO NUOMONĘ APIE TAVE.
Gal aš kiek per žiauriai bet...
O pergyventi, kad kažkas negalėdamas naujagimio staigiai pamatyt įsižeis, manau tikrai neverta. Žmonės, kuriems tu ir tavo mažylis tikrai rūpit,- jūsų poreikius supras, o jei kažkam tik smalsumas iš principo kai kurias vietas graužia, tegu ramiai "uspakajoncus" geria. NES MAŽYLIO SVEIKATA IR SAVIJAUTA YRA SVARBIAU UŽ BET KIENO NUOMONĘ APIE TAVE.
Gal aš kiek per žiauriai bet...
Visiskai teisingai tik va as neturiu tiek , na sakykim, izulumo, kad pasakyti jog jus, mieli sveteliai, nepageidaujami (bent jau giminems )