QUOTE(zyzi @ 2008 04 09, 12:58)
Sveikos mamytes! ir dar mums jau savaite! dziaugemes be galo ir tikrai i savo dukryte galeciau ziuret ir ziuret ir neatsiziuret
Bet va kokia beda mus kamuoja ji prie papo nori but istisai kaip ligoninej pasake tai dabar normalu vaikui papas ir maistelis ir zindukas bet va tai jei manim kas rupintusi tai gali ir gulet su vaiku visa diena o reik ir valgyt pasdaryt ir susitvarkyt kaip jus ar taip nebuvo?
Bet va kokia beda mus kamuoja ji prie papo nori but istisai kaip ligoninej pasake tai dabar normalu vaikui papas ir maistelis ir zindukas bet va tai jei manim kas rupintusi tai gali ir gulet su vaiku visa diena o reik ir valgyt pasdaryt ir susitvarkyt kaip jus ar taip nebuvo?
ooo taip , labai pažįstamas jausmas. Pakentėk truputuką. Žinok, susireguliuos viskas po truputį. Aš tai tuo laiku nieko ypatingo valgyti nedariau - dešrelės, koldūnai, košės visokios ir t.t. Net buvau įsigudrinusi lovoje maitindama lelytę dar ir pati pavalgyti
Mano Adelė irgi kabėjo ant papulių kokių porą trejetą savaičių. Kai tik pradėjom vaikščioti į lauką, tarpai ėmė darytis vis ilgesni tarp noro turėti burnoj papulį.
Be abejo, žinai, kad gimdamas leliukas patiria labai didelį stresą. Tu esi jam/jai dabar ir paguoda, ir saugotoja!
Mes išsivertėmė be žinduko, nors toks noras buvo kilęs. Džiaugiuosi, kad nepasidavėm Dabar nereikės vaiko atpratinti nuo jo.
Dėl rankinuko - tokio amžiaus leliukas dar nežino, kad to galima šiaip reikalauti. Tikrai nebijok, kad bus rankinukas. Nešiok, glostyk - vaikiukas bus ramesnis. O vat jau nuo kokio 6 mėn. pradeda gudrauti Tada ir paauklėsi
Dauguma šį etapą praeina - pvz., man jis buvo sunkiausias. Tiesa, dabar dantys lenda, bet čia jau kita istorija
Mes su tavim! Laikyk frontą!