QUOTE(Vaidulia77 @ 2007 11 25, 19:05)
oi, Dzine, kaip smagu, kad galima pasidalinti patirtim.
del sysiojimo, tai gan sunku paskaiciuoti, bet kai keiciu pampersa, berods visada buna pasisiota.
Pas mus virkstele irgi dar nenukritus, panasu, kad jau greit kris. Man tai isvykstant ligoninej sake valyti su spiritu aplink bambute, o su permanganatu aplink pacia virksteles liekana, na, pacia bambute. O dar gyd, kuri buvo atejusi, sake maudyti kasdien, kad greiciau nukristu, ir daznai valyti bambute spiritu bei ja judinti, sukti pgl laikr rodykle, o po maudyniu su permanganatu pavalyti. Tai stengiames taip ir daryti.
Espumisano ir mes duodam, tik nezinau, ar nuo jo geriau, ar ne. Gal reikia kelias dienas paduoti, kad pasijaustu. As dar pradejau Hipp arbatas gerti, yra tokia "mazylio pilvukui", tai as pati ja geriu. Nors ir mano viduriai kazkokie keisti, lyg ir pucia kaip ir tau, nors ir valgau atrodo normaliai. del to ir pradejau galvot, kad gal nuo manes mazyliui pilvuka pucia, ar net vidurius paleido.
Beje, man irgi cezari dare
del sysiojimo, tai gan sunku paskaiciuoti, bet kai keiciu pampersa, berods visada buna pasisiota.
Pas mus virkstele irgi dar nenukritus, panasu, kad jau greit kris. Man tai isvykstant ligoninej sake valyti su spiritu aplink bambute, o su permanganatu aplink pacia virksteles liekana, na, pacia bambute. O dar gyd, kuri buvo atejusi, sake maudyti kasdien, kad greiciau nukristu, ir daznai valyti bambute spiritu bei ja judinti, sukti pgl laikr rodykle, o po maudyniu su permanganatu pavalyti. Tai stengiames taip ir daryti.
Espumisano ir mes duodam, tik nezinau, ar nuo jo geriau, ar ne. Gal reikia kelias dienas paduoti, kad pasijaustu. As dar pradejau Hipp arbatas gerti, yra tokia "mazylio pilvukui", tai as pati ja geriu. Nors ir mano viduriai kazkokie keisti, lyg ir pucia kaip ir tau, nors ir valgau atrodo normaliai. del to ir pradejau galvot, kad gal nuo manes mazyliui pilvuka pucia, ar net vidurius paleido.
Beje, man irgi cezari dare
na tai mes kaip ir likimo sesės abi papjautos tą pačią dieną
va ir aš apie tą arbatą galvoju, baigsim espumizano buteliuką, tada bandysiu kažką kitką, dabar lyg ir padeda. girdom po 15 lašų prieš kiekv.maitinimą. dar buvo vyras homeopatinėj vaistinėj, tai nupirko homeop. žirniukų kažkokio opijaus. gal tuos pabandysim, ir arbatėlės gal po šaukštelį. nu bet gal nusistovės tas pilvas. dabar tiesiog baisu atrodo dėl to, kad aš pati dar nelabai gerai jaučiuosi, tai matyt biški tas nuovargis . gal čia šalutinis cezario poveikis tas pilvo pūtimas?
O tu tepi pjūvio siūlę kuo nors? ta prasme kokiu nuo randų ar pan.
mūsų bamba irgi man rodos kris artimiausiu laiku. ir kažkaip neatrodo man tas virintas vanduo rimtai mes iš ligoninės tik penktadienį grįžom, tai gyd. namuose dar nebuvo. kai ateis, tai gal patars spiritą ar pan.