Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

QUOTE(Lau_rike @ 2007 08 31, 21:12)
Mano maziuke ir maudosi ir rengesi ramiai, taciau su pilvuku vienos bedos, po kiekvieno maitinimo verkia. Jau net nebrzinau ka ir daryti espumizano lasiukus kaip pienuka vos  ne duot reikia ir tai nieko nepadeda. verysad.gif  ka jus maytes darot kaip nuraminat savo maziukus?


mums tokios bedos retos,bet raminam masazais ir guldymu ant saves pilvelis i pilveli,pajunta siluma ir nurimsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2007 09 02, 14:44)
mums tokios bedos retos,bet raminam masazais ir  guldymu ant saves pilvelis i pilveli,pajunta siluma ir nurimsta ax.gif

oho kaip gerai jei tai padeda.,maniškė tai be krūtinės retai kada nurimsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jusiukai @ 2007 09 03, 11:41)
oho kaip gerai jei tai padeda.,maniškė tai be krūtinės retai  kada nurimsta  unsure.gif

o maniskis dabar isigudrino uzmigti bevalgydamas, o kai atimi papa pabunda...vnz amzinai isiseges i papa:)
Atsakyti
QUOTE(saule^ @ 2007 09 04, 10:35)
o maniskis dabar isigudrino uzmigti bevalgydamas, o kai atimi papa pabunda...vnz amzinai isiseges i papa:)

tai pas mane ir panašiai.,o krūtinė tebeskauda.,ir su antspeniais bandžiau ,vistiek skauda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jusiukai @ 2007 09 04, 10:01)
tai pas mane ir panašiai.,o krūtinė tebeskauda.,ir su antspeniais bandžiau ,vistiek skauda  verysad.gif

Maniškė irgi dažnai užmiega valgydama. Paguldau į lovytę, tada prisimena, kad nebaigė valgyt... doh.gif Bet dabar neleidžiu užmigt, kol nespjauna krūties pati iš burnos smile.gif Man tik GN buvo vieną spenelį iki mėlynės nukramčius. Bet išmokau teisingai paduot, tai antspeniai guli taip nė karto nepanaudoti tongue.gif
Atsakyti
Ir as i jusu "kluba" smile.gif Maniskis be krutines neuzmiega,ir aplamai nori zisti labai daznai,o viena krutine taip dega,kad verkti norisi...Oi sunku,bet matau ne viena as tokia smile.gif
Atsakyti
ir mes jau papo rankinuku patape biggrin.gif atrodo jei mano mazosios princeses valia butu tai ji nepaleistu kruties is vis doh.gif todel i vakra krutine atrodo tokia tuscia ir kartais baisu pasidaro adk peienelio nebeuzteks. bet priaugti 2kg rodo kad vis dar turim to gerio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 09 04, 22:15)
Ir as i jusu "kluba" smile.gif Maniskis be krutines neuzmiega,ir aplamai nori zisti labai daznai,o viena krutine taip dega,kad verkti norisi...Oi sunku,bet matau ne viena as tokia smile.gif


Ta degancia kruti reikia masazuoti, kad nebutu pieno sastovio, neatsirastu guzeliu, nes gali buti mastitas ir bus blogai unsure.gif jei jau yra guzeliai, duok ta kruti zisti, nes kudikis gerai istraukia. Ir kruti duok taip, kad guzelis butu ties ta vieta, kur vaikucio barzdele, geriau istrauks.
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2007 08 31, 10:35)
mano mazajai dar tik 3 sav bet iskylo vienas klausimelis. per visa diena ji pati labai gerai issitustina pampersus tik spek keisti , bet stai vakare prasideda problemos  g.gif  po maitinimo ji taip steni kad net pamelinuoja ir aisku prasideda koncertai kurie tikrai is proto varo.  pirma karta taip nutykus pamaniau adk uzkieteje vyduriukai tai turejau mikrolax klizmute tai uzteko tik ikysti galiuka kaip is kart pasipyle visas turetas mazosios turtas. kadangi net nespejau klizmutes isspausti kita karta vel tam paciam pasikartojus dalykus pabandziau su termometru. na tik pradariau skylute su paciu galiuku ir ka vel visaks geriausiai ir verkims dingsta .  g.gif
tai nesuprantu kokia cia problema visa laika pati gerai tustinasi tik va jau kelintas vakaras vis atsiranda tokia dilema. o ir kai pagalvoju juk negerai gal kaisioti i ta skylute nors jai ir palengveja kad dar didesnes problemos nesukelciau  g.gif
galvoju gal maitinuosi negerai bet jau nebezinau ka ir bevalgyti  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 06, 21:06)
Ta degancia kruti reikia masazuoti, kad nebutu pieno sastovio, neatsirastu guzeliu, nes gali buti mastitas ir bus blogai  unsure.gif  jei jau yra guzeliai, duok ta kruti zisti, nes kudikis gerai istraukia. Ir kruti duok taip, kad guzelis butu ties ta vieta, kur vaikucio barzdele, geriau istrauks.

degancia krutine geriausia apdeti kopusto lapais...man padejo..deti reikia zalius kopusto lapus tik nedeti ant speneliu. istraukia karsti 100 proc.
Atsakyti
O as truputi pergyvenu, nes atrodo nebeturiu pakankamai pienuko savo mazyliui. Iki siandien kaip ir nesupratau kame reikalas.Jis man verkia ir as nezinau kas yra, tai pamaniau nori valgyti.Daviau krutine ir sau rami. Vaikas isspjoveje ir atpyle tuputuka. ax.gif Ai galvoju, kad viskas ir guldau miegoti, bet jis man vel rekia baisiausiai blink.gif .Kazkaip sove i galva kad per trumpai man valge. Tai daviau biski misinuko. Ir ka jus galvojate rolleyes.gif , jis istustino visa kieki maisto, gerai atsirugo tris kartus ir ramiausiai lig siol miega bigsmile.gif . Nei stena nei inkscia kaip anksciau.......... Nu vien zooooo doh.gif . Vadinasi as neturiu pakankamai pieno ar kaip cia iseina?
Beje, gal imanoma kazkaip pagausinti man pienuka, nors skysciu atrode, kad geriu pakankamai? Ar jau man cia laikas pradeti misinukais maitinti?
Atsakyti
QUOTE(linusha @ 2007 09 07, 17:21)
O as truputi pergyvenu, nes atrodo nebeturiu pakankamai pienuko savo mazyliui. Iki siandien kaip ir nesupratau kame reikalas.Jis man verkia ir as nezinau kas yra, tai pamaniau nori valgyti.Daviau krutine ir sau rami. Vaikas isspjoveje ir atpyle tuputuka.  ax.gif Ai galvoju, kad viskas ir guldau miegoti, bet jis man vel rekia baisiausiai blink.gif .Kazkaip sove i galva kad per trumpai man valge. Tai daviau biski misinuko. Ir ka jus galvojate rolleyes.gif , jis istustino visa kieki maisto, gerai atsirugo tris kartus ir ramiausiai lig siol miega bigsmile.gif . Nei stena nei inkscia kaip anksciau.......... Nu vien zooooo doh.gif . Vadinasi as neturiu pakankamai pieno ar kaip cia iseina?
Beje, gal imanoma kazkaip pagausinti man pienuka, nors skysciu atrode, kad geriu pakankamai? Ar jau man cia laikas pradeti misinukais maitinti?

Nelabai ka galiu patartt,tik galiu pasakyt,kad mano kai budavo nedavalge,tai siaubas kokie,tai misinys man budavo issigelbejimas,padarydavau,istustindavo ir ramiausiai miegodavo.O tu turi ne tik gert,bet ir valgyt daug sveiko maisto,riesutu valgyk,maistingi,neturetu trukt pieno,bet visko gi buna,as tai tik pora men ismaitinau ir tai su misineliu pagalba.Bet mano du ir dar edrunai buvo.
Atsakyti