Oj kiek pamenu pirmas dienas namie tai buvo nelengva, bet ne todel kad su mazyliu buvo sunku o ta nelaukta pogimdyvine depresija buvo aplankius, bet po keliu savaiciu atsigavau, ir sta siandien jau puse metuku mano spinduliukui,oj kaip greitai bega laikas
Linkiu JUms sekmes greit ir jus pradesit skaiciuoti minijubiliejukus
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2007 04 12, 16:51)
Nebezinau, ar as cia i tema, bet norejau kuo greiciau patyrusiu paklausti. Ar jums taip buna, kad vaikas miega istisa diena ir reikia ji zadinti valgyti? Mano leliui siandien tik savaite, bet jis istisa diena miega - prisizadinu mazdaug kas 3-4 val. , siaip ne taip igrudu kruti. Jis valgo, kol pienas pats bega, siurbti pats nenori..... Tuoj pat vel nepazadinamai iminga... Ar ne per retai valgo? Ar ne per mazai maisto? Gimd.namuose dar gydemes gelta, todel gerai valgyti mums butina, bt as labai nerimauju, kad jis sociai nepavalgo.
Dar viena problema - ziauriai skauda spenelius (as is tu baltaodziu jautriaskuriu...). Tiesiog norisi rekti is skausmo, kai vaikas sukanda, ypac is pradziu... Niekaip neistengiu praziodyti daugiau, kad paimtu didesne dali kruties su laukeliu aplink speneli. Teorijos apie "placiai issiziojanti kudiki' man atrodo kaip is fantastikos srities.... Vakar nakti jau dejau ir antspeni - nenoriu , kad Jokubelis, kaip ir pirmasis sunelis, nugrauztu mane iki zaizdu... Bet Jokubas spajaudesi ir verke - itariu, nedaug ir tesuvalge... Diena maitinu be antspeniu, bet i vakara jauciu, kaip maudzia visa kruti nuo speneliu pazasties link... Bijau mastito...
Dar viena problema - ziauriai skauda spenelius (as is tu baltaodziu jautriaskuriu...). Tiesiog norisi rekti is skausmo, kai vaikas sukanda, ypac is pradziu... Niekaip neistengiu praziodyti daugiau, kad paimtu didesne dali kruties su laukeliu aplink speneli. Teorijos apie "placiai issiziojanti kudiki' man atrodo kaip is fantastikos srities.... Vakar nakti jau dejau ir antspeni - nenoriu , kad Jokubelis, kaip ir pirmasis sunelis, nugrauztu mane iki zaizdu... Bet Jokubas spajaudesi ir verke - itariu, nedaug ir tesuvalge... Diena maitinu be antspeniu, bet i vakara jauciu, kaip maudzia visa kruti nuo speneliu pazasties link... Bijau mastito...
Nemanau kad reikia pergyventi, nes mano zuikutis irgi labai daug miegodavo ir kartais tekdavo ji pazadinti kad pavalgytu,,, Bet jei tave kazkas neramina skambink ir klausk savo gydytojos, nesidrovek
Butinai masazuok kruti kad neatsirastu guzu jei ju yra butinai juos ismasazuok as pamenu prasydavau net MB pagalbos, is skausmo net verkdavau kai masazuodavo bet uztai mastito isvengiau...Nusipirk kremu yra speneliams jie tikrai padeda bent jau man padejo...Sekmes O jei tik yra neaiskumu klausk gydytojos