Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

QUOTE(piaa @ 2006 12 01, 00:36)
grazaus tau susitikimo su savo stebukliuku 4u.gif  4u.gif

labai grazi diena taves laukia wub.gif



QUOTE(rugiagėlė @ 2006 12 01, 13:49)
Aš tai vandenį virinau visą mėnesį. juk kūdikio odelė tokia plonutė, gležnutė. man atrodo kad virintas vanduo toks kažkoks minkštesnis. be to užvirintas pastovi, nusistovi ten visos kalkės ir t.t ir pan. O maudant pirmus kartus reikia laaaabai iš lėto vaikutį dėti į vandenį, kad neišgasdinti. tiesiog po truputėlį sušlapinti vieną, kitą kojytę, rankytę, kalbinti, šypsotis...na žodžiu viską daryti su šypseną, neskubant. Sėkmės  smile.gif


Aciu mamytes uz palinkejimus ir patarimus 4u.gif
laukiu nesulaukiu savo stebuklelio wub.gif
Atsakyti
Na as taip pat maudziau virintam vandenuke pirma men. Ir visai nebijojau o be to vyras padejo. Opirmas dienas mes gyvenom pas anyta mano anyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tai man tik reikedavo vaika pamaitinti pervistiti ir viskas thumbup.gif Ji ir valgiti padarydavo nieko neleido man daryti tu tik ilsekis kad ti pienukas nedinktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na tik mazius miega ir as is paskos tai naktim visai nesunku buvo. Na o kai dabar savo namuose tai truputi sunkiau bet viskas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nors galetu patarti, kada su vaikuciu galima vaziuoti i lauka, mums jau 10 dienu, bet baisu man, kad nesusirgtu, ti ir sedim namie?
Atsakyti
QUOTE(Spygle1 @ 2006 12 07, 14:55)
Gal kas nors galetu patarti, kada su vaikuciu galima vaziuoti i lauka, mums jau 10 dienu, bet baisu man, kad nesusirgtu, ti ir sedim namie?

mes po savaites vaziavom ir iskarto ne trumpiau kaip po valanda vezinomes, beveik kasdiena einam i lauka porai valandeliu ir kol kas niekuo nesergam. Aisku svarbu vaikuty gerai aprengti ir vezimeli uzdangstyti, kad vejas nepustu ir tikrai nepersalta jam bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija @ 2006 10 14, 12:29)
mano mazyliui antradieni bus 2menesisi.nors valgom tik misinuka,vistiek yra pilvuko diegliukai verysad.gif ,tai pradejom gert arbatyte pankolio.ja galima tik nuo 1menesio pradet.nebijokit mamos praeistie digliukai apie 3-aji menesi,sakau is patirties,pas mane juk trys vaikai-tai jau patirtis rolleyes.gif  ax.gif

mes tai geriam HIPP arbatele "Mazylio pilvukui" ja galima nuo 1 savaiteles gerti thumbup.gif ir sab symplex lasiukus, nes espumisanas nelabai pagelbedavo.
Atsakyti
Mums jau irgi savaite tongue.gif Tai va, norejau pasidalinti savo beda...
turim mes aukstu zemiau tokius kaimynus. Ju paauglys vaikezas kiekviena diena grizes is mokyklos uzsileidzia muzika tokiu garsu, kad pas mus grindys vibruoja, gali kiekviena dainos zodi girdeti !!!!

erysad: Isivaizduokit nueinu as pas ji ir prasau pritildyti muzika, nes pas mus ka tik parziveztas kudikelis namie (mums tada 4 dienos buvo), o jis man sako, kad muzika jam netrukdo ir nieko jis cia tipo blogo nedaro, nes dar tik 12 val dienos !!! Isivaizduojat !!!!
o kai gryzau jis muzika dar labiau pagarsino blink.gif
Gryzau ir tokia pasijutau bejege... cry.gif cry.gif
O blogiausia tai, kad vyras buvo pasneketi su to pyplio tevais, tai jie ne tai, kad atsiprasytu, bet pradejo aiskint kad nereikia kabinetis, jie naktimis netriuksmauja ir mazdaug ko jus cia norit.

Nu kas per zmones !!!! gun_bandana.gif atrodo visai padoriai ir ne kokie asocialus...
HELP !! ka daryti !!!
Manau, kad niekas nepasikeis bash.gif o policija kviesti absurdas....
Siandien net galvojau, kad geriausia butu is vis buta pakeisti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Speju, kad spygle1 jau pabuvo su vaikuciu lauke... Kai tokie darganoti orai bijau ka ir patarineti... Man buvo rekomenduota i trecia diena po gryzimo 5 min. isnesti i lauka pridegtu veidu, sekancia diena 10min., dar keleta dienu po 15 min., o veliau pradedi jausti ar gali atidengti veiduka, kiek ilgai uztrukti...
Papildyta:
Uzjauciu Ugniuka1 unsure.gif
Kad paauglys neturi supratimo, nesistebiu, bet tevai...
Nepaguosiu, nes speju, kad pries tokius kiaulinus bejegiai...
Mano sese keite buta vien del tokios (gal ne vien del tokios) priezasties...
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2006 12 16, 16:54)
Mums jau irgi savaite  tongue.gif Tai va, norejau pasidalinti savo beda...
turim mes aukstu zemiau tokius kaimynus. Ju paauglys vaikezas kiekviena diena grizes is mokyklos uzsileidzia muzika tokiu garsu, kad pas mus grindys vibruoja, gali kiekviena dainos zodi girdeti !!!!

erysad:  Isivaizduokit nueinu as pas ji ir prasau pritildyti muzika, nes pas mus ka tik parziveztas kudikelis namie (mums tada 4 dienos buvo), o jis man sako, kad muzika jam netrukdo ir nieko jis cia tipo blogo nedaro, nes dar tik 12 val dienos !!! Isivaizduojat !!!!
o kai gryzau jis muzika dar labiau pagarsino  blink.gif
Gryzau ir tokia pasijutau bejege... cry.gif  cry.gif
O blogiausia tai, kad vyras buvo pasneketi su to pyplio tevais, tai jie ne tai, kad atsiprasytu, bet pradejo aiskint kad nereikia kabinetis, jie naktimis netriuksmauja  ir mazdaug ko jus cia norit.

Nu kas per zmones !!!!  gun_bandana.gif atrodo visai padoriai ir ne kokie asocialus...
HELP !! ka daryti !!! 
Manau, kad niekas nepasikeis  bash.gif o policija kviesti absurdas....
Siandien net galvojau, kad geriausia butu is vis buta pakeisti  verysad.gif  verysad.gif

Na tikrai nedraugiski ir nesupratingi kaimynai schmoll.gif uzjauciu verysad.gif
Atsakyti
ugniukas1iki 3 men, kudikiai negirdi taip kaip vyresni. todel jiems gali ir nemaisyti tokia muzika 4u.gif
o del kaimynu tai uzjauciu blink.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif uz palaikyma.

Jei rasim kita buta as tuos kaimynus pries isvaziuodama vandeniu uzpilsiu gun_smilie.gif ir dar pries tai toki party suorganizuosiu su sokiais iki ryto, drinks_cheers.gif alc.gif yahoo.gif kad kialiukas ir jo teveliai visa nakti negales ne akiu sumerkti. Va !!! biggrin.gif

Mano maziuke jau kelinta nakti niurzgia ir neuzmiga.... Pilvo diegliukai matyt verysad.gif Tik va galvoju ar jie gali buti tokiems maziems vaikiukams g.gif negi reikia pradeti vaistukais girdyt nuo pilvelio putimo jau pirma savaite ?
Atsakyti
Gal pucia pilviuka.Espumisan pabandyk,mano mazylei tai padejo.Ir va as dar pilviuka paglostydavau.
Atsakyti
mano sūneliui 2mėn, bet pilvo pūtimas prasidėjo tik gimus, pirmą savaitę tai iš vis nemiegojo o tik rėkė. O kai suėjo 2 sav aprimo. Klausiau gydytojos tai sakė kad gal ką ne taip valgau ir pirmasis jo maistas jam skranduką raižo. Atradau kad turbūt nuo pomidorų. Dar papučia kartais, bet mes espumisan geriam. Daviau jam nuo pirmų dienų, gydytoja sakė galima. Ir į dieną galima duoti po 20 lašų kiek nori kartų. Ir pilvuką reik pamasažuot pagal laikrodžio rodyklę ratu.

Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti