Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas- 21 dalis

Oi merginos, kokia man ši diena laiminga clap.gif. Jaučiuos kaip aukso puodą laimėjusi biggrin.gif
Mano Brangiausias per pusdienį rėmą sumonterevo clap.gif assa.gif assa.gif clap.gif thumbup.gif
Rėmo savikaina apie 15lt. Kaip knieti kuo greičiau išbandyti...!
Aišku ne pirktinis {turiu omenį estetinį vaizdą}, bet man pats tas, padarytas pagal mane. Pagal namuose esančių kėdžių sofos ir t.t. aukštį. Nu laimės pilnos kelnės biggrin.gif .
Prašom įvertinti, tik labai nepeikit doh.gif
http://public.fotki....remelis002.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 25 kovo 2007 - 17:38
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 19, 18:19)
Rodausi, kaip mano siuvinėjamas darbelis atrodo po 2 savaičių:
user posted image

O taip atrodo po 3 savaičių:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 birželio 2007 - 12:53
Turbūt bandysiu šitą mergelę:
Vien ją pamačius vėl užsimaniau siuvinėt. wub.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 birželio 2007 - 12:54
zuikiniauskiene taip ir maniau, kad pabaigtuvės neužkalnų, barbė devyndarbė thumbup.gif .
Dabar apie rėmą. Brėžinį pasidariau pati. Susigalvojau kokio dydžio jis man būtų patogiausias, 50/30. Apvalius pagaliukus nusipirkau ''Senukuos'', jie ten kaip šluotelėms ar kitiems įrankiams skirti kotai parduodami, po 0,99ct. Kojos iš Brangiausio darbo, prekių įpakavimo atliekos. Alkūnės plastmasinės iš santechnikos skyriaus {jos viršui , kampuose} pirktos ''Senukuose''. Pats mandriausias dalykas tai va tokie varžtai:
http://public.fotki....ai/remas36.html
Bet jų ''Senukuose'' yra pirkt visokių storių. Ir viskas, toliau jau jūsų vyrukų fantazija.
Labai ačiū už gerus atsiliepimus. Jau visą pusdienį kaip ant sparnų skraidau, niekaip ta euforija nepraeina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tra le le tra le le tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 25 kovo 2007 - 18:19
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 25, 16:54)
Paprastai prie kiekvienos schemutės būna parašyta, keliais siūliukais siuvinėti. Aš graikišką langą siuvinėju dviem siūliukais ant 14 Aidos.

Tai ir yra esmė, kad paaiškinimo kaip ir nėr. Yra tik toks parašymas schemutėj
http://i155.photobuc.../allegri/MP.gif
Pražiūrėjau kitas MP schemutes, tai ten yra labai įvairiai: vieni ant evenweave audinio, kiti ant 14, 16 aidos kreminės arba antique white, vienų po 2 gijas, kitų kryžiukai po tris ir t.t. Vienžo, manau, kad pasinaudosiu tamstos patirtimi, nes labai jau gražus tavo langelis thumbup.gif

saliuky, šaunumėlis thumbup.gif thumbup.gif lauksim tavo naujų darbelių atliktų ant naujojo rėmų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rys @ 2007 03 25, 21:07)
Tai ir yra esmė, kad paaiškinimo kaip ir nėr. Yra tik toks parašymas schemutėj
http://i155.photobuc.../allegri/MP.gif
Pražiūrėjau kitas MP schemutes, tai ten yra labai įvairiai: vieni ant evenweave audinio, kiti ant 14, 16 aidos kreminės arba antique white, vienų po 2 gijas, kitų kryžiukai po tris ir t.t. Vienžo, manau, kad pasinaudosiu tamstos patirtimi, nes labai jau gražus tavo langelis  thumbup.gif

Ai, kad neturiu aš tos patirties. Aš tik pradedančioji siuvinėtoja. ax.gif
O ten tam link'e, kurį įdėjai, parašyta, kad išorinė langinių linija - vienu juodu siūleliu, o kitos long stitch linijos - dviem juodais siūliukais. Bet čia ne visas aprašymas. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 25 kovo 2007 - 20:14
QUOTE(rys @ 2007 03 25, 14:49)
Ruošiuos po truputėlį savo šimtmečio projektui, labai jau man norisi Provanso namukus išsiuvinėt ir ėmiau studijuot visas schemutes. Tai lyg ir viskas aišku, bet MP schemose skiriasi audinys ir gijų skaičius. Tai ir susibalamūtinau  lotuliukas.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

Schemose gali būti įvairiausi audiniai nurodyti, bet jei kabinsi kelis darbelius šalia vienas kito, tai vistiek siūlyčiau rinktis tą patį audinį ir siūliukų skaičių mirksiukas.gif Nes jeigu bus vienas darbelis ant lygaus audinio, kitas ant baltos kanvos, o trečias ant sendintos, tai vaizdas gausis toks... g.gif Lygiai taip pat ir siūlus tiems darbeliams, kurie kabės vienoj erdvėj, imčiau vienos firmos
O šiaip , man atrodo, kad visi paaiškinimai yra tik orientaciniai, kad maždaug įsivaizduotum paveiksliuko dydį ir siuvinėjimo principą. Vistiek kiekvienas darbelis gaunasi originalus 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 birželio 2007 - 12:55
Va kiek savaitgalio vakarais padariau:
http://s174.photobuc...nt=DSC01915.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 birželio 2007 - 12:56
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 26, 09:56)
Schemose gali būti įvairiausi audiniai nurodyti, bet jei kabinsi kelis darbelius šalia vienas kito, tai vistiek siūlyčiau rinktis tą patį audinį ir siūliukų skaičių  mirksiukas.gif  Nes jeigu bus vienas darbelis ant lygaus audinio, kitas ant baltos kanvos, o trečias ant sendintos, tai vaizdas gausis toks... g.gif Lygiai taip pat ir siūlus tiems darbeliams, kurie kabės vienoj erdvėj, imčiau vienos firmos.

Jei darbeliai iš tos pačios serijos, tai ir medžiaga bei siūliukai turi būti vienodi.
Aš nesu profesionalė schemose, bet kiek teko žiūrėt, tai ten dažniausiai balta 14 Aida būna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 birželio 2007 - 12:57
Jau uzbaigiau antra deliones dali:)

http://public.fotki....i/p3250193.html

is viso turiu dvi

http://public.fotki....i/p3250192.html
Atsakyti
QUOTE(Giega @ 2007 03 26, 12:13)
Merginos, galvoju siuvineti paveiksla is Heaven on Earth serijos, bet ju beveik visu ismatavimai tokie ,,ispudingi"  g.gif  Ar buna pirkti dideliu ismatavimu kanvos? Ar tokiu atveju reiketu susiuti is keliu gabalu?  g.gif

Gal kas nors susidurete su tuo?
Dekui uz info  4u.gif

O kas yra tie "dideli išmatavimai"? Ta prasme kiek ten kryželių? Šiaip kanva karpoma iš rietimų ir medžiagos plotis ten bent jau pusantro metro tikrai yra, o į ilgį atkirps kiek norėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutyte: 26 kovo 2007 - 10:18
QUOTE(mamaRe @ 2007 03 26, 12:17)
Tu dar čia greit, nes kiek ten brūkšnelių reikia pridėlioti  doh.gif
Mane irgi sudominai su tuo medžiu. Kaip žadi siuvinėti? Prašome smulkiau čia mums papasakoti  mirksiukas.gif

Taigi va, gali pasirodyti painu, bet pasistenksiu paaiškinti. Viename žurnale radau, kad galima tokį išsisiuvinėti, svarbiausia pasidaryti patį giminės medį. Taigi pirmiausia pirspaudžiau tėvus ir išsikamantinėjau visą informaciją, tada kompiuteriu pasidariau visa gimines medi kuri planuoju issiuvineti (taip orientuotis bus paprasčiau).

Na kai esu maketuotoja, pati prisidariau lapų languotų, kur bus piešiama schema. Turiu knygą siuvinėjimo kurioje yra visokių raidžių gražių ir tomis raidėmis siuvinėsiu medį.

Aplink kiekvieną vardą ir pavardę darysiu žalius apvadėlus, tai bus kaip medžio šakos, o kad nebūtų daug tuščių vietų, tai bus galima gėlyčių keletą prisiuvinėti, jas paimsiu iš kokio nors saito, čia mačiau begalybę gražių pavyzdėlių.
Sunkiausia bus pačiai schemą piešti, bet tuo mane ir žavi šis būsimasis darbas. Ant popieriaus teks pačiai piešti raideles (pagal kompu pasidarytą schemelę), spalvas irgi pati parinsksiu.

Veliau įmesiu pavyzdeliu pora, nes fotki.com kazko neveikia.
Atsakyti