Įkraunama...

Ar paliekate naktį autokėdutes mašinose ?

QUOTE(ketti @ 2006 01 19, 20:44)

ketti, 19 Sau 2006 - 20:44, para�ė:

ketti, 19 Sau 2006 - 20:44, para�ė:

Galbūt mirksiukas.gif
Bet vagys stiklą išmušti gali ir dėl magės, paliktos tašės arba šiaip tikėdamiesi bardačioke daiktų surast... Nuo to niekad nesi apsaugotas doh.gif . Jau buvo nutikę kol autokėdutės neturėjom verysad.gif . Tai vat jei pavogtų kėdutę už 700Lt, tai tikrai didelis nuostolis, o už 80Lt ne taip graudu smile.gif

Galbūt mirksiukas.gif
Bet vagys stiklą išmušti gali ir dėl magės, paliktos tašės arba šiaip tikėdamiesi bardačioke daiktų surast... Nuo to niekad nesi apsaugotas doh.gif . Jau buvo nutikę kol autokėdutės neturėjom verysad.gif . Tai vat jei pavogtų kėdutę už 700Lt, tai tikrai didelis nuostolis, o už 80Lt ne taip graudu smile.gif

Va jei kedute uz 80lt pavogs, tai bus paskui bedos taisant masina... Na stiklo idejimas ir t.t.
Mes irgi ja paliekam masinoj, nors mokejom ir daug daugiau nei 80lt.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2006 01 19, 21:59)

jovka, 19 Sau 2006 - 21:59, para�ė:

jovka, 19 Sau 2006 - 21:59, para�ė:

Va jei kedute uz 80lt pavogs, tai bus paskui bedos taisant masina... Na stiklo idejimas ir t.t.

Mūsų mašina drausta mirksiukas.gif Remontas nieko nekainuotų, tik šiaip aišku papildomų rūpesčių būtų doh.gif

P.S. O šiaip ar dažnai vagia tas kėdutes.. g.gif . Suprantu, kad magę tai nesunku ir pavogt, ir realizuoti.. O kėdutė tai ir savo gabaritais nemaža, kad pavogt.. Magę tai čiupai ir bėgi..
Na, bent jau aš tai negirdėjau tokio atvejo, kad kėdutę pavogtų, tarp mano pažįstamų nepasitaikė niekam schmoll.gif . O vat magę iš mašinos ne vienam išėmę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 19 sausio 2006 - 21:05
QUOTE(ketti @ 2006 01 19, 21:03)

ketti, 19 Sau 2006 - 21:03, para�ė:

ketti, 19 Sau 2006 - 21:03, para�ė:

Mūsų mašina drausta mirksiukas.gif Remontas nieko nekainuotų, tik šiaip aišku papildomų rūpesčių būtų doh.gif

P.S. O šiaip ar dažnai vagia tas kėdutes.. g.gif . Suprantu, kad magę tai nesunku ir pavogt, ir realizuoti.. O kėdutė tai ir savo gabaritais nemaža, kad pavogt.. Magę tai čiupai ir bėgi..
Na, bent jau aš tai negirdėjau tokio atvejo, kad kėdutę pavogtų, tarp mano pažįstamų nepasitaikė niekam schmoll.gif . O vat magę iš mašinos ne vienam išėmę doh.gif

Aš irgi negirdėjau, kad būtų kėdutę pavogę g.gif
Žmonėms, gyvenantiems gretimame name, iš mašinos vaistinėlę ir rankinę pavogė, bet kėdutę paliko thumbup.gif Nu ne super firminė buvo, bet ir ne už 50 lt. Manau nelabai patogu kėdę tempt naktį ir įtartinai atrodytų lotuliukas.gif
Nors aišku visko būna. Dėl nieko negali garantuot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2006 01 19, 23:28)

Kristtute, 19 Sau 2006 - 23:28, para�ė:

Kristtute, 19 Sau 2006 - 23:28, para�ė:

Aš irgi negirdėjau, kad būtų kėdutę pavogę  g.gif 
Žmonėms, gyvenantiems gretimame name, iš mašinos vaistinėlę ir rankinę pavogė, bet kėdutę paliko  thumbup.gif  Nu ne super firminė buvo, bet ir ne už 50 lt. Manau nelabai patogu kėdę tempt naktį ir įtartinai atrodytų  lotuliukas.gif
Nors aišku visko būna. Dėl nieko negali garantuot  schmoll.gif

Aš irgi negirdėjau, kad būtų kėdutę pavogę  g.gif 
Žmonėms, gyvenantiems gretimame name, iš mašinos vaistinėlę ir rankinę pavogė, bet kėdutę paliko  thumbup.gif  Nu ne super firminė buvo, bet ir ne už 50 lt. Manau nelabai patogu kėdę tempt naktį ir įtartinai atrodytų  lotuliukas.gif
Nors aišku visko būna. Dėl nieko negali garantuot  schmoll.gif

tai vat aš irgi realiai negirdėjau apie autokėdučių vagystes, viskas tik gandų lygyje smile.gif Nors aišku matyt būna, bet greičiausiai tai vienetiniai atvejai, o ne populiarus vagystės objektas... Galų gale pavogs tai pavogs, nors mažai tikėtina, bet aš nežadu kasdien tampytis schmoll.gif . Tai turėtų būti be galo nepatogu, vien jau dėl to, kad užtrunka tą kėdutę į mašiną primontuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 01 19, 22:42)

ketti, 19 Sau 2006 - 22:42, para�ė:

ketti, 19 Sau 2006 - 22:42, para�ė:

tai vat aš irgi realiai negirdėjau apie autokėdučių vagystes, viskas tik gandų lygyje smile.gif Nors aišku matyt būna, bet greičiausiai tai vienetiniai atvejai, o ne populiarus vagystės objektas... Galų gale pavogs tai pavogs, nors mažai tikėtina, bet aš nežadu kasdien tampytis schmoll.gif . Tai turėtų būti be galo nepatogu, vien jau dėl to, kad užtrunka tą kėdutę į mašiną primontuot doh.gif

Na dabar mes Concord Trimax turim, ji gana lengva ir greit prisitvirtina, palyginus su ankstesniąja, bet nešiot pirmyn-atgal man vistiek nepriimtina schmoll.gif
Pasirinkom tiesiog nelabai ryškią spalvą, kad "į akis" labai nekristų ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
O mūsų mašinoje galiniai stiklai tamsinti- tai nelabai ir matosi ta kėdutė. O šiaip tik visi šneka, kad jas vagia, bet realiai nepažįstu nei vieno vaikelio, kurio kėdutė buvo pavogta
Atsakyti
Mes taipat paliekam kėdutę mašinoje, kažkaip net nepagvojau, kad ją galėtų pavogti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Prisipazinsiu, man paciai net i galva neatejo, kad kedute gali kas pavogti blush2.gif Vis matydavau masinas, kuriose nakvoja kedutes. Metus gyvenau pas mama Vilijampolej (cia Kaune).Masina stovedavo po langais, beveik miegodavau su ja biggrin.gif , nes mamos butas pirmame aukste.Tad ir del piktu vagiu keslu kedutes atzvilgiu nesusimastydavau. Dabar persikrausciau i Petrasiunus, gyvenu desimtame aukste. Jau pusmetuka kedute ir vel palieku, nes matyt pripratau.Kiek as cia isigasdinau jusu visu merginu minciu prisiskaiciusi unsure.gif Na sunelio kedute yra is dvieju daliu, atlosas nusiima.Tai kai griztam su pirkinukais, tenka kedute palikti, nes ja tektu nesti abiem rankom.O kaip, juk jose jau maisai.Pagalbininko daznai nebuna doh.gif . Tad buciau labai dekinga, jei cia atsilieptu Petrasiunu gyventojos ir papasakotu man naujokei apie bendra kriminalistine padeti juose ax.gif .Nes man sake, kad ramus cia rajonas, bet kaip sakoma "berezonnova bog berezot" biggrin.gif Dekoju mergytes 4u.gif
Atsakyti
Mes jau pora metų autokėdutę laikome automobilyje. Šiaip sutemus nelabai ir matosi, gal dėl tamsesnės spalvos.
Atsakyti
ir mūsų kėdutė nakvoja automobilyje, vargšelė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmama @ 2006 02 02, 19:24)

Palmama, 02 Vas 2006 - 19:24, para�ė:

Palmama, 02 Vas 2006 - 19:24, para�ė:

Mes jau pora metų autokėdutę laikome automobilyje. Šiaip sutemus nelabai ir matosi, gal dėl tamsesnės spalvos.

Siais laikais vagys su prozektoriais vaiksto biggrin.gif
Atsakyti
O ką, ir vaikiškas kėdutes iš mašinų jau vogt pradėjo?.. blink.gif
Paskaičiavau dabar sau, kad pas mus jau greit aštuoni metai bus kaip kokia nors vaikiška kėdutė (vienu metu net dvi) automobilyje nuolat būna. Kol kas - nieko...
Nusišaučiau, jeigu dar ją namo reiktų kaskart tampyti...
Atsakyti