Palieku abi visada. Tpfu-tpfu-tpfu.
Kitos išeities neturiu. Neužtysčiau abiejų vaikų ir kėdučių į viršų niekaip. Aš ne supermoteris.Ir vyro specialiai su savim vežiotis negaliu vien tam, kad kėdutes nešiotų.
geriau nerizikuot. siais laikais viska vagia, nes viska galima prakalt
Nu nesuprantu kartais. Per sunku, per sunku. As tampiau nuo pat gimimo iki dabar ta kede i 4 auksta. Nebutina juk viska vienu metu nest. Aisku, daznai eidavau kaip kupranugaris, kaip kokia tarybine moteris. Daznai kedutes pedindavau vaikus sumigdzius. Negaliu palikt kedutes. Man pinigai nesimeto ir ju labai truksta. Cia turbut tas pats, kas su vaiku i lauka eit, kai gyveni ne pirmam aukste. Sunku vezima tampyt ir galima neit. Nors nieko ner patogiau, kaip kedute pastoviai gyvenanti masinoj
Bet musu visuomene iki to dar nepriaugo. Linkiu, kad niekam niekam nepavogtu kedutes! (o as vistiek nesiosiu ja
)

QUOTE(Lija @ 2005 02 09, 21:46)
Nu nesuprantu kartais. Per sunku, per sunku. As tampiau nuo pat gimimo iki dabar ta kede i 4 auksta. Nebutina juk viska vienu metu nest. Aisku, daznai eidavau kaip kupranugaris, kaip kokia tarybine moteris. Daznai kedutes pedindavau vaikus sumigdzius. Negaliu palikt kedutes. Man pinigai nesimeto ir ju labai truksta. Cia turbut tas pats, kas su vaiku i lauka eit, kai gyveni ne pirmam aukste. Sunku vezima tampyt ir galima neit. Nors nieko ner patogiau, kaip kedute pastoviai gyvenanti masinoj
Bet musu visuomene iki to dar nepriaugo. Linkiu, kad niekam niekam nepavogtu kedutes! (o as vistiek nesiosiu ja
)

Sutinku!

Nebutina visko tempt is karto, vyras grizes is darbo eis parukyt ir parnes, nes cia dauguma pergyvena, kaip galima nest ir vaika ir kede. Kartais tenka ir 2 kartus suvaiksciot, jei pilnas krepsys pirkiniu, kad netempt kaip kupranugariui. Svarbiausia manau nakti nepalikt, diena pakankamai daug zmoniu ir vaiku prie musu namo sukinejasi, tai diena paliekam ir maga, ir kedute.
O vyro, kaip kazkuri parase, nesivezioju vien tam, kad kede parnestu - pas mus iprasta po darbo kartu visiems trims vaziuot apsipirkt, jei reikia, nes mums taip smagiau, o ne tam kad man vienai nest kazko nereiktu

Aš tai visą laiką kėdutę palieku mašinoj
. Nors kai tik nusipirkome, buvo tokių minčių, kad pavogs. Bet labai jau sunkiai ji ten prisitaiso, kad išiminėčiau kiekvieną kartą. Aš irgi gyvenu šeškinėj ir ne vieną kartą buvo mašinas apvogę ir į sandėliukus laužiasi, bet vis tas tingėjimas. bet dabar kai perskaičiau jūsų pasisakymus, tai tikriausiai ir aš pradėsiu kėdutę nešiotis namo, tik labai jinai didelė ir namuose daug vietos užims
.

Aš tai nepalieku, per daug vertingas daiktas
. Dabar visokie narkomanai viską vagia, kas tik įmanoma

aš tai palieku, gal jau koks 4-5 mėn. ir nieko yra, tik va dabar, kad neprisišnėkėčiau
.
šiaip mašina dviejų durų, o be to ir murzina dabar,tai labai nepatogu jau būtų. o ir kėdė prisegta, tai protingai mąstančiam vagiui neverta rizikuot, nes kai reikia perkelt iš vienos mašinos į kitą po prakaitais būni, kol diržą per visus galus suvarstai. nebent koks narkomanas ar girtuoklis gali susidomėt.
bet su savim nešiotis, bent aš pati tikrai niekaip nesugėbėčiau ir vaiką ir kėdę, nes jis dažnai užmiega pakeliui namo.
tai va vis tikiuosi, kad ir niekam jos neprireiks

šiaip mašina dviejų durų, o be to ir murzina dabar,tai labai nepatogu jau būtų. o ir kėdė prisegta, tai protingai mąstančiam vagiui neverta rizikuot, nes kai reikia perkelt iš vienos mašinos į kitą po prakaitais būni, kol diržą per visus galus suvarstai. nebent koks narkomanas ar girtuoklis gali susidomėt.
bet su savim nešiotis, bent aš pati tikrai niekaip nesugėbėčiau ir vaiką ir kėdę, nes jis dažnai užmiega pakeliui namo.
tai va vis tikiuosi, kad ir niekam jos neprireiks
Aš irgi palieku kėdutę automobilyje.
Bet jau daugiau nei pusė metų ir niekam ji neužkliuvo tfu tfu tfu......
O dabar žiema, mašina dažniausiai apsnigta, mažesnė tikimybė, kad ją kas pastebės

Bet jau daugiau nei pusė metų ir niekam ji neužkliuvo tfu tfu tfu......
O dabar žiema, mašina dažniausiai apsnigta, mažesnė tikimybė, kad ją kas pastebės

Palieku 
Pas mane nuostabi tam reikalui kėdutė - geros firmos, kokybiška, patogi, su padėtim visokiom - ale jau gobelenas tai baisus baisus
Nupezęs, nublukęs, išreptas neatsiplaunančiai... Bet padėčių mechanizmas veikia ir viskas veikia kuo puikiausiai
Tai tokios nelabai kas ims ( nu tfu tfu tfu) - o vaikui tai dideliai vienodai, koks tas gobelenas, jis gi jo nemato

Pas mane nuostabi tam reikalui kėdutė - geros firmos, kokybiška, patogi, su padėtim visokiom - ale jau gobelenas tai baisus baisus

Palieku. Jau antra kedute...Pirma atia jau
....A ka daryti? Man per sunku tampyti.

Mes tampom
Vagia musu rajone kaip pasiute, nuo benzo iki masinu
Tai vyras kas ryta pries darba nunesa, prisega, po to jau as su vaikais i darzeli vaziuoju
Kas vakara derames, kuris eis parnest

Tai vyras kas ryta pries darba nunesa, prisega, po to jau as su vaikais i darzeli vaziuoju

Nepalieku niekad, nebent iki vakaro, kol vyras grįš iš darbo ir užneš kėdutes (visgi abi Maxi-cosi
). Tokiam reikalui jis visad nešiojasi nuo mano mašinos atsarginius raktelius.