Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate naktį autokėdutes mašinose ?

kol dar kedute iki 13 kg, tai nesuos, bet veliau net nezinau. palikt labai pavojinga, nes tie ilgapirsciai lupa viska. narkomanai, kai dozes reikia, del palikto maiselio bambilina langus, tai del kedutes tuo labiau. visai neseniai seskineje mums isdauze langa, del magnetolos. apsizioplino vyras paliko, blioviau ant jo kelias dienas mad.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Nejuokauk, aišku, kad pavogs. Mano kaimynei tą pačią naktį pavogė, kai tik nusipirko- diržus nupjovė. Neškit greit namo unsure.gif
Atsakyti
Aš tai palieku abi g.gif Jau trejus metus. Mašina stovi gatvėj. Ir - tpfu tpfu tpfu - nieko. O tai tampyk kaskart į penktą aukštą ar garažą schmoll.gif Gerai, jei viena. O jei be tėčio ir su abiem kaculiais už abiejų rankų? Tai kuom nešti? Gal ant galvos užsidėjus? Ir kur vaikus tada palikti? Kad mašina suvėžintų? Na jau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer: 02 sausio 2005 - 18:32
na va,netycia palikau nakciai kedute masinoj,bet apsnigo - ir nieko.Nezinau kaip butu buve,jeigu nebutu sniego.Masina stovi kieme,prie gatves,beda,kad pro langus nesimato...bet kas gali eidamas issilupt...sad.gif
Atsakyti
As vakar masinoj palikau rankinuka doh.gif Kai grizom vakare is Akropolio sakiau vyrui kad parnestu. Bet jis partempe kedute ir pirkiniu krepsi, as tempiau vaika ir orchideja... o rankinukas liko nakvoti ant galines sedynes doh.gif
Nu blyn ir siandien i darba kaip tycia nesikelem - vezem vaika i poliklinika, tai i kiema issiruosem tik 9,30 ryte, kaip niekada velai. Apsiziurejau kad nera rankinuko kai vaika jau aprengiau doh.gif Islekiau i laiptine (nes is buto nera langu i kiema) - paziuret ar su stiklais masina. Viskas OK! thumbup.gif
Svarbiausia, kad net neapsalus masina ir neapsnigta, kuo puikiausiai matos rankinukas doh.gif
Jau buvau pradejus galvot apie mobilu, pinigine, dokumentus, masinos stikla...
Nu pasiseke tai juodai manau... (Tfu tfu tfu...)
Ir maga jau ne karta buvom palike nakciai per uzmarsuma... Rasdavom (irgi tfu tfu tfu...)
Bet kedutes dar ne karto nepalikom.
Atsakyti
Niu man tai labai butu sunku nesti ir vaika ir kedute, tai as jos ir nenesioju.
Masina kieme stovi ir kai pasiziuriu be musu gal dar kokiu 12 masinu stovi su vaik. kedutem, tai galvoju jeigu labai jau jas vogtu tai masiskai tikrai nepalikinetu.
Dar kai iki 13 kg tai nesunki ji tokia, o musu ta pati didziausia tai vilkti reiktu issisiepus biggrin.gif
Atsakyti
as kedutes niekad nepalieku. tikrai nervuociaus jei kox bomzakad nukaltu is masinos schmoll.gif
o siaip as ja ir namuose naudoju, nes zuika megsta sededama pazaist, o ir maitinti thumbup.gif kedej
Atsakyti
Na as palieku masinoj, jei jau man reiktu tampyti ja tai turbut
niekur neisvaziuociau,vien nuo minties,kad reikia dar ir kede tysti
praeitu noras bet kur vaziuoti.
Atsakyti
As pati kedes dar ne karto niekur nenesiau, visada vyras parnesa ir nunesa. mirksiukas.gif
Atsakyti
Palikinejom iki kol nepavoge, o po to jau nebebuvo ka palikt. Gaila kedutes, gaila isdauzto masinos lango. Naujos kedutes nebepalikinejam nakciai ir tampomes i 3 auksta. O pavoge besarmaciai tai per pacias sv. Kaledas.
Atsakyti
Nu mes tai laikom mašinoj tfu tfu tfu... Gaila būtų jei nupūstų, nu bet ir tįst namolio kas kart per sunku... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2005 02 04, 16:34)
Nu mes tai laikom mašinoj tfu tfu tfu... Gaila būtų jei nupūstų, nu bet ir tįst namolio kas kart per sunku... blush2.gif

Ir as palieku smile.gif Ir man butu gaila, bet pas mus kieme daug keduciu "nakvoja" . Einu amzinai apsikrovusi vaikais, kuprinem, krepsiais is pardos, dar kedute doh.gif Kiekviena karta ja prisegti, fiksuoti doh.gif Per sunku blush2.gif
Atsakyti