Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate naktį autokėdutes mašinose ?

Na o mes pagaliau nusipirkom Maxi Cosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai faina, ir nepasakyciau, kad labai sunki. Nakciai vyras isimineja wink.gif
Atsakyti
Ne. Visada pasiimam eidami namo ir vėl atsinešam prieš kur važiuojant. po to, kai mūsų mašinytė buvo apšvarinta du kartus per savaitę, joje nepaliekam net pirštinių.. Paskutinį sykį nieko neatrado, tai tušinuką ir vestuvinių nuolaidų knygelę išsinešė unsure.gif Dėl cigarečių pakelio langus išdaužo, būna, tai kėdutė tik ir bado akis..
Atsakyti
Pries metus Nidoje susipazinau su jauna svedu seima. Jiems pacia pirma nakti is atomobiliu saugojimo aiksteles pavoge dvi geras ato kedutes mad.gif Svedai ju labai gailejo, nes buvo brangios, o be to ju dar lauke ilgas kelias namo, tad teko skubiai ieskoti nauju.
As pati noreciau Bebeconfort auto kedes, bet tikrai bijau, kad ja gali pavogti g.gif
Atsakyti
paliekam mashinoj. mashina stovi gatvej. tfu tfu tfu, kol kas viskas ok.
man i galva neatejo ju neshiotis... jau vien kiek laiko uzhima ishimt, idet... o dar tystis du vaikus, dvi kedes i trechia aukshta... fuj.
Atsakyti
Na, mes viosada kedute laikome masinoje (o masina gatvej)...
Kai dukrele buvo mazyte, namo nesdavomes kedute, jei ji joje budavo uzmigus (kad neprizadint)...dabar parsinesam, jei ilgiau kur nors nevaziuojam, kad nepridregtu...bet ne del to, kad gali pavogti...As buvau apie tai pora kart pagalvojus, tai vyras taip juokesi... biggrin.gif
Atsakyti
na,as irgi kedute nesioju arba i bagazine dedu,nes musu kieme tik palik masinoj ka nors,net ir cd koki istraukia per 5 minutes,kol ko nors namo nubegi pamirsus pasiimt....tai jeigu kedele palikciau...tai dar ir langus naujus reiktu det...nes pas mus pastoviai langus dauzo su keramika,gyvenu Seskinej,rajonelis ne is geriausiu....
Atsakyti
Tampaus ir vaika ir kede i 4 auksta. Pora kartu buvom palike nakciai, bet siaip bijau. Gaila gero daikto. Ismokau greit pritvirtint, greit isimt. Dabar daznai sustojam nedavaziave namu, kede i bagazine ir ramu. Jei viena vaziuoju, taip neiseina padaryt. Ner ko pelnytis parazitam is mano gero.
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2004 12 04, 16:57)
Auto kedute palieku. Nelabai realu man butu ja tysiotis. Vaikas vienoj rankoj, kedute kitoj sad.gif Masina mano dvieju duru, gale tamsinti stiklai-nesimato tos kedutes smile.gif masina stovi gatveje, tikiuosi nepavogs blink.gif

Va ir as taip zadu daryt. O kokia prasme det i bagazine g.gif , jau kas vagia, tas ir mato kur tu ka dedi. Cia tas pats kas maga slept po sedyne smile.gif
Kedute gana sunki, pas mane du vaikai, dar kai is pardes grizti, tai ir dantu neuzteks, viskam panest laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsas: 15 gruodžio 2004 - 13:26
jei tave seks kelias dienas, tai aisku pavogs ar kedute is bagazines, ar maga is po sedynes biggrin.gif, bet slerpti reikia nuo paprastu uzklydeliu, kurie eina pro sali ir pamate vagia...bus paslepta, nepamatys, nepavogs...juk visu is eiles masinu bagaziniu neatidarines....
saugokites ir busit apsaugoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kendi @ 2004 12 15, 13:58)
jei tave seks kelias dienas, tai aisku pavogs ar kedute is bagazines, ar maga is po sedynes biggrin.gif, bet slerpti reikia nuo paprastu uzklydeliu, kurie eina pro sali ir pamate vagia...bus paslepta, nepamatys, nepavogs...juk visu is eiles masinu bagaziniu neatidarines....
saugokites ir busit apsaugoti  wink.gif

Gal ir taip g.gif Tik stebi jie tuos kiemus istisai , pro savo buto langus, eidami ir pan. O siaip jei ka, tai galinis stiklas brangiau kainuoja smile.gif
Atsakyti
O mes nesiojames kedute i namus, nepaliekame masinoje, nes brangus ir automobilio stiklai, ir kedutes ne is pigiuju... Kieme ne karta yra apvoge automobilius ir isvoge vaikiskas auto kedutes. Tad mes saugomes. Dabar savo pupai turime dar paprastesne kedute, kuria tik i bagazine idedame, jei man vienai tektu kur vaziuoti, kad nereiketu tempti ir vaiko, ir pilvo, ir kedutes. Bet automobilio salone ir tos paprastos nepaliekame. Beje, kaimynui masinos stikla isdauze del grazaus ziebtuvelio palikto ant paneles, tai kedute - rimtesnis masalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 18 gruodžio 2004 - 00:58
Musu kedute dar mazyte, nesiojama, bet kai bus didele, tikrai nepaliksiu masinoj, mat musu kieme pastoviai valo masinas. Vyrui per viena nakti is bagazines nusvilpe dvi brangias meskeres, ir tik todel, kad patingejo grizes is zvejybos eiti i masina antra karta ir atsinesti mad.gif Tai kokia kalba apie kedutes? Jei mato tiek, kad zino is kur ir kada grizai, kedute tikrai matys sad.gif . Šikniai tie vagys, viena beda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo song: 22 gruodžio 2004 - 12:29